Op zoek naar arbeidsrecht advocaat almere?

arbeidsrecht advocaat almere
Arbeidsrecht Den Besten Advocaten Almere.
Dit kan zowel individueel zijn als collectief. Iedereen die een arbeidsovereenkomst gesloten heeft, heeft te maken met het arbeidsrecht. Ook daarbuiten kun je te maken krijgen met het arbeidsrecht, bijvoorbeeld wanneer je werkzaam bent als ambtenaar of werkt op basis van een uitzendovereenkomst.
incasso advocaat
Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Oost-Nederland VAARA.
VERENIGING ARBEIDSRECHT ADVOCATEN OOST-NEDERLAND. Almelo Almere Apeldoorn Arnhem Barneveld Beekbergen Berg en Dal Deventer Dieren Doetinchem Dronten Ede Elst Emmeloord Enschede Ermelo Goor Groenlo Hardenberg Harderwijk Hattem Heerenberg Hengelo Huissen Lelystad Lochem Nijmegen Nijkerk Ommen Raalte Soest Tiel Velp Wageningen Wijchen Wierden Winterswijk Zevenaar Zutphen Zwolle.
houdingstherapie
Advocaten Almere ook overige juridische hulp in Almere.
Advocaat voor Ondernemers. Incasso, contractenrecht, arbeidsrecht, huurrecht, schuldsaneringen, fiscaal recht. Almere 036-521 80 20. Schuldsanering, civiel recht, bijstandszaken, strafrecht, jeugdrecht, personen e familierecht. Almere 036-535 80 80. Arbeidsrecht, vastgoedrecht, ondernemingsrecht, strafrecht, personen en familierecht. Okkerse Schop Advocaten. Almere en Lelystad 036-5346220.
zit sta bureau
Arbeidsrecht advocaat Almere ADT Advocaten Almere ADT advocaten.
U doet er goed aan om tijdig het advies van een arbeidsrecht advocaat in te winnen. De arbeidsrecht advocaten van ADT advocaten hebben ruime ervaring in het arbeidsrecht. U kunt vrijblijvend telefonisch contact opnemen met een van onze arbeidsrecht advocaten en eventueel een afspraak maken op onze goed bereikbare spreekuurlocatie te Almere.
letselschade advocaat almere
Advocatenkantoor Blokziel Almere.
Welke financiële verplichtingen heeft een stiefouder? Memo Wet werk en zekerheid. Oproepovereenkomst of nul-uren-contract is niet zomaar tussentijds opzegbaar. personen en familierecht. Advocatenkantoor Blokziel B.V. Edvard Munchweg nr. 14, 1328 MA Almere. Postbus 1109, 1300 BC Almere. Telefoon: 036 5481580.
slotenmaker den haag
Boels Zanders Advocaten Venlo, Maastricht Eindhoven.
Kennissessie arbeidsrecht: geschillen binnen de vennootschap. Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Akkoord Meer informatie.
rolgordijn verduisterend
Advocatenkantoor Almere Advocatenkantoren.nl.
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere. Rechtsgebieden: Arbeidsrecht, Vastgoedrecht, Verbintenissenrecht, Contractenrecht, Overeenkomstenrecht. Hard" op de zaak, zacht op de persoon." GESPECIALISEERDE ADVOCATEN ALMERE. Bent u op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor in Almere? Bij Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten werkzaam in Almere.
ontslag kantonrechter
Arbeidsrecht advocaat Almere GCM Advocaten.
In het arbeidsrecht gaat het om kwesties als.: Moet u personeel ontslaan omdat u op uw bedrijfsvoering moet bezuinigen? Wordt u met ontslag bedreigd? Is uw werknemer voor een concurrent gaan werken en heeft hij een concurrentiebeding? Twijfelt u over een beding in de arbeidsovereenkomst? Leeft uw werkgever de verplichtingen die uit de arbeidsovereenkomst of uit de CAO niet na? Wilt u een bepaling uit de arbeidsovereenkomst van uw werknemer afdwingen? Heeft u als werkgever of als werknemer met een arbeidsgeschil te maken dan is het verstandig om tijdig juridische bijstand in te roepen om te zorgen dat de kwestie zo snel en voordelig mogelijk wordt opgelost. Rob Caubo, Marcel Groen en Mandy Oud-Elfferich zijn u graag van dienst. Rob Caubo Advocaat/Mediator. Marcel Groen Advocaat/Mediator. Ontslag op staande voet. Loondoorbetaling bij ziekte. Maak kennis met ons en ontdek hoe wij u kunnen helpen. Groen Caubo Montessori advocaten. 1316 BW Almere.
Shioda Advocaten Hilversum.
Hij treedt op zowel aan de kant van huurders als verhuurders. Op het gebied van arbeidsrecht gaat zijn aandacht uit naar reorganisaties en herstructurering, sociaal verzekeringsrecht, ziekte en re-integratie, disfunctioneren en ontslag, maar ook het opstellen en/of beoordelen van arbeidscontracten en arbeidsvoorwaarden. Daarnaast houdt René zich bezig met consumentenrecht webshops, verplichtingen van de verkoper, gevolgen non-conformiteit, garantie, leveranciersgeschillen en acquisitiefraude. René Ruiter is bereikbaar via het algemene telefoonnummer 035-621 89 99 of via e-mail: rruiter@shioda.nl ook buiten kantooruren. Hans Rispens is in 2005 beëdigd tot advocaat. Hij heeft in Groningen gestudeerd, en is afgestudeerd in de richtingen Staats en Bestuursrecht en Rechtstheorie. Na zijn studie heeft hij tot 2005 als jurist gewerkt bij het Bureau voor Rechtshulp te Amsterdam thans het Juridisch Loket, waar hij zich voornamelijk bezig hield met regulier migratierecht en civiel recht. Hans Rispens richt zich in zijn praktijk op het migratierecht, jeugdstrafrecht en bestuursrecht waaronder het sociaal zekerheidsrecht. Hij is lid van de werkgroep rechtsbijstand vreemdelingen. In enkele mediagevoelige jeugdstrafzaken heeft mr Rispens opgetreden als advocaat, waaronder de urkermoord zaak, de salamanderman en de zogenaamde grensrechterzaak aangaande het overlijden van grensrechter Richard Nieuwenhuizen te Almere.

Contacteer ons