Op zoek naar advocaat arbeidsrecht gent?

advocaat arbeidsrecht gent
Argusadvocaten.be Welkom in ons kantoor.
Vergeet het beeld van de advocaat op kantoor, voorovergebogen achter een stapel dossiers. Argus Advocaten is daar waar u ons nodig hebt. Bij ons op kantoor, in de rechtbank, in uw bedrijf, op de werf, bij de bevoegde administratie, rond de onderhandelingstafel, Wij zijn uw partner op het terrein. Onze kennis en ervaring reikt veel verder dan het verlenen van gerechtelijke bijstand in procedures. Want door problemen in een vroeg stadium aan te pakken met praktisch advies voorkomen we vaak de escalatie ervan. Is een gerechtelijke procedure toch onvermijdelijk? Dan gaan we voor u tot het uiterste! Specialisatie: Arbeidsrecht, RSZ-betwistingen, Handelsagentuur en zelfstandige samenwerkingsvormen, Vennootschapsrecht, Ambtenarenrecht, Sociale zekerheidsrecht, strafrecht.
Özdemir Advocaten I Advocatenkantoor gevestigd in Den Haag.
Advocaat nodig in Den Haag? Het kantoor van Özdemir Advocaten in Den Haag is, met haar divers spectrum aan juridische aandachtsgebieden, uitgegroeid tot een bestendige praktijk die door de jaren heen een vast cliëntenbestand heeft mogen ontwikkelen op basis van wederzijds vertrouwen en bewezen diensten. Wij staan paraat om u te helpen op verschillende terreinen. U kunt terecht voor het verkrijgen van advies, begeleiding bij onderhandelingen en, uiteraard, het deelnemen aan procedures. Onze teamleden werken in nauw overleg samen, zodat complexe dossiers op alle onderdelen worden overzien. Dankzij de kleinschaligheid van ons kantoor worden uw kosten beperkt tot inzet voor de kern van uw zaak, te weten een juridisch scherpe benadering op basis van aantrekkelijke tarieven. Stel uw vraag direct! Bel 070 388 20 00. bestuurs en arbeidsrecht.
advocaat gent onderwijsrecht verkeersrecht ondernemingsrecht.
Gaston Crommenlaan 4. routeplanner advocaat Gent. Aansprakelijkheidsrecht Administratief recht Arbeidsrecht Contractenrecht Fiscaal recht Ondernemingsrecht Onderwijsrecht Personen en familierecht Ruimtelijke ordening Sociaal zekerheidsrecht Strafrecht Vastgoedrecht en bouwrecht Verkeersrecht Overige recht. requires Flash Player 9 or better. Met het aansprakelijkheidsrecht krijgt u te maken wanneer u.:
Advocaten Malisse.
Juridisch adviseur en manager van professioneel tennisspeler Xavier Malisse. Advocaat bij Laga, Afdeling Arbeidsrecht, Internationale Sociale Zekerheid en Immigratie, advocaat bij de balie te Brussel, 2003 tot augustus 2011. Manager bij Deloitte Belastingsconsulenten Gent/Brussel, Afdeling IMSS, september 2011 tot februari 2012. Oprichting advocatenkantoor Advocaten Malisse, april 2012. Advocaat bij de balie te Brugge sinds april 2012. Advocaat bij de balie te Gent sinds november 2014.
Advocaat Aalst Dendermonde Advocatenkantoor Stevens amp; Wallace.
Advocaat Aalst Maak kennis met ons kantoor. Wij kunnen u onder meer bijstaan in volgende domeinen.: Contractenrecht huurrecht, vastgoedrecht. Bouwrecht/bouwzaken Wet Breyne, verborgen/zichtbare gebreken, nietige verkoopgeschillen, tussen bouwheer, aannemer en architect. Strafrecht Correctionele Rechtbank, Politierechtbank. Handelsrecht invordering factuur, handelsagentuur, faillissement. Arbeidsrecht ontslag om dringende reden, willekeurig ontslag.
Oprecht het best Damsté advocaten notarissen.
Lezing Actualiteiten arbeidsrecht. Onze sectie Arbeidsrecht nodigt u, als onze gewaardeerde relatie, graag uit voor de lezing Actualiteiten arbeidsrecht op 14 mei. lees meer Bekijk agenda. Vrijwel alle opvoeders die hun relatie beëindigen krijgen er mee te maken: het ouderschapsplan.
lexgo.be.
Advocaat in Namen. Advocaat in Henegouwen. Advocaat in Limburg. Advocaat in Luxemburg. Advocaat in het Groothertogdom Luxemburg. Advocaat in Frankrijk. Advocaat in Oost-Vlaanderen. Advocaat in West-Vlaanderen. Advocaat in Vlaams-Brabant. Advocaat in Waals-Brabant. Geschillen en arbitrage/bemiddeling. Handelsrecht en contracten. Arbeidsrecht en sociale zekerheid.
Synergylaw, netwerk van advocaten Advocaten.
Synergylaw is een netwerk van advocatenkantoren waarbij het geheel meer is dan de som van de delen. Elk kantoor behoudt binnen het geheel zijn eigen identiteit en kan door gedrevenheid en samenwerking een uitgebreider palet aan diensten aanbieden. Advocaat Filip Vanhastel.
Advocaten arbeidsrecht advocaat advocatenkantoren: Balie Gent.
Advocaten en advocatenkantoren arbeidsrecht Balie Gent. Op deze pagina vindt u arbeidsrecht advocaten en advocatenkantoren gespecialiseerd in het arbeidsrecht in de Balie Gent. Arbeidsrecht advocaten in de Balie Gent. Op deze pagina vindt u een overzicht van deelnemende advocaten in de Balie Gent.

Contacteer ons