Op zoek naar arbeidsrecht advocaat alkmaar?

arbeidsrecht advocaat alkmaar
Home Van Diepen Van der Kroef Advocaten.
Shared Service Center. Wie zijn wij. Wat zijn onze rechtsgebieden. Wie zijn onze advocaten. Waar vindt u ons. Wat is het nieuws. Shared Service Center. 2019 Van Diepen Van der Kroef. Algemene voorwaarden Van Diepen Van der Kroef Advocaten. Privacy Cookie verklaring.
Advocaat Alkmaar Overzicht 112 advocatenkantoren!
De verschillende rechtsgebieden zijn.: Arbeidsrecht advocaat Alkmaar. Ben je ontslagen of dreigt er ontslag? Heb je hulp nodig bij een concurrentiebeding? Of heb je een conflict met je werkgever door ziekte? Schakel dan een arbeidsrecht advocaat in. Een specialist op het gebied van arbeidsrecht biedt juridische hulp bij arbeidsconflicten, ontslag, bijzondere bedingen en overeenkomsten.
Arbeidsrecht Advocaat Alkmaar Advocatenkantoor Appelman.
Toepasbaarheid van de Algemene Termijnenwet in het arbeidsrecht. Ontslag met wederzijds goedvinden. Ontslag op staande voet. Ontslag tijdens ziekte. Proeftijd en de Algemene Termijnenwet. 1000 zaken behandeld. Flexibel én voordelig. 30 jaar ervaring. Uw advocaten op dit gebied. Johan de Haan. 072 512 32 29. 06 3755 8375. Neem contact op! Bel mij terug. Laat uw telefoonnummer achter. Ontvang gratis onze maandelijkse nieuwsbrief. Meld je aan! Mensen vinden ons op. Ontslag advocaat Alkmaar.
Home CKH advocaten Alkmaar, Hoorn, Amsterdam.
Een goede advocaat ondernemingsrecht speelt daarop in, anticipeert daarop. Een goede advocaat ondernemingsrecht beschouwt zichzelf als uw bedrijfsadvocaat. Hij kent uw bedrijf, denkt met u mee en coacht u waar dat nodig is. Contractenrecht Algemene voorwaarden. Een contract ook wel overeenkomst genoemd komt tot stand wanneer een aanbod en de aanvaarding op elkaar aansluiten. Kortom, een contract regelt de rechtsverhouding tussen partijen. In het contractenrecht speelt niet alleen de totstandkoming een belangrijke rol, maar ook de uitleg, de geldigheid en naleving van een contract. Het contractenrecht heeft veel raakvlakken met andere rechtsgebieden zoals het ondernemingsrecht, arbeidsrecht, intellectueel eigendomsrecht, mededingingsrecht en vastgoedrecht.
Kiewitt Verhoeven Advocaten Alkmaar.
Kiewitt Verhoeven Advocaten is een klein advocatenkantoor in Alkmaar, dat zich kenmerkt door hoogwaardige dienstverlening en zich onderscheidt door de grote mate van betrokkenheid bij de juridische problematiek van zijn cliënten. Toch is een cliënt bij Kiewitt Verhoeven Advocaten altijd meer dan alleen een juridisch probleem.
Windroos Advocatuur.
Advocatenkantoor in Alkmaar. Windroos Advocatuur is een gespecialiseerd advocatenkantoor. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsrecht, contractenrecht en ondernemingsrecht. Onze dienstverlening kenmerkt zich door bereikbaarheid, snelheid, duidelijke afspraken en werkbare adviezen. We houden daarbij rekening met uw commerciële belangen.
Advocaat Heerhugowaard Langedijk e.o. Sieval Advocaten.
Wij zijn gevestigd vlakbij het treinstation van Heerhugowaard en dus ook goed bereikbaar als u in plaatsen in de omgeving woont, zoals Langedijk Broek op Langedijk, Zuid-Scharwoude, Noord-Scharwoude, Oudkarspel, Alkmaar, Schagen of een andere plaats in de omgeving! Ons team van advocaten helpt u graag verder! Sieval Advocaten maakt onderdeel uit van het Landelijk Netwerk Gratis Inloopspreekuur Advocaten. Overweegt u een echtscheiding? Heeft uw partner te kennen gegeven een echtscheiding te wensen? Of heeft u misschien samen besloten om een echtscheiding aan te vragen? In Nederland dient een verzoek tot echtscheiding nog altijd door een advocaat ingediend te worden. Sieval Advocaten kan u helpen met de aanvraag van uw echtscheiding. Wie zijn wij. Sieval heeft een advies en procespraktijk binnen het familie en jeugdrecht, arbeidsrecht en strafrecht.
Schipper Lof Advocaten Arbeidsrecht Erfrecht Alkmaar.
In het arbeidsrecht staan regels over bijvoorbeeld het loon, de arbeidsverhouding, de opzegtermijn en de ontslagregels. Het erfrecht bevat de regels met betrekking tot erfopvolging en successie. In het erfrecht staan regels over de bezittingen en schulden van iemand die overlijdt. Het contractenrecht betreft de regels met betrekking tot overeenkomsten. Het contractenrecht regelt bijvoorbeeld de duur en de beëindiging van overeenkomsten. 1821 BS Alkmaar routebeschrijving.
Prins en Koster Advocaten.
Prins Koster advocaten heeft kantoren in Den Helder, Schagen en Bergen. Met vijf advocaten bieden wij juridische oplossingen voor ondernemers, instellingen en particulieren. Ons kantoor verleent aan particulieren die daarvoor in aanmerking komen rechtshulp op basis van door de Raad voor Rechtsbijstand gefinancierde rechtshulp.

Contacteer ons