Meer resultaten voor advocaat arbeidsrecht groningen

advocaat arbeidsrecht groningen
arbeidsrecht - Subsidies voor personeel.
Het is werknemer verboden zonder voorafgaande uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de werkgever gedurende. maanden/jaren na het eindigen van de arbeidsovereenkomst, binnen een gebied van kilometer van de standplaats van de werknemerm direct of indirect in dienst te treden bij of op enigerlei wijze werkzaamheden te verrichten voor een onderneming die gelijke of gelijksoortige producten vervaardigt, aanbiedt of verhandelt, of die gelijke diensten verleent als werkgever doet, of voor eigen rekening gelijke of gelijksoortige werkzaamheden te verrichten.
Advocaat - Succesvol samen opvoeden tijdens en na de scheiding.
Ben je nog steeds woedend en belemmert jou dit om met de andere ouder om te gaan? Houdt de andere ouder zich niet aan de gemaakte afspraken en hebben jullie veel ruzie? Overwegen jullie om te stoppen met mediaton en te gaan scheiden met advocaten waardoor je veel geld kwijt bent?
M. Faber Wijn Stael Advocaten. arrow. arrow.
Cliënten omschrijven Maaike als een energieke, betrokken en doortastende advocaat, die ver gaat om de belangen van haar cliënt te verdedigen. Zij is juridisch zeer accuraat en weet snel door te dringen tot de kern van de zaak. Maaike streeft naar een minnelijke oplossing, maar schuwt ook de confrontatie niet. In elk geval is ze altijd op zoek naar het hoogst haalbare resultaat voor de cliënt. Lid van de Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten Nederland VAAN. Nederlands Recht, Rijksuniversiteit Groningen 2009.
no cure no pay
Kootstra Rijpkema Advocaten en Mediators.
Wij zijn twee advocaten en mediators die gespecialiseerd zijn in het ambtenaren en arbeidsrecht. Wij kunnen u helpen in mogelijke arbeidsconflicten en ontslagzaken. Dat doen wij via persoonlijke begeleiding en coaching. Met u gaan wij op zoek naar een redelijke oplossing.
aanbieding wasmachine
Sinnema Advocatuur Mediation Home.
Sinnema Advocatuur Mediation is gespecialiseerd in het personen en familierecht, vreemdelingenrecht, arbeidsrecht, mediation, sociale zekerheidsrecht en huurrecht. Klik op één van onderstaande buttons voor meer informatie. Personen en familierecht. Heeft u een juridische vraag of bent u in een conflict beland waarover u juridisch advies wenst in te winnen? Dan bent u van harte welkom op ons juridisch spreekuur, welke iedere maandagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur plaatsvindt in ons kantoor aan de Herestraat 113 te Groningen. Tijdens het spreekuur kunt u een gratis en vrijblijvend advies inwinnen. Indien een vervolg noodzakelijk is, zullen we in onderling overleg de kosten met u bespreken. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken voor een gratis en geheel vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor buiten het juridisch spreekuur om. Indien u dit wenst, is een afspraak op een ander tijdstip natuurlijk ook mogelijk. Eventueel behoort een afspraak op een andere locatie ook tot de mogelijkheden. Bent u op zoek naar een vrouwelijke advocaat of mediator?
slotenmaker den haag
Aegis Advocaten Arbeidsrecht Advocaat, Ontslag Advocaat, Ambtenarenrecht Groningen Haren, Heerenveen, Hoogeveen, Emmen, Zwolle, Utrecht.
U werkt in het onderwijs. Arbeidsrecht advocaat nodig? Neem vrijblijvend contact op! Wij zijn gespecialiseerd in het ontslagrecht, arbeidsrecht, ambtenarenrecht en onderwijsrecht. Uw zaak wordt behandeld door ervaren advocaten en juristen. Wij hanteren vaste prijzen. Heeft u een vaststellingsovereenkomst ontvangen?
eliquid
Home Rechtswinkel Groningen Gratis juridisch advies voor iedereen! Juridische hulp, juridisch advies, arbeidsrecht, huurrecht, strafrecht, bestuursrecht, civiel recht, conflict, geschil, consumentenre
Welkom op de website van de Rechtswinkel Groningen! Op deze pagina vindt u informatie over onze specialisaties, onze werkwijze en de manier waarop u ons kunt bereiken. De Rechtswinkel is een organisatie waar een 40-tal rechtenstudenten zich belangeloos inzet om mensen van gratis juridisch advies te voorzien. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in Huurrecht, Bestuursrecht, Strafrecht, Arbeidsrecht, Sociale Zekerheidsrecht en Consumentenrecht, maar behandelen ook al uw andere juridische vragen.
rolgordijn verduisterend
Home Van Diepen Van der Kroef Advocaten.
Shared Service Center. Wie zijn wij. Wat zijn onze rechtsgebieden. Wie zijn onze advocaten. Waar vindt u ons. Wat is het nieuws. Shared Service Center. 2019 Van Diepen Van der Kroef. Algemene voorwaarden Van Diepen Van der Kroef Advocaten. Privacy Cookie verklaring.
Advocaten voor ondernemers Oprecht Advocaten.
Door een nauwe samenwerking, weet uw advocaat wat er speelt in uw branche én binnen uw organisatie. Onze advocaten zijn zelf ook ondernemer, waardoor wij begrijpen welke belangen er voor u spelen. Duidelijkheid scheppen in complexe regelgeving. Nina Rawie 2018-11-27T1311290000: Oprecht Advocaten: uw sparringpartner in het arbeidsrecht.
Hanze advocaat, specialist in arbeidsrecht.
Word ook partner. 9712 NX Groningen. Hanze advocaat, specialist in arbeidsrecht. Over Hanze advocaat, specialist in arbeidsrecht. Hanze advocaat is een in arbeidsrecht gespecialiseerd advocatenkantoor. Over Hanze advocaat, specialist in arbeidsrecht. Midden en kleinbedrijf. 2 t/m 10. Resultaten MVO MAPS.
Bout Advocaten Groningen Omnius Advocatennetwerk.
Huurrecht advocaat zakelijk. Huurrecht advocaat particulier. Omnius advocaten kent 4 vaste tarieven. De advocaten van het kantoor. Henk Bethlehem Bout Advocaten Groningen. 050 206 93 94. Anita Winter Bout Advocaten Groningen. 050 206 93 94. Job Holtz Bout Advocaten Groningen.

Contacteer ons