Zoeken naar advocaat in arbeidsrecht

advocaat in arbeidsrecht
arbeidsrecht - Subsidies voor personeel.
Het is werknemer verboden zonder voorafgaande uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de werkgever gedurende. maanden/jaren na het eindigen van de arbeidsovereenkomst, binnen een gebied van kilometer van de standplaats van de werknemerm direct of indirect in dienst te treden bij of op enigerlei wijze werkzaamheden te verrichten voor een onderneming die gelijke of gelijksoortige producten vervaardigt, aanbiedt of verhandelt, of die gelijke diensten verleent als werkgever doet, of voor eigen rekening gelijke of gelijksoortige werkzaamheden te verrichten.
Arbeidsrecht Van Diepen Van der Kroef Advocaten.
Neem contact op met een van onze advocaten gespecialiseerd in ambtenarenrecht. Arbeidsrecht en ambtenarenrecht naast andere juridische expertises. Onze advocaten arbeidsrecht en ambtenarenrecht werken vaak samen met andere juridische specialisten, zoals op het gebied van MA, ondernemingsrecht of mediation. Voor meer informatie over dit onderwerp. Vind een advocaat Vind een locatie.
no cure no pay
Advocaat arbeidsrecht Dordrecht.
Kosten advocaat arbeidsrecht Dordrecht. Onze advocaat op het gebied van arbeidsrecht in Dordrecht bezit veel kennis en expertise met betrekking tot zaken als werknemers en arbeidsrecht, arbeidsovereenkomsten, loonvordering, ontslag tijdens ziekte en arbeidsongeschiktheid, ontslag op staande voet en de hoogte van een ontslagvergoeding.
scherm
Klabou Advocaten Arbeidsrecht, verbintenissenrecht en huurrecht Klabou Advocaten.
Wij vinden het belangrijk dat iedereen recht heeft op toegang tot het recht in de ruimste zin van het woord. Door ook te werken op basis van toevoeging pro-deo, proberen wij een bijdrage te leveren aan de verbetering van de juridische bijstand in Friesland. Belangrijke wijzigingen voor het arbeidsrecht Reparatiewetgeving WWZ Rutte III.
kpn maastricht
Human resource management AdvocaatArbeidsrecht vacatures NationaleVacaturebank.nl.
10 dagen geleden geplaatst 32 40 uur HBO Recruiter. Voor ons kantoor in Hengelo zoeken wij een gedreven Recruiter 24 tot 40 uur Resource Management of vergelijkbaar Ervaring met werving en selectie als Recruiter verwachten wij: Afgeronde HBO opleiding richting Human.
Seo Bedrijf
Sylvia Witkamp, Advocaat Arbeidsrecht.
Sylvia Witkamp is advocaat bij Ten Holter Noordam advocaten te Rotterdam. Sylvia, die in 1980 is afgestudeerd, is tot 1996 werkzaam geweest bij NautaDutilh in de praktijkgroep Arbeidsrecht. Aansluitend was zij werkzaam bij Simmons Simmons in de praktijkgroep Employment Benefits en SWNK.
kerstbal bedrukken
Advocaat Arbeidsrecht en Ondernemingsrecht Zwezerijnen Advocatuur.
In september 1998 heeft zij de overstap gemaakt naar de advocatuur. Barbara Zwezerijnen is op 1 januari 2008 gestart met haar eigen advocatenkantoor. In 2002 heeft Barbara Zwezerijnen de Post Academische Leergang Arbeidsrecht PALA gevolgd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.
slotenmaker den haag
Advocaat Rob Cornelissen Specialist Arbeidsrecht te Roermond.
Vervolgens is hij, nadat hij korte tijd bij de Sociale Recherche van de gemeente Maastricht heeft gewerkt, in dienst getreden bij een advocatenkantoor in Schinnen alwaar hij 35, jaar heeft gewerkt. Van 1 maart 2002 tot 1 augustus 2007 heeft Rob Cornelissen gewerkt bij Goorts Coppens Advocaten te Roermond alwaar hij zich voornamelijk bezighield met de civiele praktijk.
Kaper Nooijen Advocaten Eindhoven, Specialisten in arbeidsrecht.
Specialisten in arbeidsrecht! Heeft u behoefte aan ondersteuning bij zaken als collectief ontslag, concurrentiegeschillen, arbeidsongeschiktheid, arbeidsovereenkomsten en arbeidsvoorwaarden? Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw vragen met betrekking tot arbeidsrecht. Wij staan zowel werkgevers als werknemers bij en bieden u met onze specialisatie en ervaring de kwaliteit die u zoekt.
Advocaat arbeidsrecht advocatenkantoor RWV.
Steffie Schepers Advocaat. s.schepers@rwv.nl 31 071-750 22 71 31 06-40 30 20 48. Toon meer personen. Toon minder personen. Arbeidsongeschiktheid en re-integratie. Arbeidsovereenkomsten en managementcontracten. Arbeidsrechtelijke aspecten bij fusies en overnames. Detachering, uitzenden en payrolling. Mediation en arbeidsrecht. Privacywet: stappenplan AVG. Reorganisatie en collectief ontslagrecht. Wet werk en zekerheid Wwz. Aanbesteding, Mededinging Staatssteun. Industrie internationale handel. 2321 AA, Leiden. T: 31 71 750 22 00. F: 31 71 750 22 01. Deze website maakt gebruik van cookies Deze website maakt gebruik van cookies om; uw gebruikerservaring te verbeteren, social media mogelijk te maken en onze online campagnes te verbeteren. Het kan dus zijn dat we u, in beperkte mate, relevante advertenties aanbieden op basis van uw interesses op onze website.

Contacteer ons