Meer resultaten voor juristen arbeidsrecht nederland

juristen arbeidsrecht nederland
Wij zijn BarentsKrans BarentsKrans.
Advocaat Joost Luiten van BarentsKrans schrijft in Jurisprudentie in Nederland 2016/121 een annotatie. Ditmaal bij een arrest van de Hoge Raad over de vraag of een lid van een ondernemingsraad die niet voldoet aan de vereisten van de Wet op de ondernemingsraden WOR, toch aanvullende ontslagbescherming geniet.

Dat geldt ook voor het arbeidsrecht. Arbeidsjuristen Nederland heeft uitdrukkelijk voor specialisatie in dit vakgebied gekozen. Wij houden ons met niets anders bezig dan arbeidrechtelijke vragen. Onze cliƫnten weten zich er zo van verzekerd dat hun belangen bij ons in goede handen zijn. Arbeidsjuristen Nederland bestaat sinds 1 januari 2006. De aan ons jonge kantoor verbonden juristen beschikken niettemin over een ruime ervaring en een uitstekend track record op hun vakgebied.
Milestone Advocaten arbeidsrecht en ondernemingsrecht.
Ben erg blij met hun snelle adviezen, met name ook wanneer wij ad-hoc vragen stellen. Manager Human Resources CTS Eventim Nederland B.V. Sinds 2012 doet Saltro regelmatig een beroep op Milestone Advocaten. Wij ervaren de samenwerking met dit bureau als prettig, proactief en persoonlijk en wij waarderen het hoge deskundigheidsniveau van Milestone Advocaten. Milestone Advocaten zien een casus niet alleen als een zakelijke opdracht maar denken mee en werken oplossingsgericht aan een voor alle partijen goede uitkomst. Esther Talboom / Monique Franse. Bestuursvoorzitter / HR directeur Saltro. CEVA werkt al enkele jaren samen met Milestone. De juridische expertise in combinatie met een praktische benadering spreekt ons erg aan. De juristen van Milestone kennen onze organisatie en zijn betrokken bij ontwikkelingen in de business waardoor zij ons steeds effectief kunnen adviseren op arbeidsjuridisch gebied. Ralf de Wit. Director HR Benelux Ceva Logistics. Wij werken al vele jaren samen met Milestone advocaten. De advocaten weten ons altijd snel van goed advies te voorzien, of het nu gaat om arbeidsrecht, pensioenrecht, medezeggenschap of ondernemingsrechtelijke vraagstukken.
Vacatures Jurist arbeidsrecht Vacat.
Gevraagd: ervaren advocaat/jurist arbeidsrecht min. JobLeads gesponsord GE Druten. Onze focus ligt op arbeidsrecht, ondernemingsrecht en vennootschapsrecht. Gevraagd: ervaren advocaat/jurist arbeidsrecht m/v minimaal 32 uur Ben jij een pragmatische, betrokken en overtuigende advocaat/jurist en is 4 uur geleden Opslaan. Junior Jurist Arbeidsrecht Roermond.
Arbeidsrecht advocaat Adrenna bij arbeidsconflict en ontslagrecht.
Het beste in arbeidsrecht gespecialiseerde advocatenkantoor van Noord-Nederland. Het beste in arbeidsrecht gespecialiseerde advocatenkantoor van Noord-Nederland. De meeste voorkomende rechtsverhouding in Nederland is de arbeidsovereenkomst. In de relatie tussen werkgever en werknemer kunnen flinke problemen ontstaan. Wij helpen u graag bij het realiseren van de optimale oplossing.
Jurist arbeidsrecht Freelance vacatures NationaleVacaturebank.nl.
specialisaties; zoals fusies, overnames en desinvesteringen, vennootschapsrecht, arbeidsrecht Legal Compliance Junior Jurist Innovatie, IT en Privacy Volksbank, Utrecht Vast Ben jij die gedreven jurist. 44 dagen geleden geplaatst 1 40 uur WO Juristen. Ervaren Juristen Ervaren juristen banner Vanwege de groei van de sectie arbeidsrecht, Daarnaast is het arbeidsrecht bij uitstek onderhevig aan wetswijzigingen.
Employees Page SRK Rechtsbijstand.
Naast buitenlandzaken, behandelt Nicole ook zaken die zich in Nederland voordoen. Daarbij gaat zij wel eens zelf schouwen, de situatie ter plekke bekijken, en heeft zij contact met politie en getuigen. Werk en ontslag. Stuur mij een email. Over Pieter Schmidt. Pieter Schmidt is sinds 2001 verbonden aan SRK Rechtsbijstand. In 1988 rondde hij zijn studie Rechten af aan de Universiteit Leiden. Pieter is werkzaam als advocaat Arbeidsrecht. Wat kan Pieter voor u betekenen? Pieter staat in zijn werk garant voor een praktische aanpak met aandacht voor de wensen van de klant. Het interessante aan Arbeidsrecht vindt hij de diversiteit van de zaken en de persoonlijke omgang met mensen. Bekijk mijn LinkedIn profiel. Stuur mij een email. Over Vera Theeuwen. Vera is sinds 2004 werkzaam bij SRK Rechtsbijstand. In 2008 is zij afgestudeerd aan de Universiteit Leiden. Tijdens haar studie was ze vier jaar werkzaam als juridisch medewerker. Daarbij ondersteunde Vera juristen en advocaten bij diverse werkzaamheden.
Betaalbare Bedrijfsjurist Bedrijfsjuridische dienstverlening.
Het is zaak, zorgvuldig met medewerkers en hun arbeidsvoorwaarden om te gaan. Het is voor elke MKB ondernemer van belang dat hij beschikt over algemene voorwaarden ook wel leveringsvoorwaarden genoemd die waterdicht zijn en waarover bij toekomstige klanten geen onduidelijkheid kan ontstaan.Algemene voorwaarden.
Team HDK Advocaten.
Zij studeerde Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Utrecht en Leiden. Voordat zij in dienst trad bij HDK, werkte Avner als arbeidsrechtjurist bij Juristen Arbeidsrecht Nederland. Sectorfocus en specialismen. Master Arbeidsrecht 2016. Roy Vliese is als of counsel verbonden aan HDK.

Contacteer ons