Meer resultaten voor advocaat arbeidsrecht gent

advocaat arbeidsrecht gent
Advocatenkantoor DE GANCK.
Experts in het sociaal recht, zowel arbeidsrecht als sociaalzekerheidsrecht. Maak kennis met onze advocaten. We zijn transparant over ons ereloon en de kosten in uw dossier. Het kantoor kan bouwen op nationale en internationale samenwerkingsverbanden. Advocatenkantoor De Ganck. Koning Leopold II laan 95. 9000 Gent België.
dartpijlen
Caroline van Gent advocaat arbeidsrecht.
Advocaat / partner Arbeidsrecht, Ambtenarenrecht, Gezondheidszorg. Caroline van Gent. T: 31 70 376 06 79. Bekijk Caroline van Gent op Linkedin. Caroline is sinds 1992 werkzaam bij BarentsKrans. Sinds 1998 is zij partner. Caroline is gespecialiseerd in arbeidsrecht en ambtenarenrecht en is hoofd van de sectie arbeidsrecht.
afzuigkap inbouw
Advocaten arbeidsrecht advocaat advocatenkantoren: Balie Gent.
Advocaten en advocatenkantoren arbeidsrecht Balie Gent. Op deze pagina vindt u arbeidsrecht advocaten en advocatenkantoren gespecialiseerd in het arbeidsrecht in de Balie Gent. Arbeidsrecht advocaten in de Balie Gent. Op deze pagina vindt u een overzicht van deelnemende advocaten in de Balie Gent.
seo training
KWINT ADVOCATEN.
Kwint staat ondernemingen en kaderleden bij in alle domeinen van het arbeidsrecht en de sociale zekerheid. Een no-nonsense aanpak. Kwint staat voor een rechtstreeks persoonlijk contact en een snelle en efficiënte service. Onze dienstverlening is op maat: telefonisch advies als het snel moet gaan, een doorwrochte memo als het nodig is. Altijd kwalitatief hoogstaand. Vijftig jaar ervaring. Kwint combineert een persoonlijke en directe aanpak met de expertise en ervaring van een nichekantoor. Isabelle, Vincent en Maarten hebben samen vijftig jaar ervaring bij vooraanstaande advocatenkantoren gespecialiseerd in het sociaal recht. Een eerlijke en juiste prijs. Onze aanpak laat ons toe scherpe tarieven te hanteren. Voorkomen, regelen, betwisten, in die volgorde. Wij geloven in een preventieve aanpak, maar als het nodig is, staan we u bij tot voor de rechtbank. 20 Nov 2016 Kwint is stichtend lid van NILS. 2015 KWINT ADVOCATEN CVBA NAPOLEON DESTANBERGSTRAAT 11 BUS 3, 9000 GENT RPR GENT 0628.785.870 TELEFOON: 32 09 225 51 00.
kosten advocaat echtscheiding
KWINT ADVOCATEN.
Al aan de universiteit was ik gefascineerd door het arbeidsrecht. Ik besloot een bijkomende licentie in het sociaal recht te volgen aan de ULB. Onmiddellijk daarna ben ik als advocaat aan de balie van Brussel gestart in de afdeling sociaal recht bij het kantoor Loeff Claeys Verbeke. Vanaf 2002 zette ik mijn carrière als advocaat verder bij Claeys Engels in Gent.
Argusadvocaten.be Welkom in ons kantoor.
En die krijgt u, zonder omwegen. Vergeet het beeld van de advocaat op kantoor, voorovergebogen achter een stapel dossiers. Argus Advocaten is daar waar u ons nodig hebt. Bij ons op kantoor, in de rechtbank, in uw bedrijf, op de werf, bij de bevoegde administratie, rond de onderhandelingstafel, Wij zijn uw partner op het terrein. Onze kennis en ervaring reikt veel verder dan het verlenen van gerechtelijke bijstand in procedures. Want door problemen in een vroeg stadium aan te pakken met praktisch advies voorkomen we vaak de escalatie ervan. Is een gerechtelijke procedure toch onvermijdelijk? Dan gaan we voor u tot het uiterste! Specialisatie: Arbeidsrecht, RSZ-betwistingen, Handelsagentuur en zelfstandige samenwerkingsvormen, Vennootschapsrecht, Ambtenarenrecht, Sociale zekerheidsrecht, strafrecht.
Arbeidsrecht advocaten Balie Gent advocaat: Gent.
Arbeidsrecht advocaten en advocaten kantoren arbeidsrecht vinden op Balie of plaats. Adverteren voor bedrijven. Advocaten arbeidsrecht in Gent. Op deze pagina vindt u arbeidsrecht advocaten en advocatenkantoren gespecialiseerd in het arbeidsrecht in Gent en omgeving. Leiekaai 25 C-D. Tel: 09 2331020.
Storme, Leroy, Van Parys.
Trein Tram: Vanaf het station Gent-Sint-Pieters is het kantoor eenvoudig met de tram bereikbaar. Tramlijn 1 Evergem/Wondelgem-Flanders Expo richting Evergem/Wondelgem en tramlijn 4 Gent UZ-Gentbrugge Moscou richting Gentbrugge Moscou hebben een halte aan de Nederkouter ter hoogte van de Verlorenkost.
Özdemir Advocaten I Advocatenkantoor gevestigd in Den Haag.
Maak direct een afspraak! Advocaat nodig in Den Haag? Het kantoor van Özdemir Advocaten in Den Haag is, met haar divers spectrum aan juridische aandachtsgebieden, uitgegroeid tot een bestendige praktijk die door de jaren heen een vast cliëntenbestand heeft mogen ontwikkelen op basis van wederzijds vertrouwen en bewezen diensten. Wij staan paraat om u te helpen op verschillende terreinen. U kunt terecht voor het verkrijgen van advies, begeleiding bij onderhandelingen en, uiteraard, het deelnemen aan procedures. Onze teamleden werken in nauw overleg samen, zodat complexe dossiers op alle onderdelen worden overzien. Dankzij de kleinschaligheid van ons kantoor worden uw kosten beperkt tot inzet voor de kern van uw zaak, te weten een juridisch scherpe benadering op basis van aantrekkelijke tarieven. Stel uw vraag direct! Bel 070 388 20 00. bestuurs en arbeidsrecht.

Contacteer ons