Meer resultaten voor arbeidsrecht advocatenkantoor

arbeidsrecht advocatenkantoor
Juridische bijstand bij ontslag? Ontslagadvocatenwijzer kan u helpen!
Zoek advocaat en kantoor. Kies zelf de juiste advocaat in uw regio. Thomas Vertriest Thomas Vertriest Oud-Turnhout. Johan Durnez Durnez Advocaten Oud-Heverlee. Ilse Declerck Advocatenkantoor. Ilse Declerck Beringen. Bram Allemeersch Van Eeckhoutte Braeye Roeselare. Michiel Van Eeckhoutte Van Eeckhoutte Braeye Roeselare.
Advocaat arbeidsrecht advocatenkantoor RWV.
De komst van de Wet arbeidsmarkt in balans Wab betekent opnieuw een wijziging van het ontslagrecht. 24-09-2019: Masterclass Arbeidsrecht: Wet arbeidsmarkt in balans deel II; Wijzigingen in oproepcontracten en andere maatregelen. De Wet arbeidsmarkt in balans Wab heeft niet alleen gevolgen voor het ontslagrecht.
MPloy Advocaten.
De Universiteit Antwerpen organiseert op 29 november 2018 te Antwerpen een studienamiddag Actuele knelpunten in het sociaal procesrecht. Ilse Van Puyvelde zal er lesgeven over De materiële bevoegdheid van de arbeidsgerechten inzake. Ons kantoor bestaat uit 11 ervaren advocaten en 5 gedreven ondersteunende medewerksters.
Pro deo advocaat arbeidsrecht.
Pro deo advocaat arbeidsrecht. WAT VALT ER ONDER HET ARBEIDSRECHT? Geschillen met uw werkgever over kwesties rond uw arbeidsovereenkomst, ontslag, opname van tijdskrediet of ouderschapsverlof, pesten op het werk, gebruik van internet, camera's' op het werk en andere zaken waar u persoonlijk mee te maken krijgt kunnen een grote impact hebben op uw persoonlijke en professionele leven.
Brantjes Advocaten.
Brantjes Advocaten is een klein advocatenkantoor dat is gespecialiseerd in procesrecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht, commerciële contracten en sportrecht. Wij bieden een fijne en uitdagende werkomgeving op één van de mooiste plekken van Amsterdam binnen een hecht team van mensen. Thomas Geukes Foppen.
Arbeidsrechtadvocaat Amsterdam Van Till advocaten arbeidsrecht. Van Till Advocaten Amsterdam.
Van Till advocaten is gevestigd in Amsterdam-Zuid, het advocatenkwartier van Amsterdam. Wij hebben tevens ervaring met internationale arbeidsrecht zaken. Vragen en het arbeidsrecht. Heeft u een vraag omtrent arbeidsrecht en bent u afkomstig uit de regio Amsterdam? Of zoekt u een ervaren arbeidsrechtadvocaat of advocatenkantoor?
Advocatenkantoor Tongeren Arbeidsrecht en sociaal recht.
Alle inbreuken op het arbeidsrecht en op het sociale zekerheidsrecht zijn thans gegroepeerd in het sociaal strafwetboek in voege sinds 1 juli 2011. Het sociaal strafwetboek bevat specifieke sancties die ingedeeld zijn in 4 niveaus, dit in functie van de misdrijven.
Lovius advocaten, hoogstaand technisch-juridisch advies. bus. car. facebook. instagram. linkedin. lock. mail. phone. pinterest. question. shop. star. twitter. user. warning. youtube.
Cindy Penninck is reeds vennoot bij Lovius sinds 2008 en werd nu ook benoemd tot bestuurder. Cindy behandelt binnen ons kantoor dossiers inzake arbeidsrecht, aansprakelijkheids en verkeersrecht en familierecht en is werkzaam in het burgerlijk recht in de meest ruime zin.
Internationaal VWEW Advocaten.
TALI heeft ook een netwerk inzake arbeidsrecht dat wat geografische dekking betreft, één van de grootste ter wereld is. VWEW Advocaten VOF Cluster Center Leuvensesteenweg 369 1932 St.-Stevens-Woluwe Zaventem Tel: 32 02 725 60 63 E-mail: info@vwew-law.be BTW: BE 0542.980.363.

Contacteer ons