Zoeken naar advocaat arbeidsrecht eindhoven

advocaat arbeidsrecht eindhoven
Advocaat Eindhoven, Familierecht advocaat Erfrecht advocaat.
U wordt onder meer geholpen bij de verdeling van de huwelijksgemeenschap, de afwikkeling van huwelijksvoorwaarden en bij alimentatievraagstukken. Ik wil scheiden. Mediation bij echtscheiding. HULP BIJ CONFLICTEN OVER DE ERFENIS. U wordt bijgestaan door een erfrecht advocaat met ruime ervaring met conflicten rondom nalatenschappen.
Kaper Nooijen Advocaten Eindhoven, Specialisten in arbeidsrecht.
Ontslag op staande voet. Kaper nooijen arbeidsrecht advocaten eindhoven. info@kapernooijen.nl // Tel: 040 238 04 44 // Fax: 040 238 04 40. Volg Kaper Nooijen Advocaten.: Postadres: Postbus 289, 5600 AG Eindhoven. Bezoekadres: Videolab, 3e verdieping, Torenallee 20, STRIJP-S, Eindhoven.
Kantoor Geuze advocaten en mediators.
Daarbij richten we ons met name op het personen en familierecht, scheidingsmediation, arbeidsrecht, sociale zekerheidsrecht, incasso en strafrecht. Een van onze uitgangspunten is dat het recht bereikbaar en betaalbaar moet zijn voor iedereen. Wij behandelen zowel zaken op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand toevoeging als tegen betaling. Daarbij wordt geen onderscheid gemaakt in de wijze van behandeling. Een ander uitgangspunt is dat wij uw zaak zo efficiënt mogelijk behandelen. We trachten daarbij de zaken zo mogelijk in der minne te regelen ten einde u de tijd en de kosten van een gerechtelijke procedure te besparen. Mocht het belang van de zaak dat echter vergen, dan zal een procedure gestart worden. Wij wijzen u ook op de mogelijkheid van scheidingsmediation. Partijen zoeken dan onder begeleiding van een mediator samen naar een oplossing voor hun problemen. Mediation is relatief goedkoop en snel. Groot voordeel is dat de onderlinge verstandhouding van partijen beter blijft. Het werk van de advocaat.
L-Advocatuur index.
David is zijn carrière als advocaat begonnen in 2004 bij een van de top 5 advocatenkantoren in Nederland waar hij zich specialiseerde in het arbeidsrecht. In 2008 heeft David de overstap gemaakt naar een gerenommeerd nichekantoor gespecialiseerd in arbeidsrecht en arbeidsmigratie in Eindhoven.
reijnders advocaten.
nieuws van ons. zo kan het ook. specialisten in ondernemings en arbeidsrecht. neem contact met ons op. Wil je weten. hoe reijnders advocaten te werk gaat. wie de mensen achter reijnders advocaten zijn. wat de diensten van reijnders advocaten kosten.
Halsten law firm is een transparant en toegankelijk advocatenkantoor met drie vestigingen in Amsterdam, Hilversum en Eindhoven. Halsten Legal Department.
Naast haar eigen gespecialiseerde advocaten op het gebied van arbeidsrecht, financieel recht, vastgoed en omgevingsrecht, beschikt Halsten law firm over een uitstekend netwerk van juristen, specialisten en advocaten op alle denkbare rechtsgebieden. Ook wordt nauw samengewerkt met Halsten legal department gevestigd in Amsterdam en Eindhoven.
De Rooij Van Wijk Advocaten De Rooij Van Wijk Advocaten.
Over ons kantoor. De Rooij Van Wijk Advocaten is een kantoor dat zich vrijwel uitsluitend toelegt op de juridische belangenbehartiging in strafzaken. In 2002 zijn we in Eindhoven gestart onder de naam De Rooij Bos Advocaten; vanaf 1 juni 2009 voeren we de huidige naam.
Witberg Hoorn Advocaten Specialisten arbeidsrecht.
5611 LB Eindhoven. 5602 BN Eindhoven. T: 040 2155 240. F: 040 2155 249. Specialisten in arbeidsrecht. Witberg Hoorn Advocaten is een in arbeidsrecht gespecialiseerd advocatenkantoor. Alle aan het kantoor verbonden advocaten beschikken over gedegen kennis over en ervaring met arbeidsgerelateerde zaken.
VDB Advocaten Notarissen.
Kies Specialisatie Geen voorkeur. Beroepsaansprakelijkheid en tuchtrecht. Bouw en vastgoed. Fiscale procedures en fraudezaken. Personen, familie, en erfrecht. Privacy, IT en IE-recht. Zoek op naam. Blijf op de hoogte. Ontvang onze kennis events per e-mail. Volg ons op.: 2019 VDB Advocaten Notarissen.

Contacteer ons