Op zoek naar goedkope advocaat arbeidsrecht?

goedkope advocaat arbeidsrecht
MKS Advocaten Gouda Advocatenkantoor voor het MKB en particulieren.
Wij begrijpen dat het tarief van een advocaat voor een particulier hoog is, zeker als die niet voor gefinancierde rechtsbijstand in aanmerking komt. MKS Advocaten doet daar wat aan. Wij vinden dat wij mede verantwoordelijk zijn voor een behoorlijke toegang tot rechtshulp van de particuliere cliënt. In familiezaken, dus ook bij echtscheiding, hanteren wij een tarief van slechts 150, per uur excl. BTW en 5% opslag kantoorkosten. Natuurlijk met behoud van de hoge kwaliteit en dezelfde toewijding aan uw belangen waarvoor wij altijd al garant stonden. In twee dingen zijn wij uitzonderlijk goed: rechtsbijstand aan de MKB ondernemer en in familierecht, waaronder echtscheiding. Wij doen al vele jaren niets anders en zijn op dit gebied een begrip in Gouda. Twee advocaten richten zich op het MKB, waarbij wij u bijstaan op het gebied van arbeidsrecht, ontslag, reorganisatie, incasso, contracten en algemene voorwaarden, vastgoed, huur en verhuur.
Ook pro deo Ruysendaal advocaten.
Ook pro deo. Vaak is het nog onbekend dat mensen uit ieder inkomensniveau een advocaat in de arm kunnen nemen. Bij een lager inkomen wordt vaak een groot deel van de kosten voor rechtshulp vergoed door de Raad voor Rechtsbijstand.
Home Van Diepen Van der Kroef Advocaten.
Shared Service Center. Wie zijn wij. Wat zijn onze rechtsgebieden. Wie zijn onze advocaten. Waar vindt u ons. Wat is het nieuws. Shared Service Center. 2019 Van Diepen Van der Kroef. Algemene voorwaarden Van Diepen Van der Kroef Advocaten. Privacy Cookie verklaring.
Huisman advocaten.
Onze advocaten treden veel in rechte op, met name bij de rechtbank Zeeland-West-Brabant te Middelburg en Breda, maar ook in hoger beroep bij het Gerechtshof te s-Hertogenbosch. Huisman Advocaten te Goes investeert voortdurend in het actualiseren en verdiepen van kennis.
Groot Riezebos Advocaten Advocatenkantoor te Heerhugowaard Purmerend.
Groot Riezebos Advocaten heeft gespecialiseerde advocaten en een mediator die aangesloten zijn bij de volgende specialisatieverenigingen, vFAS, VAAN en MFN. GROOT RIEZEBOS ADVOCATEN. home advocaten rechtsgebieden reviews tarieven contact. Advocaat Heerhugowaard Advocaat Purmerend Arbeidsrecht Heerhugowaard Arbeidsrecht Purmerend Alimentatie Heerhugowaard Alimentatie Purmerend En meer.
Ik heb een advocaat nodig Het Juridisch Loket.
Vergelijk tarieven van advocaat, advocatenkantoren, juristen Vind de goedkoopste op Advocatenoverizcht.nl.
Toon: advocaten kantoren. Vergelijk advocaten 1309 gevonden. Plaats of postcode. Afstand 50 km. Sorteer op Uurtarief. Naam van kantoor of advocaat. Taal Selecteer taal. Toon tarieven van stagiaires. Toon tarieven van medewerkers. Toon tarieven van partners. Advocatenkantoor Rechtsgebieden Plaats Tarief.
Meeuwsen Van den Pol Advocaten Gorinchem.
Ondernemingsrecht is een onderdeel van het privaatrecht, dat zich bezighoudt met rechtspersonen zoals BVs en NVs en dan toegespitst op ondernemingen. Werkgevers en werknemers hebben allemaal te maken met het arbeidsrecht. Elk met een eigen belang. Meeuwsen Van den Pol Advocaten staat zowel.
Henk-Jan ten Brinke JURIST ARBEIDSRECHT tarief vanaf 55 per uur incl. BTW, alléén voor werknemers.
Mocht ik je nieuwsgierigheid hebben gewekt, wandel dan eens rond op deze site en ontdek of mijn aanpak wat voor je is: topkwaliteit juridische bijstand en advies zonder toeters en bellen, voor een prijs waar de gemiddelde advocaat zijn bed niet voor uitkomt. Alléén arbeidsrecht, alléén voor werknemers.

Contacteer ons