Op zoek naar arbeidsrecht advocaat utrecht?

arbeidsrecht advocaat utrecht
Milestone Advocaten arbeidsrecht en ondernemingsrecht.
Wij werken ook vaak samen met fiscalisten, accountants en mediators. Caroline van der Zwet Advocaat partner arbeidsrecht / mediator. Dorianne Broekman Advocaat partner arbeidsrecht. Marc Kelder Advocaat partner ondernemingsrecht / accountantsrecht. Monique Bourquin Advocaat partner ondernemingsrecht. Lida Kraaijeveld Advocaat arbeidsrecht.
Advocatenkantoor Van Hall Advocaten Arbeidsrecht in Utrecht advocaatzoeken.nl.
Arbeidsrecht algemeen, Overgang van onderneming, Uitzendwerk, Detachering, Collectief ontslag, CAO-recht, Re-integratie, Sociale zekerheid algemeen, Medezeggenschapsrecht, Internationaal arbeidsrecht. Nog geen idee welke advocaat je kan helpen? Bel gratis 088-8338888 Plaats je vraag. Bel me terug. Plaats opdracht Of bel voor een persoonlijke intake: 088-8338888. Hoe het werkt. Hoe vind ik een goede advocaat? Wat is pro deo? Wat is mediation? Hoger beroep Bezwaar maken. Zoek en vergelijk advocaten. Aan de hand van beoordelingen, ervaring en tarieven. Onafhankelijk en snel. Een goede advocaat verhoogt uw winkans! Cliënten zoeken online naar advocaten, bijvoorbeeld vanwege een scheidingsconvenant, alimentatie of ontslag. Verhoog uw zichtbaarheid via advocaatzoeken.nl. Dutch lawyers law firms in the Netherlands. Como encuentro un abogado hispanohablante? Niederländischer anwalt anwaltskanzlei. Amsterdam Eindhoven Rotterdam Den Haag Utrecht Amersfoort Zwolle Arnhem.
Gespecialiseerd in arbeidsrecht, familierecht en ondernemingsrecht Stadhouders Advocaten Utrecht.
De advocaten van Stadhouders Advocaten zijn meer dan uitsluitend advocaat, maar zijn bijvoorbeeld ook actief als bestuurder van een specialisatievereniging, rechter-plaatsvervanger, lid van een geschillencommissie of als hoogleraar. Ook worden wij regelmatig ingeschakeld als mediator, bindend adviseur of arbiter. Enkele advocaten van ons kantoor doceren in postacademische en specialisatieopleidingen en sommigen publiceren in vaktijdschriften. In augustus 2018 verscheen de elfde druk van het veelgebruikte handboek Arbeidsrecht in de Praktijk, geschreven door de advocaten van de sectie Arbeidsrecht van ons kantoor. ondernemen en contracteren. arbeid en ontslag. scheiding en mediation, boedelverdeling. kinderen, gezag en omgang. vastgoed en huur. overheid en subsidies. 3583 JD Utrecht.
Welkom Booij en Partners Advocaten.
Een advocaat die zich richt op specifieke rechtsgebieden, verwerft daarin een grotere deskundigheid, zowel theoretisch als praktisch. De expertises van Booij partners Advocaten: strafrecht, adoptie, familierecht, jeugdrecht, arbeidsrecht, slachtofferrecht en mediation. Het kantoor in De Meern is uitstekend bereikbaar. Zowel per auto centraal in het land, op de kruising van A2 en A12, gratis parkeergelegenheid als per openbaar vervoer. Het kantoor verleent haar juridische diensten landelijk, maar ook dichtbij: Utrecht, Woerden, Harmelen, Vleuten, De Meern, Nieuwegein, Parkwijk, Terwijde en Langerak.
Advocaat Arbeidsrecht nodig schravenmade advocaten. envelope. phone-handset. linkedin. facebook. pinterest. youtube. rss. twitter. instagram. facebook-blank. rss-blank. linkedin-blank. pinterest. yout
Dit maakt het ingewikkeld voor werknemers en werkgevers om bij te blijven. Aangezien iedereen wel eens te maken krijgt met het arbeidsrecht, is het van belang dat zowel particulieren als ondernemers kunnen vertrouwen op ervaren en gespecialiseerde arbeidsrechtadvocaten. Advocaat arbeidsrecht in Maarssen.
Home VWW Advocaten.
Door de gecombineerde kennis van arbeidsrecht en arbeidsongeschiktheid, hebben wij hechte banden met alle spelers in het verzuimveld. Met name op het terrein van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen AOV zijn wij toonaangevend. Voor wie werken wij? Wij werken voor werkgevers ondernemingen, zorg en onderwijsinstellingen, welzijnsorganisaties, non-profitorganisaties, verzekeraars, brancheverenigingen, arbodiensten, re-integratie en verzuimbedrijven. Ook staan wij werknemers, statutair bestuurders en ondernemingsraden bij en vervullen wij functies in de rechterlijke macht, klachtencommissies en commissies sociale begeleiding. 2019 VWW Advocaten Winthontlaan 200 3526 KV Utrecht Tel.
7 tips bij het vinden van de beste arbeidsrechtadvocaat.
Gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Arbeidsrecht is een rechtsgebied waarin dagelijks nieuwe ontwikkelingen zijn. Als een advocaat echt gespecialiseerd is in arbeidsrecht, dan houdt hij dat allemaal bij en word je goed en snel geholpen. Kies niet een alleskunner. Duidelijkheid over de kosten.
Aegis Advocaten Arbeidsrecht Advocaat, Ontslag Advocaat, Ambtenarenrecht Groningen Haren, Heerenveen, Hoogeveen, Emmen, Zwolle, Utrecht.
Arbeidsrecht advocaat nodig? Neem vrijblijvend contact op! Wij zijn gespecialiseerd in het ontslagrecht, arbeidsrecht, ambtenarenrecht en onderwijsrecht. Uw zaak wordt behandeld door ervaren advocaten en juristen. Wij hanteren vaste prijzen. Heeft u een vaststellingsovereenkomst ontvangen? Neem contact op: ons advies is vaak gratis! Waar vindt u ons? Neem contact met ons op. Geschillen met Werkgever. 050 53 50 044 Groningen-Haren." 050 535 00 44 Emmen." 058 303 0 115 Heerenveen." 050 535 0 044 Hoogeveen." 058 303 01 15 Leeuwarden." 030 303 10 61 Utrecht."
Stuiver en Weijling advocaten Home.
Een ambtenaar die in 2018 of 2019 langdurig arbeidsongeschikt wordt wegens ziekte, heeft een ontslagbescherming van ten minste twee jaar. Als de Wnra per 1 januari 2020 ingevoerd wordt, betekent dit dat het medisch ontslag van die ambtenaar naar burgerlijk arbeidsrecht moet worden afgewikkeld.

Contacteer ons