Resultaten voor advocaat arbeidsrecht leuven

advocaat arbeidsrecht leuven
BUYSSENS Advocaten Sociaal Recht Tony Van de Calseyde.
Leergang Pensioenrecht Katholieke Universiteit Leuven-2010. Talenkennis: Nederlands, Frans, Engels, Duits. Advocaat sinds: 2001. Andere professionele activiteiten. Lid Belgische Vereniging van Pensioenrechtadvocaten BEPLA. Lid Vereniging Voor Arbeidsrecht Antwerpen VVA. Van de Calseyde T. Wordt verwacht: de Pensioentoezegging voor Zelfstandigen POZ, p.
wasmachine
Pro deo Advocaat Goegebuer.
Marijke Goegebuer of ga rechtstreeks naar het Bureau voor Juridische Bijstand van Leuven. Gerechtsgebouw Leuven, bijgebouw. Tel 016 21 45 45. fax 016 21 45 46. Wat doet het bureau voor juridische bijstand? Het bureau stelt een advocaat aan om bijstand te verlenen aan een persoon die over onvoldoende inkomsten beschikt of een persoon die behoort tot een hiermee gelijkgestelde categorie.
oefentherapie Mensendieck
MAXIUS Advocaten.
Blanpain en aan de Summer School in Comparative Industrial. Relations, SINNEA, Bologna, Italië 1991. Van 1985 tot 1994 was zij assistent aan de Rechtsfaculteit van de KU Leuven. in de afdeling Arbeidsrecht. Zij is sinds 1993 als advocaat ingeschreven aan de balie in Leuven.
chantelle basic shapewear correctie short long
Lovius advocaten, hoogstaand technisch-juridisch advies. bus. car. facebook. instagram. linkedin. lock. mail. phone. pinterest. question. shop. star. twitter. user. warning. youtube.
Ook wat betreft de aspecten die niet in het decreet geregeld worden, blijven de bepalingen van het Burgerlijk Wetboek gelden in zoverre ze niet afwijken van de nieuwe regelgeving of niet in strijd zijn met de geest ervan. Het gewijzigde huwelijksvermogensrecht.
verduisterende glasfolie
André D'Halluin' advocaat te Kortrijk KU Leuven KULAK.
André D'HALLUIN, advocaat te Kortrijk, is geboren in 1946 te Sint-Eloois-Winkel en na zijn klassieke humaniora in het college te Izegem studeerde hij Rechten aan de KUL te Leuven waar hij afstudeerde in 1970. Hij was twee jaar bedrijfsjurist in de Groep VANDEMOORTELE te Izegem en daarna werd hij advocaat, een beroep dat hij met passie uitoefende van 1972 tot vandaag. Professioneel deelde hij ook zijn ervaring mede aan stagiairs en studenten. Gedurende een tiental jaar was hij lesgever aan de Provinciale Hogeschool te Kortrijk om de industriële ingenieurs wegwijs te maken in het Arbeidsrecht en de Intellectuele Rechten, twee specialiteiten van zijn advocatenkantoor.
slotenmaker den haag
Jan De Waele Everest Law.
Veel geblaat, weinig fiscale wol; advocaat Stijn De Meulenaer Een nieuw permanent systeem van fiscale regularisatie: EBAquater; advocaat Stijn De Meulenaer Banken zullen voorzichtiger worden om witwassen te melden; advocaat Stijn De Meulenaer. U bent hier.: Jan De Waele. Jan De Waele. Achtergrond en opleiding. Jan De Waele, geboren op 24 januari 1961, studeerde in juni 1984 af als licentiaat in de rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven. Aansluitend liep hij stage op de advocatenkantoren Christian De Ganck en Marcel Storme, met bijzondere aandacht voor het arbeidsrecht.
mr. N.M. Nienke Slump Justion Advocaten.
Nienke Slump studeerde in 1990 in Utrecht en Leuven en is afgestudeerd in het Nederlands Recht, met Europeesrechtelijke aantekening, aan de Rijksuniversiteit van Utrecht. Na haar studie startte zij als beleggingsjurist bij Nationale Nederlanden. Slump is sinds 1993 als advocaat werkzaam geweest in Amsterdam, en startte in 2003 bij Justion Advocaten. Zij is gespecialiseerd in Franchise aanverwant distributie dealerschap e.d, Arbeidsrecht/Sociaal Zekerheidsrecht en algemeen Ondernemingsrecht en Erfrecht. Vanaf 2013 tot heden mengde zij zich actief in de maatschappelijke discussie rondom franchise en het voorkomen van oneerlijke handelspraktijken daarbij. Zo was zij onder meer betrokken bij de opstelling van de Nederlandse Franchisecode die op 17 februari 2016 aan minister Kamp werd aangeboden. Lid Vereniging voor Arbeidsrecht.
Bollen advocaten Home Advocatenkantoor arbeidsrecht Leuven.
Sinds 1999 runt Rudi Bollen een advocatenkantoor met focus op arbeidsrecht en alle aangelegenheden verbonden aan de arbeidsmarkt in het algemeen. U doet beroep op een professioneel team, een sterke administratieve support en hun knowhow. Voor bedrijven en particulieren. De cliënt staat centraal in onze aanpak. Het compromis primeert boven de procedure. De toekomst is belangrijker dan het verleden. Een gerechtelijke procedure mag in geen geval een doel op zich zijn. Bij gebrek aan een regelingsbereidheid worden zinvolle procedures weloverwogen aangepakt. Bij ons staat de cliënt centraal. Tijd voor een gesprek. Consultatie na afspraak. De kantoren van Bollen advocaten liggen in de Sint-Maartenstraat 8 in het centrum van Leuven.
Arbeidsrecht deel I Sociaal Recht boek die Keure.
Verschenen in deze reeks.: Arbeidsrecht deel 1. Arbeidsrecht deel 2. Arbeidsrecht deel 3. Chris Engels is advocaat vennoot van Claeys Engels en professor aan de Rechtsfaculteit van de KU Leuven. Hij doceert het vak Arbeidsrecht" en Onderneming" en European" Labour Law.

Contacteer ons