Meer resultaten voor advocaat stagiaire arbeidsrecht vacature

advocaat stagiaire arbeidsrecht vacature
Vacature arbeidsrechtadvocaat Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten.
VGA is op zoek naar een enthousiaste advocaat-medewerker of advocaat stagiaire met minimaal drie jaar arbeidsrechtelijke werkervaring. Kennis van het ambtenarenrecht is een pré. Je bent zorgvuldig, werkt gestructureerd en je bent communicatief sterk. Je wilt graag in een kleine, innovatieve en commerciële omgeving werken waarin het arbeidsrecht in al haar facetten centraal staat. Naast een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, kun je ook in het Engels, zowel mondeling als schriftelijk, goed uit de voeten. Heb je vragen over deze vacature?
Zoeken KienhuisHoving advocaten en notarissen.
Vacature juridisch medewerker / advocaat-stagiaire Vastgoed. De praktijkgroep Vastgoed heeft een vacature voor een juridisch medewerker, met mogelijkheid om door te groeien naar advocaat-stagiaire. Een uitdagende functie voor een bijna of recent afgestudeerde die affinit. Vacatures Vastgoed, Huurrecht en Arbeidsrecht.
Dirkzwager is op zoek naar een gedreven advocaat-stagiaire voor de sectie Arbeidsrecht.
Dirkzwager is op zoek naar een gedreven advocaat-stagiaire voor de sectie Arbeidsrecht. Dirkzwager is op zoek naar een gedreven advocaat-stagiaire voor de sectie Arbeidsrecht. Dirkzwager heeft plaats voor een gedreven gevorderd advocaat-stagiaire met een commerciële instelling voor de algemene arbeidsrechtpraktijk in Arnhem. De praktijk is gericht op de commerciële werkgeverspraktijk, medezeggenschapsrecht, pensioenrecht, reorganisatie en herstructurering. Voor de werving en selectie van deze vacature wordt Dirkzwager ondersteund door Legal People.
Vacature Advocaat Stagiaire Trip Advocaten Notarissen.
Je patroon, een advocaat met minimaal zeven jaar praktijkervaring, is eindverantwoordelijk voor je opleiding en je vaste aanspreekpunt zowel voor juridische vragen als vragen van andere aard. Je stagebegeleider bewaakt in nauw overleg met je patroon de voortgang van je stage en je persoonlijke ontwikkeling.
Jurist arbeidsrecht stage vacatures NationaleVacaturebank.nl.
E-mail mij de nieuwste banen. 1 jaar ervaring in de functie van adviseur/ jurist arbeidsrecht Een afgerond WO opleiding richting arbeidsrecht Minimaal Helemaal op de hoogte van het arbeidsrecht? /pVoor een gemeente in Gelderland ben ik op zoek naar een Adviseur arbeidsrecht.
Vacature: Student stagiaires voor de algemene praktijk Certa Legal Advocaten.
Wij zijn namelijk op zoek naar een student stagiaire om ons team te versterken. Wie wij zoeken.: Een derde of vierdejaars student rechten WO. Iemand met uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel Nederlands als Engels. Iemand met goede vakkennis, analytisch inzicht en creatief vermogen. Behandelen van vraagstukken op diverse rechtsgebieden, zoals: Ondernemingsrecht, Faillissementsrecht, Verbintenissenrecht, Arbeidsrecht, Onroerend goed recht., Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het opstellen van notities over rechtsvragen, alsmede jurisprudentie onderzoek ter ondersteuning in de lopende dossiers. Als er zittingen zijn, ga je uiteraard mee. Je krijgt op fulltime basis 500, bruto stagevergoeding. Wij zijn een informeel en ondernemend kantoor en bieden veel ruimte voor eigen initiatief. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je cv en korte motivatie naar Chantal Heruer, heruer@certalegal.nl Voor meer informatie kan je contact opnemen met Ragnild Meulenberg advocaat via meulenberg@certalegal.nl of op 020-5216699. Meest recente berichten. Vacature: Student stagiaires voor de algemene praktijk.
Hoe word je advocaat? Hupkes c.s. advocaten.
Tags: advocaat-stagiair, advocatenstage, advocatuur, beediging, beroepsopleiding, patroon, stagiair-ondernemer, vacature, zelfstandig advocaat, ZZP'er.' Deel dit artikel op social media.: WSNP-videos: knowhow schuldanering. Bij de verkoop van een woning gaat het mis als de koper geen hypotheek krijgt https//t.co/aKzscWVEIm.: 4 uur geleden. Na twee jaar ziekte eindigt de verplichting van de werkgever om het salaris door te betalen bij ziekte. Maar nie https//t.co/OcQ66AHgqP.: 11 uur geleden. Hoe werkt faillissement? We publiceren regelmatig blogs op onze website over ontslag en arbeidsrecht: https//t.co/EgcxBcxiCY: https//t.co/q5tyIm9brH.:
Vacatures Koopman Van Steijn Advocaten Den Bosch.
We helpen knopen doorhakken. Een advocaat heeft niet alleen inzicht in de vragen van de cliënt, maar ook ervaring en een dosis lef. Die ingrediënten vormen de basis van de methode Koopman Van Steijn Advocaten. Met een team van zes advocaten houden wij ons bezig met.:
Page not found.

Contacteer ons