Resultaten voor advocaat arbeidsrecht haarlem

advocaat arbeidsrecht haarlem
Home Tromp Advocatuur uw advocaat voor ondernemende mensen.
Als het gaat om de afwikkeling van schade bij letsel. Oprichter van Tromp Advocatuur. Advocaat, gespecialiseerd in het arbeidsrecht en personenschade. Met zijn kennis en jarenlange ervaring is Karst in staat om ondernemers en particulieren. goed te ondersteunen en daarmee te ontzorgen.
Arbeidsrecht advocaat Sec Arbeidsrecht Advocaten.
Stuur ons een WhatsApp 06 29 73 53 50. Vrijblijvend contact met een ervaren arbeidsrecht advocaat. HAARLEM: 023 531 76 96. AMSTERDAM: 020 30 80 213. ZAANDAM: 075 20 22 630. Of laat hieronder je gegevens achter en dan bellen wij je terug.
Vorstman Advocaten.
Regeerakkoord 2017 wijzigingen arbeidsrecht 16 oktober 2017 1704.: Peter Broekman versterkt Vorstman Advocaten 16 oktober 2017 1726.: Rechtstreekse telefoonnummers 4 mei 2017 1150.: Vorstman Advocaten zoekt een nieuwe partner! 17 september 2014 1348.: Ga direct naar. Alle rechten voorbehouden 2018 Vorstman Advocaten.
Mr. R.J.Kaas Mr. A. van der Weijden Home.
In zijn werkzaamheden als curator heeft hij te maken met een groot aantal gebieden, waaronder huurrecht, arbeidsrecht, financieringen, bedongen zekerheden, beslag, etc. Daarbij komt de jarenlange ervaring als advocaat, sinds 1983, goed van pas. Naast zijn werkzaamheden als curator staat hij personen en bedrijven bij die strafrechtelijk worden vervolgd. Meer informatie: Over Mr. Kaas Diensten Faillissementen. van der Weijden. Ton van der Weijden is advocaat sinds 1990 en is thans verbonden aan het advocatenkantoor Kaas Van der Weijden te Haarlem.
Advocaat arbeidsrecht Haarlem WS Advocaten Amsterdam.
Advocaat arbeidsrecht en ontslag in Haarlem. Onze advocaat arbeidsrecht in Amsterdam is als jurist arbeidsrecht gespecialiseerd in ontslag. Regelmatig voeren wij procedures over ontslag en andere arbeidsconflicten bij de kantonrechter in Haarlem als ofwel de werkgever ofwel de werknemer in Haarlem is gevestigd.
Uw advocatenkantoor in Amsterdam Fort Advocaten. Wij helpen u graag.
Advies over en begeleiding van transacties, zoals de aan en verkoop van ondernemingen, het participeren in vennootschappen of het aangaan van een joint venture. Advisering en begeleiding van zowel werkgevers als werknemers op het gebied van arbeidsrecht en pensioenrecht. Get in touch with FORT.
Advocatenkantoor Amsterdam: AMS Advocaten.
AMS Advocaten: advocatenkantoor in Amsterdam. Het team van advocatenkantoor AMS Advocaten is werkzaam in Amsterdam en Naarden. De advocaten zijn experts in het adviseren en procederen voor internationale bedrijven en particulieren. AMS Advocaten houdt zich vooral bezig met het ondernemingsrecht, verbintenissenrecht, vastgoedrecht, huurrecht bedrijfsruimte, mediarecht, arbeidsrecht, bouwrecht, i nsolventierecht, incasso en intellectueel eigendomsrecht. De advocaten zijn betrokken bij de zaken van hun cliënten, werken met korte lijnen en bieden scherpe tarieven. Wij ondersteunen u met. Vereniging van eigenaren. Accountant aansprakelijk voor beroepsfout: klant krijgt schadevergoeding van ruim 110.000. Onlangs veroordeelde de rechtbank Gelderland een accountantskantoor tot betaling van een aanzienlijke schadevergoeding aan haar klant als gevolg van het maken van een beroepsfout. Advocaat aansprakelijkheidsrecht Gea Flapper legt uit wat er aan de hand was en welke schade het accountantskantoor uiteindelijk diende te vergoeden.
Janszen Advocaten.
Heeft u een juridisch probleem dat u graag eens wil voorleggen aan een advocaat, zonder dat hier direct kosten aan verbonden zijn? Janszen Advocaten biedt een eerste vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek aan. Tijdens en/of na dat kennismakingsgesprek analyseren de advocaten uw probleem of vraagstuk, adviseren zij over uw eventuele mogelijkheden en/of te volgen strategie en informeren zij u bovendien over de te verwachten kosten, de verschillende tarieven en indien u daarvoor in aanmerking komt, over de gefinancierde rechtsbijstand en/of de rechtsbijstandsverzekering. Duidelijke financiële afspraken worden schriftelijk vastgelegd, zodat u niet voor onverwacht hoge kosten komt te staan. Janszen Advocaten vinden het belangrijk dat iedereen goede én betaalbare rechtsbijstand kan krijgen. Onze advocaten werken dus ook op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand, ook wel pro deo genoemd, of op basis van een rechtsbijstandsverzekering. Komt u hiervoor niet in aanmerking, dan werken de advocaten tegen concurrerende tarieven. Janszen Advocaten is een van de doorverwijskantoren van het Juridisch Loket, voorheen Bureau voor Rechtshulp in Haarlem.
Juristarbeidsrecht vacatures in Haarlem NationaleVacaturebank.nl.
18 dagen geleden geplaatst 32 40 uur MBO Advocaat-Medewerker Amsterdam. Ben jij een Advocaat met minimaal 7 jaar ervaring in een procespraktijk van zowel het civiel recht als het bestuursrecht? Lees dan sne ondernemingsrecht, aansprakelijkheidsrecht, verbintenissenrecht, overnames, arbeidsrecht. 16 dagen geleden geplaatst 32 40 uur WO Werkvermogenspecialist MKB.

Contacteer ons