Zoeken naar advocaat arbeidsrecht leuven

advocaat arbeidsrecht leuven
Devlies Partners Advocatenkantoor Leuven.
Opleiding Meester Dirk TILLEMANS studeerde in 1980 met onderscheiding af als Licentiaat in de Rechten aan de KU Leuven, en. Opleiding Meester Carl DEVLIES studeerde aan de KU Leuven en behaalde er het diploma van licentiaat in de Rechten en.
Advocatenkantoor Van Deun Vier geassocieerde advocaten die nauw samenwerken.
Afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit Leuven KUL. Lid van de balie van Antwerpen, afdeling Turnhout. Gespecialiseerd in onder andere: personen en familierecht, invorderingen, jeugdrecht, sociaal zekerheidsrecht, arbeidsrecht. Jean Marie Paklons. Advocaat sinds 1980. Afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit Leuven KUL.
Arbeidsrecht advocaten Leuven advocaat: Leuven.
Advocaten en advocatenkantoren in de Balie Leuven vinden op rechtsgebied. Advocaten in Leuven. Adverteren voor bedrijven. Arbeidsrecht advocaten Leuven. Op deze pagina vindt u een arbeidsrecht advocaat of advocatenkantoor in Leuven en omgeving dat gespecialiseerd is in het arbeidsrecht. Bellis Vanvaeck Advocaten.
HEULIUS advocaten.
Voor de rechtsgebieden waarin wij niet gespecialiseerd zijn werken wij samen met specialisten of verwijzen wij u zo nodig door naar de meest geschikte advocaat. Hans Beerlandt studeerde in 1997 af als licentiaat in de rechten aan de KU Leuven en volgde er ook aanvullende studies criminologie.
L.inc advocatenkantoor.
I n 1978 besloot één van de stagiairs van mr. Richard Bruneel, Guy Van Dyck, een eigen kantoor op te richten te Malle, met een meer generalistisch karakter en een gespecialiseerde focus op arbeidsrecht. Intussen is ook dit kantoor uitgegroeid tot een gevestigde waarde met een sterke lokale verankering. De banden tussen beide kantoren zijn steeds nauw gebleven met een intense samenwerking in specifieke dossiers, waarbij beroep kon worden gedaan op elkaars expertise. Sedert 2017 is deze jarenlange samenwerking verder geconsolideerd onder de naam L.Inc advocaten. B asisprincipe van L.Inc advocaten is no nonsense-advocatuur en juridische dienstverlening, gericht op een ondernemingscliënteel, waarbij u middels gepersonaliseerde behandeling door de geconsulteerde advocaat, een objectieve en eerlijke inschatting van uw rechtspositie zal bekomen.
PSWC Advocaten advocatenkantoor te Turnhout.
Arbeidsrecht en arbeidsongevallen.; Verzekeringen en verkeersrecht.; Aansprakelijkheidsrecht: afwikkeling van lichamelijke schade waaronder zware lichamelijke schade. Rik WILMOTS studeerde in 1983 af aan de KU Leuven en is sinds 1984 lid van de balie van Turnhout nadat hij bovendien licentiaat economische wetenschappen werd aan de KU Leuven.
KU Leuven weigert diploma na ziekte: Hasseltse daagt unief v. Hasselt Het Nieuwsblad.
Anja heeft psychologie gestudeerd aan de KU Leuven en is daar op haar achttiende gestart. De eerste jaren verliepen heel vlot, maar nadien werd er bij de jonge vrouw het chronischevermoeidheidssyndroom cvs vastgesteld. Maar ze werkte wel haar masterjaren af.
Argusadvocaten.be Advocaten.
Specialisatie: Arbeidsrecht, RSZ-betwistingen, Handelsagentuur en zelfstandige samenwerkingsvormen, Ambtenarenrecht, Sociale zekerheidsrecht. Veerle Nijs 1988 studeerde in 2011 af als master in de rechten aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Zij is sinds 1 september 2011 ingeschreven aan de balie van Hasselt en verbonden aan ons kantoor.
Antoon Verlinden.
Arbeidsrecht: jarenlange proces en advieservaring in het arbeidsrecht, waarbij in dit vakgebied zowel werkgevers als individuele werknemers op gespecialiseerde juridische bijstand kunnen rekenen.; Strafrecht: verdediging van de belangen van ondernemingen en natuurlijke personen die in contact komen met de strafrechtsmachten, niet alleen als slachtoffer, maar ook als beklaagde in financieel, economisch en sociaal strafrecht.; Verzekerings en aansprakelijkheidsrecht: zowel in verkeersgerelateerde zaken inclusief afhandeling lichamelijke schade als in burgerrechtelijke aangelegenheden.; Advocaat Antoon Verlinden is gewend nauw samen te werken met cliënten en zoekt daarbij steeds de efficiëntste weg naar de best mogelijke juridische oplossing voor een nakend geschil. Adveris Advocatenassociatie Herbert Hooverplein 17 bus 3 2 verdieping 3000 Leuven tel.

Contacteer ons