Zoeken naar arbeidsrecht advocaat alkmaar

arbeidsrecht advocaat alkmaar
Windroos Advocatuur.
Advocatenkantoor in Alkmaar. Windroos Advocatuur is een gespecialiseerd advocatenkantoor. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsrecht, contractenrecht en ondernemingsrecht. Onze dienstverlening kenmerkt zich door bereikbaarheid, snelheid, duidelijke afspraken en werkbare adviezen. We houden daarbij rekening met uw commerciële belangen.
ontslag advocaat
Arbeidsrecht Advocaat Alkmaar Advocatenkantoor Appelman.
Toepasbaarheid van de Algemene Termijnenwet in het arbeidsrecht. Ontslag met wederzijds goedvinden. Ontslag op staande voet. Ontslag tijdens ziekte. Proeftijd en de Algemene Termijnenwet. 1000 zaken behandeld. Flexibel én voordelig. 30 jaar ervaring. 072 512 32 29. 06 3755 8375. Neem contact op! Bel mij terug. Laat uw telefoonnummer achter. 1801 GC Alkmaar. Tel: 072 5123 229. Fax: 072 5157 264. Actief voor klanten in de regio. Noord-scharwoude Zuid scharwoude Schagen. Ontslag advocaat Alkmaar.
no cure no pay advocaat
Arbeidsrecht Alcmaria Advocaten.
Het is belangrijk op tijd contact op te nemen met een advocaat die u hierbij begeleidt en adviseert. Zoekt u een gespecialiseerde arbeidsrechtadvocaat / ontslagadvocaat / advocaat arbeidsrecht in Alkmaar dan bent u bij Alcmaria Advocaten aan het goede adres.
marketing bedrijf
Advocatenkantoor Appelman, Advocaten te Alkmaar.
Ons team van drie advocaten en drie secretaresses staan particulieren en kleine en middelgrote bedrijven uit Alkmaar en omstreken bij. Bent u op zoek naar een advocaat op het gebied van arbeidsrecht bijvoorbeeld voor ontslag, personen en familierecht bijvoorbeeld voor echtscheiding, alimentatie, omgangsregeling of.
water
Home Van Diepen Van der Kroef Advocaten.
Shared Service Center. Wie zijn wij. Wat zijn onze rechtsgebieden. Wie zijn onze advocaten. Waar vindt u ons. Wat is het nieuws. Shared Service Center. 2018 Van Diepen Van der Kroef. Algemene voorwaarden Van Diepen Van der Kroef Advocaten. Privacy Cookie verklaring.
slotenmaker den haag
Arbeidsrecht Rensen Advocaten.
In gevallen waarin ons kantoor niet als advocaat betrokken is, kunnen wij ook als erkend en gespecialiseerd mediator optreden. Ook wordt geadviseerd en geprocedeerd op het gebied van werkgeversaansprakelijkheid en het Sociaal Zekerheidsrecht, en op het gebied van bijvoorbeeld WW, ZW, WIA en WAO. Hoewel het strikt genomen niet altijd onder het arbeidsrecht valt, zijn onze arbeidsrecht advocaten tevens gespecialiseerd in andere werkverhoudingen, zoals vormen van detachering, managementovereenkomsten en overeenkomsten van opdracht, lastgeving en agentuur. Gelet op de Wet DBA en het afschaffen van de VAR-verklaring zijn er veel vragen over de positie van de ZZPer. Ook DGAs en statutair bestuurders zijn met hun unieke juridische positie in goede handen bij onze arbeidsrecht advocaten. Onze arbeidsrechtsectie onderscheidt zich niet alleen qua inhoudelijke deskundigheid, korte lijnen en helderheid van adviezen en een redelijk tarief van andere kantoren. Ook bestaat ons onderscheidend vermogen uit specifieke kennis van bepaalde branches. Dit geldt onder meer met betrekking tot de sector onderwijs, ICT, zorg en kunst. In deze sectoren staan wij een aantal grotere bedrijven bij. Ontslag en vaststellingsovereenkomst. Laat ons u terugbellen. Bel mij terug. Den Haan-van Wijk Esther. Den Haan-van Wijk. 1815 GL Alkmaar.
rolgordijn verduisterend
Guido de Wit advocaten Advocatenkantoor Alkmaar.
Maar als het dan toch zover komt en pleiten voor recht is onontkoombaar, dan is Guido de Wit advocaten de perfecte partner die met 100% commitment voor haar cliënten door het vuur gaat. Adviseur als het kan. Advocaat als het moet.
Arbeidsjuristen Arbeidsrecht advocaat Schenkeveld.
Onze arbeidsrecht advocaten in Amsterdam, Alkmaar en Hoorn kunnen u informeren over de wijzigingen en u bijstaan in de meest uiteenlopende zaken op het gebied van arbeidsrecht. Ook voor aanverwante onderwerpen kunt u bij onze arbeidsrecht advocaten terecht, zoals kwesties met betrekking tot ambtenaren, zzpers en bestuurders. Ontslagen op staande voet? Bent u op staande voet ontslagen? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met één van onze arbeidsrechtadvocaten. Zij hebben de expertise in huis om u zo goed mogelijk te begeleiden en van het juiste advies te voorzien. Waarover kan een arbeidsrecht advocaat u adviseren?
Advocatenkantoor Koopman Home.
Daarvoor kunt u terecht bij Advocatenkantoor Koopman in Alkmaar. Wij zijn advocaten met veel ervaring, maar ook met oog voor de menselijke kant van ons vak. Specialisten in arbeidsrecht en incasso. Wij zijn een team van specialisten in uiteenlopende juridische vakgebieden.

Contacteer ons