Resultaten voor arbeidsrecht advocaat almere

arbeidsrecht advocaat almere
Raad voor Rechtsbijstand.
29 mei 2019 Afhechtingstoeslag bij mediation; alleen met gespecialiseerde personen en familierechtadvocaat. Het komt regelmatig voor dat mediators een advocaat inschakelen voor werkzaamheden bij de rechtbank in verband met een vaststellingsovereenkomst. 29 mei 2019 Aanpassing exu-factoren feitelijke complexiteit bij echtscheiding.
Zwiers Advocaten Advocatenkantoor in Almere.
Een korting op uw loon nadat u arbeidsongeschikt bent geworden? ook dan is het van groot belang dat u zich in een vroegtijdig stadium laat bijstaan door een in het arbeidsrecht gespecialiseerde jurist of advocaat. Wij zijn u graag van dienst.
Homepagina HJ Advocaten. hjlogo_mediators. hjlogo_mediators.
Allemaal vragen die ondernemers zichzelf zullen stellen. HJ Advocaten adviseert ondernemers over arbeidsrecht. Onze advocaten hebben veel ervaring met het opstellen en beoordelen van arbeidsovereenkomsten. Ook werknemers met een arbeidsrechtelijke vraag of een arbeidsconflict staan wij graag bij. Neem contact op. Hebt u een zakelijk conflict dat u graag opgelost wilt zien, maar start u liever geen juridische procedure? Levert de reorganisatie onrust en ontevredenheid onder uw werknemers op? Of wilt u afscheid nemen van een werknemer maar vindt u het lastig dat te zeggen? Een mediator van HJ helpt bij het vinden van een oplossing. Daarbij staan de wederzijdse belangen van beide partijen centraal. De mediator brengt de communicatie weer op gang, zodat partijen snel tot een oplossing kunnen komen. Een oplossing die voor beiden werkt en waar zij zélf voor kiezen. Neem contact op. Meer over mediation. Loes van Kooten. Loes van Kooten. 1091 EL Amsterdam. Telefoonnummer: 31 020-8200169. Ben jij dit? Ben jij onze nieuwe: advocaat medewerker ondernemings-/ insolventierecht?
Shioda Advocaten Hilversum.
Hij treedt op zowel aan de kant van huurders als verhuurders. Op het gebied van arbeidsrecht gaat zijn aandacht uit naar reorganisaties en herstructurering, sociaal verzekeringsrecht, ziekte en re-integratie, disfunctioneren en ontslag, maar ook het opstellen en/of beoordelen van arbeidscontracten en arbeidsvoorwaarden. Daarnaast houdt René zich bezig met consumentenrecht webshops, verplichtingen van de verkoper, gevolgen non-conformiteit, garantie, leveranciersgeschillen en acquisitiefraude. René Ruiter is bereikbaar via het algemene telefoonnummer 035-621 89 99 of via e-mail: rruiter@shioda.nl ook buiten kantooruren. Hans Rispens is in 2005 beëdigd tot advocaat. Hij heeft in Groningen gestudeerd, en is afgestudeerd in de richtingen Staats en Bestuursrecht en Rechtstheorie. Na zijn studie heeft hij tot 2005 als jurist gewerkt bij het Bureau voor Rechtshulp te Amsterdam thans het Juridisch Loket, waar hij zich voornamelijk bezig hield met regulier migratierecht en civiel recht. Hans Rispens richt zich in zijn praktijk op het migratierecht, jeugdstrafrecht en bestuursrecht waaronder het sociaal zekerheidsrecht. Hij is lid van de werkgroep rechtsbijstand vreemdelingen. In enkele mediagevoelige jeugdstrafzaken heeft mr Rispens opgetreden als advocaat, waaronder de urkermoord zaak, de salamanderman en de zogenaamde grensrechterzaak aangaande het overlijden van grensrechter Richard Nieuwenhuizen te Almere.
Vlaskamp advocaten arbeidsrecht en ondernemingsrecht Layer Slider Vlaskamp advocaten arbeidsrecht en ondernemingsrecht.
Brigit van de Ven-Meier is sinds 1999 advocaat. Voor Vlaskamp Advocaten werkte zij op de sectie arbeidsrecht van Nysingh advocaten-notarissen N.V. Brigit studeerde in Utrecht rechten en heeft aan de Erasmus Universiteit de Postdoctorale Leergang Arbeidsrecht PALA doorlopen. Samen met u ondernemen op een professionele en persoonlijke wijze; dat is de kern van onze benadering.
Arbeidsrecht Vacatures Vacatures.nl.
Senior Jurist Arbeidsrecht. Heeft het arbeidsrecht geen geheimen voor jou. Je gaat via Maandag bij de Gemeente Zoetermeer: Opgericht in 1989 en sinds 2008 actief onder de naam Maandag. Senior Advocaat Arbeidsrecht. Je denkt in oplossingen en adviseert je zakelijke klanten over elk denkbaar arbeidsrechtelijk onderwerp.
Maet Advocaten Advocaten in Almere, Amsterdam, Laren, Mijdrecht De Ronde Venen, Utrecht, Delft, Zeewolde.
MR JEROEN BRAKKE. Vanuit zijn specialisme arbeidsrecht is Jeroen zich steeds meer met ondernemingsrecht gaan bezighouden. MR JOLANDA VAN DER WINDEN. Letselschade, paard recht. Naast de behandeling van Letselschade is Paard Recht een specifiek rechtsgebied van Jolanda. MR SEBASTIAAN VAN VELDHUIZEN. Sebastiaan van Veldhuizen is een toegankelijke letselschadeadvocaat met 20 jaar proceservaring. MR ELEA VAN BAARLE. Mr Elea van Baarle is gespecialiseerd advocaat scheidingsmediator in het familierecht. MR JAN-KEES DEN HAAN. Het zwaartepunt van zijn praktijk wordt gevormd door arbeids en ondernemingsrechtelijke vraagstukken. MR LOWINE VERSTEEGH LEENSTRA. Lowine Versteegh-Leenstra is vanaf 1995 gespecialiseerd in letselschade. MR ANJA ZONNEVELD. Door haar medische achtergrond is het werken als letselschadeadvocaat Anja op het lijf geschreven. 1322 CJ Almere.
Almere Het Juridisch Loket.
Arbeidsrecht advocaat Omnius Advocaten.
Krijgen waar u recht op heeft? Raadpleeg een arbeidsrecht advocaat voor uw mogelijkheden. Omnius is het grootste netwerk in Nederland van zelfstandige en onafhankelijke advocatenkantoren. Ruim 50 kantoren vormen samen het Omnius Advocatennetwerk. Sociale Zekerheid WIA en WW. Overeenkomsten en documenten. Beroepsziekte en aansprakelijkheid. 088 629 00 29. 06 21 29 20 19. Kies zelf de juiste advocaat in uw regio. Juliane Dijkman Stad Advocaten Groningen. 050 206 93 91. Raymakers Advocatenkantoor Braakman Helmond. 049 276 04 03. Roland Verweij Verweij Advocaten Nijmegen. 024 204 20 03. Jan Schutter De Haan Advocaten Almere.

Contacteer ons