Resultaten voor arbeidsrecht advocaat almere

arbeidsrecht advocaat almere
Arbeidsrecht advocaat Almere.
Een goede oplossing hiervoor is door het inschakelen van een specialist die u op weg helpt met de juiste rechten. Neem contact op met de arbeidsrecht advocaat in Almere. Zoekt u een advocatenkantoor dat hierin gespecialiseerd is en u direct kan helpen met uw kwestie?
Raad voor Rechtsbijstand.
Informatie voor advocaten. Informatie voor mediators. Informatie over de Raad. Informatie voor advocaten. Bent u advocaat? Dan vindt u hier informatie over het aanvragen van toevoegingen, wijzigingen van toevoegingen, declareren en uitbetalen. Informatie voor advocaten. Informatie voor mediators. Bent u mediator?
Zwiers Advocaten Advocatenkantoor in Almere.
Arbeids en ontslagrecht. Personen en familierecht. Stagiaire Juridisch secretaresse HBO-niveau. Zwiers advocatenkantoor Almere. Geschreven op 03 maart 2020. Zwiers Advocaten beschikt over specialistische kennis op diverse rechtsgebieden. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in: arbeidsrecht, bestuursrecht, contractenrecht, huurrecht, personen en familierecht, strafrecht en verbintenissenrecht.
Homepagina HJ Advocaten. hjlogo_mediators. hjlogo_mediators.
Allemaal vragen die ondernemers zichzelf zullen stellen. HJ Advocaten adviseert ondernemers over arbeidsrecht. Onze advocaten hebben veel ervaring met het opstellen en beoordelen van arbeidsovereenkomsten. Ook werknemers met een arbeidsrechtelijke vraag of een arbeidsconflict staan wij graag bij. Neem contact op. Hebt u een zakelijk conflict dat u graag opgelost wilt zien, maar start u liever geen juridische procedure? Levert de reorganisatie onrust en ontevredenheid onder uw werknemers op? Of wilt u afscheid nemen van een werknemer maar vindt u het lastig dat te zeggen? Een mediator van HJ helpt bij het vinden van een oplossing. Daarbij staan de wederzijdse belangen van beide partijen centraal. De mediator brengt de communicatie weer op gang, zodat partijen snel tot een oplossing kunnen komen. Een oplossing die voor beiden werkt en waar zij zélf voor kiezen. Neem contact op. Meer over mediation. Loes van Kooten. Loes van Kooten. 1091 EL Amsterdam. Telefoonnummer: 31 020-8200169. Ben jij dit? Ben jij onze nieuwe: advocaat medewerker ondernemings-/ insolventierecht?
Shioda Advocaten Hilversum.
Hij treedt op zowel aan de kant van huurders als verhuurders. Op het gebied van arbeidsrecht gaat zijn aandacht uit naar reorganisaties en herstructurering, sociaal verzekeringsrecht, ziekte en re-integratie, disfunctioneren en ontslag, maar ook het opstellen en/of beoordelen van arbeidscontracten en arbeidsvoorwaarden. Daarnaast houdt René zich bezig met consumentenrecht webshops, verplichtingen van de verkoper, gevolgen non-conformiteit, garantie, leveranciersgeschillen en acquisitiefraude. René Ruiter is bereikbaar via het algemene telefoonnummer 035-621 89 99 of via e-mail: rruiter@shioda.nl ook buiten kantooruren. Hans Rispens is in 2005 beëdigd tot advocaat. Hij heeft in Groningen gestudeerd, en is afgestudeerd in de richtingen Staats en Bestuursrecht en Rechtstheorie. Na zijn studie heeft hij tot 2005 als jurist gewerkt bij het Bureau voor Rechtshulp te Amsterdam thans het Juridisch Loket, waar hij zich voornamelijk bezig hield met regulier migratierecht en civiel recht. Hans Rispens richt zich in zijn praktijk op het migratierecht, jeugdstrafrecht en bestuursrecht waaronder het sociaal zekerheidsrecht. Hij is lid van de werkgroep rechtsbijstand vreemdelingen. In enkele mediagevoelige jeugdstrafzaken heeft mr Rispens opgetreden als advocaat, waaronder de urkermoord zaak, de salamanderman en de zogenaamde grensrechterzaak aangaande het overlijden van grensrechter Richard Nieuwenhuizen te Almere.
Vlaskamp advocaten arbeidsrecht en ondernemingsrecht Layer Slider Vlaskamp advocaten arbeidsrecht en ondernemingsrecht.
Brigit van de Ven-Meier is sinds 1999 advocaat. Voor Vlaskamp Advocaten werkte zij op de sectie arbeidsrecht van Nysingh advocaten-notarissen N.V. Brigit studeerde in Utrecht rechten en heeft aan de Erasmus Universiteit de Postdoctorale Leergang Arbeidsrecht PALA doorlopen. Samen met u ondernemen op een professionele en persoonlijke wijze; dat is de kern van onze benadering.
Arbeidsrecht Vacatures Vacatures.nl.
Advocaat medewerker arbeidsrecht met 4 tot 5 jaar werkervaring. Een teamspeler met een serviceverlenende instelling en een juridisch toptalent in het arbeidsrecht? Het team arbeidsrecht van Lexence zoekt een advocaat medewerker 4de of 5de. 25 dagen geleden. Junior Jurist Arbeidsrecht, vestiging Roermond.
Maet Advocaten Advocaten in Almere, Amsterdam, Laren, Mijdrecht De Ronde Venen, Utrecht, Delft, Zeewolde.
MR JEROEN BRAKKE. Vanuit zijn specialisme arbeidsrecht is Jeroen zich steeds meer met ondernemingsrecht gaan bezighouden. MR JOLANDA VAN DER WINDEN. Letselschade, paard recht. Naast de behandeling van Letselschade is Paard Recht een specifiek rechtsgebied van Jolanda. MR SEBASTIAAN VAN VELDHUIZEN. Sebastiaan van Veldhuizen is een toegankelijke letselschadeadvocaat met 20 jaar proceservaring. MR ELEA VAN BAARLE. Mr Elea van Baarle is gespecialiseerd advocaat scheidingsmediator in het familierecht. MR JAN-KEES DEN HAAN. Het zwaartepunt van zijn praktijk wordt gevormd door arbeids en ondernemingsrechtelijke vraagstukken. MR LOWINE VERSTEEGH LEENSTRA. Lowine Versteegh-Leenstra is vanaf 1995 gespecialiseerd in letselschade. MR ANJA ZONNEVELD. Door haar medische achtergrond is het werken als letselschadeadvocaat Anja op het lijf geschreven. 1322 CJ Almere.
Almere Het Juridisch Loket.

Contacteer ons