Resultaten voor beste arbeidsrecht advocaat nederland

beste arbeidsrecht advocaat nederland
Arbeidsrecht Rensen Advocaten.
In gevallen waarin ons kantoor niet als advocaat betrokken is, kunnen wij ook als erkend en gespecialiseerd mediator optreden. Ook wordt geadviseerd en geprocedeerd op het gebied van werkgeversaansprakelijkheid en het Sociaal Zekerheidsrecht, en op het gebied van bijvoorbeeld WW, ZW, WIA en WAO. Hoewel het strikt genomen niet altijd onder het arbeidsrecht valt, zijn onze arbeidsrecht advocaten tevens gespecialiseerd in andere werkverhoudingen, zoals vormen van detachering, managementovereenkomsten en overeenkomsten van opdracht, lastgeving en agentuur.
Arbeidsrecht Advocaat Den Haag.
Arbeidsrecht advocaat Den Haag. Specialisten in arbeidsrecht. Het arbeidsrecht is het rechtsgebied dat de contractuele aspecten van arbeidsverhoudingen en rechtsposities van werknemers en werkgevers regelt. Adviseren, onderhandelen procederen. Onze arbeidsrecht advocaten hebben een ruime ervaring op het gebied van het adviseren, onderhandelen en procederen in tal van arbeidsrechtelijke kwestie.
Workx Advocaten Specialist arbeidsrecht in Amsterdam.
Workx advocaten is specialist in arbeidsrecht. Op het allerhoogste niveau. Wij houden van ons vak en dat zie je terug in de resultaten. Wij werken snel. En staan in nauw contact met onze cliënten. Het is onze overtuiging dat dit het verschil kan maken. Arbeidsrecht is mensenwerk.
Experts in arbeidsrecht en ontslagrecht.
Voor al uw arbeidsrechtzaken. Van der Woude Van der Woude is een ambitieus en gespecialiseerd kantoor in het arbeidsrecht. Als klein en deskundig kantoor wordt de beste kwaliteit geboden. Dit samen met het scherpe uurtarief maakt het verschil met een advocaat.
Wat verdient een advocaat? Wet Recht.
Ze kunnen er dus prima van leven, maar zijn nog minder dan advocaten grootverdieners. Heeft u een advocaat nodig? Schrik dan niet van de uurtarieven: dit zijn normale tarieven én u kunt soms een toevoeging aanvragen vaak pro deo genoemd, waardoor de kosten ingeperkt kunnen worden. Bent u een ondernemer of heeft u een iets te hoog inkomen, dan krijgt u geen toevoeging. In dergelijke gevallen is het vaak aan te raden om voor de goedkopere maar kwalitatief net zo goede jurist te kiezen. Bart Gubbels handels en ondernemingsrecht, arbeidsrecht, contractenrecht.
Langblok Advocaten Arbeidsrecht Privacyrecht, Amstelveen Hilversum.
Saskia Lang Advocaat Arbeidsrecht Privacyrecht. Voor bedrijven en werknemers. Oplossingsgericht en effectief. Al jaren werken wij met veel plezier voor bedrijven én werknemers. Dit heeft als voordeel dat wij beide kanten van de zaak kennen. Deze brede kennis en ervaring zorgt ervoor dat wij voor u het beste resultaat realiseren. Hilversum extra bezoekadres. Wij zijn er voor u. Wij ondersteunen cliënten in heel Nederland.
Advocaat arbeidsrecht Tilburg Molkenboer Van der Kolk Advocaten.
Advocaat arbeidsrecht Tilburg. Home Advocaat arbeidsrecht Tilburg. van der Meer is werkzaam op het gebied van het arbeidsrecht. Hij is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland VAAN en is gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Voor al uw vragen op het gebied van het arbeidsrecht, waaronder begrepen.:
Arbeidsrecht advocaat Omnius Advocaten.
Via een loonvordering krijgt een werknemer toch nog waar hij recht op heeft. Krijgen waar u recht op heeft? Raadpleeg een arbeidsrecht advocaat voor uw mogelijkheden. Omnius is het grootste netwerk in Nederland van zelfstandige en onafhankelijke advocatenkantoren. Ruim 50 kantoren vormen samen het Omnius Advocatennetwerk.
Arbeidsrecht advocaat wij hebben meerdere advocaten met deze expertise!
Duidelijk is dat arbeidsrecht een complex rechtsgebied is, dat continu in beweging is. Dat vraagt om juridische specialisten, die tegelijkertijd de problematiek van de ondernemer en de medewerker snappen. Toegankelijk en mensgericht. Doorpakken wanneer het moet. Met één van de grootste arbeidsrechtpraktijken van Noord-Oost Nederland adviseren en begeleiden wij profit en non-profitorganisaties op het gebied van arbeids en medezeggenschapsrecht. Ondernemingen, maar ook individuen zoals directieleden of statutair bestuurders, staan wij bij met juridische raad. Natuurlijk zijn we voor onze cliënten altijd beschikbaar om korte vragen direct en kosteloos te beantwoorden. Ook denken we mee bij het beoordelen van een arbeidsovereenkomst of het registreren van een belangrijk functioneringsgesprek. Wij adviseren u graag bij.: Het opstellen van individuele en arbeidsovereenkomsten. Arbeidsgeschillen en ontslag. Het opstellen van management en detacheringsovereenkomsten. Het opstellen van concurrentie en relatiebedingen. Het opstellen van directiereglementen. Het begeleiden van reorganisaties of overnames. Ontslag op staande voet. Marnix van Daal. Advocaat / Partner.

Contacteer ons