Meer resultaten voor advocaat arbeidsrecht dordrecht

advocaat arbeidsrecht dordrecht
Yolanda Silfhout Silfhout advocatuur mediation.
Bent u op zoek naar een oprecht betrokken advocaat op het gebied van arbeidsrecht en familierecht, in Dordrecht, de Drechtsteden, of omgeving van Rotterdam, dan bent u bij Silfhout advocatuur mediation aan het juiste adres! Lees meer over Silfhout advocatuur mediation.
ontslag advocaat
Vacatures Advocaat arbeidsrecht in Tilburg Vacat.
Wij staan onze cliënten bij in juridische geschillen op het gebied van arbeidsrecht 5 uur geleden. Advocaat Vastgoedrecht Dordrecht. JobLeads gesponsord ZH Dordrecht. Densmore Advocaat Vastgoedrecht Functie omschrijving Voor een ambitieus advocatenkantoor in de omgeving van Dordrecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste advocaat vastgoedrecht.
incontinentie
DHC Advocaten Uw partner in juridische zaken!
Kwaliteit met passie. Onze advocaten zijn stuk voor stuk gepassioneerd door hun vak. Dat merkt u vanaf het moment dat u bij ons binnenstapt. Energiek en bevlogen gaan we voor u aan de slag. Topkwaliteit leveren is onze enige optie.
makelaar dordrecht
WEB advocaten Familierecht, Arbeidsrecht en Ondernemingsrecht.
Door de jarenlange praktische ervaring in het personen en familierecht, arbeidsrecht, bouwrecht, ondernemingsrecht, pensioenrecht en fiscaal recht, kunt u bij WEB advocaten terecht voor een breed scala aan juridische vraagstukken en oplossingen. Dat betekent dat het kantoor zowel zakelijke als particuliere relaties voorziet van juridische bijstand en advies. De vakgebieden van de advocaten sluiten goed op elkaar aan waardoor vaak wordt samengewerkt. Die samenwerking maakt het mogelijk om in vrijwel alle gevallen een antwoord te bieden op uw juridische vragen. Ook als zakelijke en privékwesties door elkaar heen lopen, zoals bij echtscheiding van een ondernemer. De kwaliteit van het werk en de efficiënte manier van werken garandeert een maximaal resultaat tegen minimale kosten. Dat maakt WEB advocaten de ideale partner voor juridische assistentie, zowel binnen als buiten de muren van de rechtbank. WEB advocaten is gevestigd in Dordrecht en werkt voor relaties in binnen en buitenland.
glasfolie glas in lood
Welkom Martini Advocaten Mediators Experts in arbeidsrecht, ambtenarenrecht en mediation Groningen.
Martini Advocaten Mediators zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht, ambtenarenrecht, familierecht/BOPZ en mediation. Zowel particulieren werknemers, onder meer in het onderwijs, ambtenaren en ZZP-ers als werkgevers van kleine zelfstandige tot grote overheidsinstelling en ondernemingsraden kunnen bij ons terecht in het arbeids en ambtenarenrecht.
letselschade advocaat dordrecht
No cure no pay advocaat inschakelen Advocaatinschakelen.nl.
Wanneer u kiest voor een no cure no pay constructie geniet u van een aantal voordelen. Zoals hierboven al staat vermeldt is het grootste voordeel dat u alleen hoeft te betalen voor een advocaat als hij/zij de zaak voor u wint.
consulaat
Briggeman Jansen Advocaten Onze missie.
Graag helpen wij u met al uw juridische problemen op het gebied van het jeugdstrafrecht, arbeidsrecht en huurrecht. Wij verlenen ook rechtsbijstand aan slachtoffers van strafbare feiten. Wij begrijpen dat juridische problemen niet altijd binnen kantoortijden kunnen worden opgelost. Wij begrijpen ook dat u niet altijd in staat bent naar kantoor te komen. Wij stellen ons dan ook flexibel op: afspraken buiten kantoortijden ook op zaterdag en op locatie zijn in overleg zeker mogelijk. Contact Bel of mail ons. 078 747 01 09. 078 890 03 25. Cases Een selectie afgeronde zaken Bekijk alles. 25-08-2018 Strafrecht en BOPZ. 23-08-2018 Vakantiedagen opnemen: uw rechten en plichten. 07-08-2018 Verjaring kantonstrafzaak. 08-05-2018 Mediation bij mishandeling. Briggeman Jansen Advocaten. Grotekerksplein 4 3311 CC Dordrecht.
Alle advocaten erkend specialist arbeidsrecht en ontslag in DORDRECHT.
advocaat specialist arbeidsrecht. andere advocaat specialist. Ten Holter Advocaten. advocaten specialist arbeidsrecht. andere advocaten specialist. Uilhoorn Fritse Advocaten. advocaten specialist arbeidsrecht. andere advocaten specialist. Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland VAAN. Er zijn 10 advocaten arbeidsrecht in DORDRECHT die lid zijn van de door de Orde van Advocaten erkende specialistenvereniging Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland VAAN.
Over ons Van Alten Juridisch Advies.
Tevens is hij aangesloten bij de beroepsorganisatie voor bedrijfsjuridisch adviseurs NeVoa, de Vereniging voor Arbeidsrecht VvA en de Vereniging voor Arbeidsrecht Advocaten Zeeland VAAZ. Daarnaast volgt hij postacademisch onderwijs aan de Erasmus Universiteit Rotterdam op het gebied van het Arbeidsrecht.

Contacteer ons