Resultaten voor advocaat arbeidsrecht groningen

advocaat arbeidsrecht groningen
Maak kennis met Dirkzwager advocaten, notarissen fiscalisten.
Actualiteiten Aanbestedingsrecht Seminar Nijmegen 12 februari 2019 Seminar Actualiteiten Aanbestedingsrecht: in anderhalf uur weer helemaal bijgepr. Zorg Recht: Wmcz 2018 en andere medezeggenschapsactualiteiten in de zorg Lezing Nijmegen Op donderdag 14 februari 2019 vindt een Dirkzwager-lezing plaats in de reeks Zorg Recht met als.
Aegis Advocaten Arbeidsrecht Advocaat, Ontslag Advocaat, Ambtenarenrecht Groningen Haren, Heerenveen, Hoogeveen, Emmen, Zwolle, Utrecht.
Arbeidsrecht advocaat nodig? Neem vrijblijvend contact op! Wij zijn gespecialiseerd in het ontslagrecht, arbeidsrecht, ambtenarenrecht en onderwijsrecht. Uw zaak wordt behandeld door ervaren advocaten en juristen. Wij hanteren vaste prijzen. Heeft u een vaststellingsovereenkomst ontvangen? Neem contact op: ons advies is vaak gratis!
Jorien Brouwer arbeidsrechtadvocaat in Amsterdam.
routebeschrijving vanaf Utrecht. lees recente blogs van advocaten. juridische informatie Pdf. remote inloggen alleen voor Blenheim-personeel. Advocaten van Blenheim. Connect with Jorien. Blenheim Advocaten Amsterdam. Jorien heeft Rechtsgeleerdheid gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen, waar zij ook haar Master Privaatrecht heeft gevolgd.
CKV Advocaten Zwolle Voor Ondernemers Particulieren.
CKV Advocaten is thuis in vrijwel alle rechtsgebieden. Met een uitgebreid team van gespecialiseerde advocaten kunnen wij u, als ondernemer en als particulier, adviseren en in procedures bijstaan. Maar ook voor een korte, losse vraag kunt u bij ons terecht.
advocaat arbeidsrecht yspeert advocaten.
In 2012 heeft zij de specialisatieopleiding Grotius Arbeidsrecht met succes afgerond. Zij is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland en van de Noordelijke Vereniging Arbeidsrecht Advocaten. Daarnaast is Sacha bestuurder bij Stichting Kinderopvang Haren, lid van de klachtencommissie van het Drenthe College en lid van serviceclub Ladies Circle 03. 0512 33 41 35 s.smink@yspeert.nl. Kristien studeerde Nederlands recht aan de RUG specialisatie privaatrecht en in de tussentijd ook HBO-rechten bestuursrecht en privaatrecht aan de Hanzehogeschool Groningen. Daar deed zij veel ervaring op met het spreken voor groepen. Voordat zij de advocatuur in ging, was zij onder meer griffier bij de sector civiel van de rechtbank Groningen. 050 207 16 08 k.croezen@yspeert.nl. Elizabeth Stegeman is sinds 1992 advocaat bij Yspeert.
Advocaat Groningen Echscheiding arbeidsrecht huurrecht letselschade.
Advocaat Arbeidsrecht Groningen. Het arbeidsrecht houd zich bezig met de verhouding tussen werkgever en werknemer. Een arbeidsrecht advocaat staat dus clienten bij bijvoorbeeld ontslag, arbeidsconflicten, sociale zekerheid en arbeidsongevallen. Huurrecht advocaat Groningen. Het huurrecht behoort bij het Burgerlijk recht en houd zich bezig met juridische conflicten over de huurovereenkomst.
Asselbergs Klinkhamer advocaten.
Voortvarend, betrokken en in begrijpelijke taal. Asselbergs Klinkhamer Advocaten stelt zich tot doel het leveren van hoogwaardige juridische diensten in ondernemingsrecht, letselschaderecht, vastgoedrecht, arbeidsrecht, familierecht, strafrecht en mediation met de nodige voortvarendheid, in begrijpelijke taal met een maximale betrokkenheid en bereikbaarheid van de behandelend advocaat.
Kootstra Rijpkema Advocaten en Mediators.
Wij zijn twee advocaten en mediators die gespecialiseerd zijn in het ambtenaren en arbeidsrecht. Wij kunnen u helpen in mogelijke arbeidsconflicten en ontslagzaken. Dat doen wij via persoonlijke begeleiding en coaching. Met u gaan wij op zoek naar een redelijke oplossing.
Home Lexman.
Home lexman 2018-04-05T0857580000.: EEN ADVOCAAT DIE MET JE MEEDENKT. Lexman advocaten is dagelijks actief om u goed van dienst te kunnen zijn. Onze ervaring in en kennis zorgen voor deskundigheid en maakt een persoonlijke benadering en snelle aanpak mogelijk, zodat u recht gedaan krijgt. Praktisch, deskundig, creatief en doeltreffend! Zonder recht ondernemen is gokken op de toekomst. Vastgoed ruimtelijke ordening. Het vastgoedrecht kent twee kanten. De publiekrechtelijke kant en de privaatrechtelijke kant. Het Nederlandse arbeidsrecht is complex.

Contacteer ons