Resultaten voor vereniging arbeidsrecht advocaten

vereniging arbeidsrecht advocaten
Advocaten van Nu Over Ons.
Lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland VAAN. Het lidmaatschap mag beschouwd worden als kwaliteitskeurmerk voor advocaten die gespecialiseerd zijn in het arbeidsrecht. Bestuurslid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Breda/ Den Bosch. Publiceert met regelmaat artikelen over actuele onderwerpen in het arbeidsrecht.
mr. W.J. Jurgers Ravelijn Advocaten.
In 2006 rondde hij de Post Acedemische Leergang Arbeidsrecht PALA met succes af en hij is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland VAAN. Jorik staat werknemers en werkgevers bij in arbeidskwesties, adviseert ondernemers bij zakelijk transacties, behandelt veel incasso-procedures en treedt op voor bedrijven en particulieren in tal van civielrechtelijke aangelegenheden.
Arslan Ter Wee Advocaten Zwolle Meppel Uw advocatenkantoor voor Familierecht, Arbeidsrecht, Letselschade Echtscheiding.
Lidmaatschappen: In 2015 volgde Lot de postacademische leergang arbeidsrecht. Als specialist arbeidsrecht is zij lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland VAAN en VAARA Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Oost-Nederland. Bijzonderheden: Staat werkgevers bij in omvangrijke reorganisaties en medezeggenschapstrajecten. Ook werknemers met name hoger en middelmanagement staat zij in ontslagtrajecten terzijde.
mr. J.A.M.G. Hans Vogels.
Ook adviseert hij in mediazaken onrechtmatige perspublicaties en zaken in de gezondheidszorg. Hans studeerde privaatrecht aan de Universiteit Tilburg. Hij is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Arrondissement Limburg VAAAL en de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland VAAN. Recente berichten van J.A.M.G.
Specialist arbeidsrecht Witberg Hoorn Advocaten.
Dit betreffen met name de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland VAAN, Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Arrondissement Breda/s-Hertogenbosch VAA, Vereniging voor Arbeidsrecht VvA en de Vereniging Jonge Arbeidsrecht Advocaten VJAA. Zoveel mogelijk volgen de advocaten werkzaam bij Witberg Hoorn Advocaten ook specialistische opleidingen hiertoe.
Ernst van Win, auteur op De Clercq Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag.
Lid commissie Wat is een Advocaat? van de Nederlandse Orde van Advocaten. Afgevaardigde Nederlandse Orde van Advocaten bij de CCBE op het gebied van de internationale regelgeving. Lid Vereniging Haagse Arbeidsrecht Advocaten VHAA. Lid Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland VAAN. Oud-bestuurslid Rotterdams Philharmonisch Orkest.
Arbeidsrecht werkgevers Sec Arbeidsrecht Advocaten.
In iedere zaak, van schikking tot procedure, zetten onze advocaten zich voor de volle 100% in om voor u het beste resultaat te boeken. Wij zijn onder meer lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam. Neem gerust vrijblijvend contact op.
Joyce Gonlag De Koning Advocaten Full service advocatenkantoor.
Daarnaast heeft Joyce een ruime ervaring opgedaan in zaken betreffende het familie, huur en verbintenissenrecht. Opleidingen: Postacademische Leergang Arbeidsrecht PALA. Praktijkgroepen: Arbeidsrecht, ambtenarenrecht, sociale zekerheidsrecht, personen en familierecht, huurrecht. Lid van: Lid van de specialisatieverenigingen Vereniging Rotterdamse Arbeidsrecht Advocaten VRAA en Vereniging Arbeidsrechtadvocaten Nederland VAAN.
Advocaat arbeidsrecht: vind de beste advocaat voor u.
Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland. Het is raadzaam een advocaat te kiezen die is aangesloten bij de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland, afgekort de VAAN. Dit is namelijk de enige specialisatievereniging op het gebied van arbeidsrecht in Nederland die van de Orde van Advocaten het keurmerk specialisatievereniging heeft gekregen.

Contacteer ons