Meer resultaten voor advocaat arbeidsrecht tilburg

advocaat arbeidsrecht tilburg
Advocatenkantoor Tilburg Van Rooij Pijnacker Advocaten.
Uw zaak is onze zorg. We helpen rechtszoekenden sinds 1964. Vaste contactpersoon en goed bereikbaar. Scherpe tarieven en duidelijkheid vooraf. Score klanttevredenheid van 87! Wilhelminapark 121 5041 EH Tilburg Postbus 616 5000 AP Tilburg E-mail: info@vrp-advocaten.nl Telefoon: 013 5433162 Fax: 013 5423785.
Home Douffet Heuts.
Als advocaat helpen wij met het zoeken naar oplossingen in overleg. Mocht dit niet baten, dan kunt u ook rekenen op rechtsbijstand in procedures bij de rechter. Ontdek wie wij zijn. Een rechtsbijstandsverlener te Den Bosch sluit een overeenkomst van opdracht met een letselschadeslachtoffer.
Advocaat Tilburg: mr. Enno Schets Schets Advocatuur.
vanaf 1994 tot 1999 advocaat bij Van de Wijst Advocaten, Vlissingen. Gewerkt voor MKB bedrijven. Advies en procespraktijk: verbintenissenrecht/incasso, contract, arbeidsrecht, huurrecht en faillissementen.; vanaf 1999 tot medio 2001 senior bedrijfsjurist en MT lid van de business unit Juridische Advisering BDO het latere Dijkstra Voermans Advocatuur Notariaat, Tilburg en s-Hertogenbosch.
mr. K. Karen Knook.
Karen Knook heeft gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg, waar zij de masters Rechtsgeleerdheid accent Arbeidsrecht cum laude en Ondernemingsrecht heeft afgerond. Tijdens haar studie maakte Karen kennis met de advocatuur. Zij heeft diverse stages gelopen op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht en financieel recht. Daarnaast werkte Karen als student-assistent aan de universiteit en was zij actief binnen de juridische faculteitsvereniging. Karen heeft eerst als juridisch medewerker bij BANNING gewerkt. Sinds 2016 maakt zij als advocaat onderdeel uit van de sectie Arbeidsrecht.
Advocaten bij advocatenkantoor Breda Voorvaart Advocaten Breda Etten-Leur.
Uw advocaat in Breda en Etten-Leur: deskundig en professioneel. Voorvaart Advocaten is een gespecialiseerd advocatenkantoor te Breda dat zich richt op bedrijven en particulieren in binnen en buitenland. Wij leveren kwaliteit, aandacht en betrokkenheid en bieden gewenste begeleiding en coaching om tot een efficiƫnte en aanvaardbare oplossing te komen van uw juridische kwesties. Wij streven naar betaalbare, toegankelijke en resultaatgerichte juridische dienstverlening van hoog niveau. Voorvaart Advocaten zoekt per 1 maart 2019 een flexibele en zelfstandige jurist/paralegal, ter ondersteuning van vooral de letselschadeprocespraktijk. Contractenrecht, incasso, arbeidsrecht, formeel fiscaal recht.
homepage www.kamerbeek.nl.
Regeerakkoord 2017: Gevolgen voor het arbeidsrecht. Na ruim 200 dagen onderhandelen zijn de VVD, CDA, D66 en de ChristenUnie het eens geworden over de plannen voor de komende vier jaar. Onderstaand treft u de voor de arbeidsmarkt belangrijkste veranderingen. Wist u dat? 25 weetjes over de transitievergoeding. Per 1 juli 2015 hebben werknemers waarvan de arbeidsovereenkomst ten minste 24 maanden heeft geduurd recht op een transitievergoeding als de arbeidsovereenkomst op initiatief van de werkgever wordt opgezegd, ontbonden of niet verlengd. Lees hier: 25 weetjes over de transitievergoeding. Niet eens met uw rechtsbijstandverzekeraar? Second opinion mogelijk! Als u het niet eens bent met de aanpak of het juridisch oordeel van uw rechtsbijstandverzekeraar, kunt u een beroep doen op de wettelijk verplicht gestelde geschillenregeling" van uw rechtsbijstandverzekering. De regeling houdt in dat de aanpak van het geschil opnieuw wordt beoordeeld door een onafhankelijke derde second opinion. Dat is doorgaans een advocaat.
Tilburg Schovers Advocatenkantoor.
Specialist in bouwrecht in omgeving Tilburg. Bent u op zoek naar een advocaat bouwrecht in of rondom Tilburg? Of wilt u advies of bemiddeling op het gebied van arbeidsrecht of ambtenarenrecht? Bij Schovers Advocatenkantoorkantoor in de omgeving van Tilburg bent u aan het juiste adres als het gaat om diverse rechtsgebieden.
TilburgWaterval advocaten.
De titel van haar afstudeerscriptie was Anonieme getuigenverklaringen als bewijs in het strafrecht. Sinds 2003 is zij als advocaat werkzaam bij Tilburg Molendijk Advocaten, en werkzaam in de algemene rechtspraktijk, met het accent op het personen en familierecht, strafrecht en sociaal zekerheidsrecht.
VDB Advocaten Notarissen.
Voor een huurverhoging is het van belang om te weten of u een woning huurt of verhuurt in de sociale-sector. Indien er sprake is van een huurwoning. Advocatuur 25 maart 2019 2 min. Het recht van loondoorbetaling tijdens ziekte voor de oproepkracht.

Contacteer ons