Zoeken naar advocaat amsterdam arbeidsrecht

advocaat amsterdam arbeidsrecht
van der Steenhoven advocaten van der Steenhoven advocaten.
van der Steenhoven, advocaat. Baruch Hummen B.K, paralegal. Meiling, manager PO. van der Laarse, receptioniste/telefoniste. de week van. data-cycle-swipetrue" data-cycle-pause-on-hoverfalse" style." van der Steenhoven advocaten. Wie de harten wint, heeft gemakkelijk spel met de hoofden. Alles" over werken, alleen of samen." Ondernemen" is vooruitzien." Beschermen" wat van u is." volg ons op LinkedIn. de week van Jan van der Steenhoven, 28-3-2018. Grijs gespeelde plaat. de week van Maartje van Asten, 19-3-2018. Bescherm uw bedrijfsgeheim. Ernstig verwijtbaar handelen of nalaten. Voor u, uw organisatie én uw vraag. Bij Van der Steenhoven advocaten zijn we ervan overtuigd dat dit de sleutel is voor een succesvolle, langdurige samenwerking. Door onze grote betrokkenheid weten wij wat er speelt en waarom, en kunt u rekenen op uitstekend juridisch advies. Al bijna 35 jaar adviseren en procederen wij met plezier en scherpte op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht en intellectueel eigendomsrecht/privacy.
Home Liber Dock.
Liber Dock is een oplossingsgericht advocatenkantoor op het gebied van corporate arbeidsrecht en pensioen. Ons doel is u te helpen uw ondernemingsdoelstellingen snel en op eenvoudige wijze te behalen. WAT DOEN WE? Wij hebben in het bijzonder ervaring in juridische en strategische vraagstukken op het vlak van arbeid onderneming en medezeggenschap zie tab EXPERTISE voor meer info. Dat betekent dat wij in verandertrajecten adviseren over de positie van de ondernemingsraad, het management, de raad van commissarissen en de vakbonden. Behalve verandertrajecten, adviseren wij ook over individuele cases, als daar behoefte aan is. Toch zien wij in de praktijk vaak dat bedrijven dit soort werk liever in-house willen doen. En wij vinden natuurlijk dat wij die dagelijks werkzaamheden moeten faciliteren. Daarom stellen wij een kennisportal ter beschikking, exclusief voor onze klanten via een abonnement dan wel kosteloos voor vaste business partners, om deze werkzaamheden makkelijker en kostenefficiënter te maken. Bij Liber Dock is tweerichtingsverkeer tussen klant en advocaat het uitgangspunt.
Boontje Advocaten Boontje Advocaten.
Boontje Advocaten richt zich, als een van de eerste nichekantoren, uitsluitend op het arbeidsrecht. Inmiddels zijn 23 in het arbeidsrecht gespecialiseerde advocaten bij ons kantoor werkzaam. Iedere advocaat heeft, naast algemene kennis van het arbeidsrecht, een of meer specifieke aandachtsgebieden.
Advocaat ARBEIDSRECHT AMSTERDAM Specialist ontslag en conflict.
Onze arbeidsrecht advocaten en ontslag juristen zijn gespecialiseerd in juridisch advies en het voeren van procedures over internationaal arbeidsrecht en ontslagrecht. Als advocaten arbeidsrecht zijn we op de hoogte van de meest actuele regelgeving. Advocaat arbeidsrecht Amsterdam c WS Advocaten arbeidsrecht Amsterdam.
Arbeidsrecht advocaat Schenkeveld advocaten.
Hierdoor heeft u bij ons alle expertise onder één dak. Onze advocatenkantoren zijn gevestigd in Amsterdam, Alkmaar en Hoorn. Door een arbeidsrecht advocaat van Schenkeveld Advocaten in te schakelen voorkomt u dat u op juridisch vlak steken laat vallen en staat u sterker in uw zaak.
Advocaat arbeidsrecht in Amsterdam AMS Advocatenkantoor.
Aan de andere kant staat onze arbeidsrecht advocaat regelmatig werknemers bij die in het kader van een reorganisatie worden ontslagen. Arbeidsrecht advocaten in Amsterdam. De arbeidsrecht advocaten van AMS Advocaten hebben ruime kennis en ervaring in het arbeidsrecht, zowel in het adviserende voortraject bij het opstellen/checken van contracten, als bij het procederen in ontslagzaken en in zaken betreffende de zorgplicht van de werkgever.
Wie Lieshout Westerhout Advocaten.
LW Actualiteiten Lees verder. Het team van Lieshout Westerhout Advocaten bestaat uit deskundige, doorgewinterde vakmensen. Bedreven en gedreven professionals met kennis van zaken op het gebied van arbeidsverhoudingen. Wij werken samen met u als business partner waarbij wij graag verbinden en inspireren. Daarbij staat de hoogste kwaliteit van dienstverlening voorop. 1018 VN Amsterdam.
Homepage Kennedy Van der Laan. Cyber security. Fashion Retail.
Welke expertise heeft u nodig? Bekijk hier onze rechtsgebieden en specialismen. Erik Stegerhoek gestart als associate partner advocaat. Erik Stegerhoek is het Corporate Transacties team komen versterken. We zijn verhuisd! Ons nieuwe adres is: Molenwerf 16, 1014 BG te Amsterdam.
Advocaat Arbeidsrecht Amsterdam Welkom bij Arbeidsrechtlab.
Advocaat Arbeidsrecht Amsterdam. Specialistisch advocatenkantoor dat arbeidsrechtelijke zaken voor u oplost. Of het nu om een reorganisatie gaat of een disfunctionerende werknemer: arbeidsrechtelijke kwesties hebben impact. Ik geloof in een persoonlijke, no-nonsense aanpak, waarbij ik het belang van de cliënt altijd centraal laat staan.

Contacteer ons