Resultaten voor advocaat arbeidsrecht leuven

advocaat arbeidsrecht leuven
Advosocius.
Actief in volgende domeinen.: sociaal recht arbeidsrecht, sociale zekerheid, OCMW. Contacteer hem Bekijk infofiche. Johan VAN HOOF 1963 behaalde in juni 1987 zijn diploma van Licentiaat in de Rechten en van Baccalaureaat in de Wijsbegeerte aan de K.U.Leuven. Op 1 oktober 1987 werd hij opgenomen op het tableau van de advocaten aan de Balie van Leuven. Als omnipracticus bouwde hij een eigen kantoor op. Sylvie Van Gastel. Sylvie Van Gastel. Actief in volgende domeinen.: personen en familierecht. Contacteer haar Bekijk infofiche. Sylvie VAN GASTEL 1964 behaalde in 1990 het diploma van licentiaat in de rechten aan de K.U.Leuven met onderscheiding. Sinds 1 oktober 1990 is zij advocaat bij de Balie te Leuven.
Durnez Johan Oud-heverlee 3050 Leuven, Waversebaan 9, NUMMER VAN DE VESTIGINGSEENHEID 0817901228. Kompass Professionnel.
Myriam Van Den Berghe EVB. Legrand, Portaels, Siffer. Advocaat Pieter Pelgrims. Dewael Partners Leuven. Advocatenkantoor Van Der. Advokatenkantoor Bert Bee. Advokatenkantoor Hugo Jac. Advokatenkantoor J Devos. Centrum Voor Europees En. Wereldwijd aanwezig in meer dan 60 landen. Gedetailleerde en up-to-date bedrijfsinformatie.
Devlies Partners Advocatenkantoor Leuven.
Opleiding Meester Dirk TILLEMANS studeerde in 1980 met onderscheiding af als Licentiaat in de Rechten aan de KU Leuven, en. Opleiding Meester Carl DEVLIES studeerde aan de KU Leuven en behaalde er het diploma van licentiaat in de Rechten en.
Advocatenkantoor Van Deun Vier geassocieerde advocaten die nauw samenwerken.
Afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit Leuven KUL. Lid van de balie van Antwerpen, afdeling Turnhout. Gespecialiseerd in onder andere: personen en familierecht, invorderingen, jeugdrecht, sociaal zekerheidsrecht, arbeidsrecht. Jean Marie Paklons. Advocaat sinds 1980. Afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit Leuven KUL.
Arbeidsrecht advocaten Leuven advocaat: Leuven.
Advocaten en advocatenkantoren in de Balie Leuven vinden op rechtsgebied. Advocaten in Leuven. Adverteren voor bedrijven. Arbeidsrecht advocaten Leuven. Op deze pagina vindt u een arbeidsrecht advocaat of advocatenkantoor in Leuven en omgeving dat gespecialiseerd is in het arbeidsrecht. Bellis Vanvaeck Advocaten.
HEULIUS advocaten.
Voor de rechtsgebieden waarin wij niet gespecialiseerd zijn werken wij samen met specialisten of verwijzen wij u zo nodig door naar de meest geschikte advocaat. Hans Beerlandt studeerde in 1997 af als licentiaat in de rechten aan de KU Leuven en volgde er ook aanvullende studies criminologie.
L.inc advocatenkantoor.
I n 1978 besloot één van de stagiairs van mr. Richard Bruneel, Guy Van Dyck, een eigen kantoor op te richten te Malle, met een meer generalistisch karakter en een gespecialiseerde focus op arbeidsrecht. Intussen is ook dit kantoor uitgegroeid tot een gevestigde waarde met een sterke lokale verankering. De banden tussen beide kantoren zijn steeds nauw gebleven met een intense samenwerking in specifieke dossiers, waarbij beroep kon worden gedaan op elkaars expertise. Sedert 2017 is deze jarenlange samenwerking verder geconsolideerd onder de naam L.Inc advocaten. B asisprincipe van L.Inc advocaten is no nonsense-advocatuur en juridische dienstverlening, gericht op een ondernemingscliënteel, waarbij u middels gepersonaliseerde behandeling door de geconsulteerde advocaat, een objectieve en eerlijke inschatting van uw rechtspositie zal bekomen.
Adveris Advocatenassociatie.
De tijden waarin het vanzelfsprekend was om fullservice aan te bieden, zijn voorbij. Bij de zoektocht naar een advocaat kiezen cliënten steeds meer bewust voor een ander soort advocatenkantoor waarbij niet de omvang van een kantoor als maatstaf geldt, maar de scherpte, toewijding en toegankelijkheid van haar gespecialiseerde advocaten.
Clavis Advocaten.
Advocaat aan de Balie van Leuven sinds 2000. Bestuurslid van de Conferentie van de Jonge Balie Leuven 2002 2005 en 2007 2011. Stichtend lid en bestuurslid Vereniging Sociaal Recht VZW sinds 2007. Advocaat Legrand Vennoten Leuven 2000-2010. Advocaat Maxius Leuven 2010-2014.

Contacteer ons