Op zoek naar arbeidsrecht advocaat oss?

arbeidsrecht advocaat oss
Grouls Strik Advocaten Innovatief advocatenbureau in Oss.
Kom in contact met ons. Wij doen niet van alles een beetje, maar alleen datgene waar we goed in zijn. GS advocaten is betrokken bij uw bedrijf, denkt mee en stelt uw bedrijfsbelang altijd voorop. Meer dan 30 jaar ervaring in het dynamisch speelveld van het arbeidsrecht.
bitcoin history chart
Arbeidsrecht advocaat Oss.
Met al deze mogelijkheden om te vergelijken en te zoeken naar arbeidsrecht advocaten en advocatenkantoren in Oss of omgeving met de ervaring en kosten en tarieven die bij u passen wordt een arbeidsrecht advocaat zoeken in Oss erg eenvoudig. Hier vindt u de beste arbeidsrecht advocaat in Oss voor het goedkoopste tarief.
internet pakket
Home Arbeidsrecht Plus Advocatenkantoor.
Wat anderen over ons zeiden. Jacqueline Arbeidsrecht Plus Advocaat brengt zeer gedegen inhoudelijke kennis, mee aan tafel. Ze handelde zeer professionele en betrokkene en zorgde voor rust en vertrouwen in turbulente tijden en een optimaal resultaat. Willem-Jan Koot / was werkzaam bij UMC St. Radboud te Nijmegen. Arbeidsrecht Plus Advocaten. Kanaalstraat 12b gebouw Dome-X. 5347 KM Oss.
jurist
Advocaat Oss Advocatenkantoor Liebrand Ruijs Oss.
Heeft u als ondernemer of particulier hulp nodig op juridisch vlak dan helpen we u graag verder. arbeidsrecht, huurrecht, contractenrecht, compliance, ondernemingsrecht, personen en familierecht, internationaal recht. Neem gerust contact met ons op. Vraagt u zich af of u juridisch sterk genoeg staat om een zaak te beginnen, weet u nog niet zeker of u een advocaat zult inschakelen of wilt u meer algemene informatie? Maak telefonisch een afspraak voor het gratis inloopspreekuur op ons kantoor aan de Ridderhof 100 in Oss.
Advocaten arbeidsrecht en ontslag in OSS.
Arbeidsrecht Plus Advocaten website en adresgegevens. Bij Arbeidsrecht Plus Advocaten in OSS is 1 advocaat werkzaam die lid is van de specialistenvereniging van arbeidsrecht en ontslag-advocaten. Bij dit kantoor treffen wij ook nog andere specialisten aan op gebieden zoals: familierecht.
Jacqueline Lauwen Arbeidsrecht Advocaat in Oss.
In 1998 ben ik beƫindigd als advocaat en sindsdien ben ik in Oss en omgeving als advocaat werkzaam. Aanvankelijk in alle rechtsgebieden, maar sinds 2007 heb ik mijzelf gespecialiseerd in het arbeidsrecht, en heb ik de specialisatie-opleiding bij de Vereniging voor Arbeidsrecht Advocaten Nederland VAAN met succes afgerond.
Lievekamp Advocaten Oss Strafrecht Ontslag Scheiding.
Ons kantoor is gelegen aan de Wethouder van Eschstraat 54 in het centrum van Oss. Wij behandelen bijna alle voorkomende zaken. Denkt u aan rechtsgebieden als strafrecht, arbeidsrecht en het personen en familierecht. Uw advocaat maakt samen met u voorafgaand aan iedere zaak een inschatting van de goede en kwade kansen.
vanewijkadvocaten Home.
Skip to content. s-Hertogenbosch 073-7600100 Oss 0412-693131 info@vanewijkadvocaten.nl contact. Van Ewijk advocaten mediators. Ontslagrecht, werknemer / ambtenaar. Activiteiten vakgroep Arbeidsrecht. Financiering en zekerheden. Fusie en overname. Schuldsanering natuurlijk persoon. Verdeling en verrekening. AA Transport B.V. ABC Uden B.V. Accent deco expo B.V.
Advocaat Arbeidsrecht en Ontslagrecht voor Oss en Den Bosch.
Advocaat voor ondernemers. Sinds de invoering van de Wet Werk en Zekerheid het nieuwe arbeidsrecht is er veel veranderd voor ondernemers in het mkb, bijvoorbeeld met betrekking tot.: een concurrentiebeding in een tijdelijk contract. de aanzegplicht en de ketenregeling. loondoorbetaling bij oproepkrachten. de transitievergoeding ontslagvergoeding en de billijke vergoeding. de te volgen ontslagroutes. Inmiddels hebben we al veel ondernemers in de regio Den Bosch Oss succesvol bijgestaan, onder andere door middel van ons Juridisch Partner Abonnement.

Contacteer ons