Zoeken naar advocaat arbeidsrecht groningen

advocaat arbeidsrecht groningen
arbeidsrecht - Subsidies voor personeel.
Het is werknemer verboden zonder voorafgaande uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de werkgever gedurende. maanden/jaren na het eindigen van de arbeidsovereenkomst, binnen een gebied van kilometer van de standplaats van de werknemerm direct of indirect in dienst te treden bij of op enigerlei wijze werkzaamheden te verrichten voor een onderneming die gelijke of gelijksoortige producten vervaardigt, aanbiedt of verhandelt, of die gelijke diensten verleent als werkgever doet, of voor eigen rekening gelijke of gelijksoortige werkzaamheden te verrichten.
Advocaat - Succesvol samen opvoeden tijdens en na de scheiding.
Ben je nog steeds woedend en belemmert jou dit om met de andere ouder om te gaan? Houdt de andere ouder zich niet aan de gemaakte afspraken en hebben jullie veel ruzie? Overwegen jullie om te stoppen met mediaton en te gaan scheiden met advocaten waardoor je veel geld kwijt bent?
Aegis Advocaten Arbeidsrecht Advocaat, Ontslag Advocaat, Ambtenarenrecht Groningen Haren, Heerenveen, Hoogeveen, Emmen, Zwolle, Utrecht.
U werkt in het onderwijs. Arbeidsrecht advocaat nodig? Neem vrijblijvend contact op! Wij zijn gespecialiseerd in het ontslagrecht, arbeidsrecht, ambtenarenrecht en onderwijsrecht. Uw zaak wordt behandeld door ervaren advocaten en juristen. Ons kantoor staat overheidswerkgevers, werknemers en ambtenaren bij. Waar vindt u ons? Lees verder
no cure no pay
Arbeidsrecht De Haan Advocaten Notarissen.
de wet normering bezoldiging topfunctionarissen publieke en semipublieke sector WNT. Voorbeelden van recente vragen aan onze advocaten op het gebied van arbeidsrecht.: Het besluit om te reorganiseren is genomen. Ben ik verplicht om de vakbonden in te schakelen? Ik wil het dienstverband van een medewerker beëindigen. Ben ik een transitievergoeding verschuldigd? Mijn arbeidsovereenkomst is beëindigd. Heb ik recht op een transitie en/of billijke vergoeding? Mijn werknemer overtreedt het concurrentiebeding. Wat kan ik doen? Mijn werknemer is al twee jaar arbeidsongeschikt. Is er een manier om het betalen van de transitievergoeding te voorkomen? Neem contact op met een specialist. r.luinstra@dehaanlaw.nl 050 57 57 411 06 55 74 50 77 Gonda Faber Download v-card. n.paanakker@dehaanlaw.nl 050 57 57 415 06 29 55 51 25 Ilse Vos Download v-card. b.smits@dehaanlaw.nl 038 70 00 906 06 52 55 91 14 Désirée van der Mark Download v-card. Rens den Hollander. Rens den Hollander. r.denhollander@dehaanlaw.nl 038 70 00 915 06 15 87 44 54 Marieke Dragt Download v-card. j.schutter@dehaanlaw.nl 036 54 60 049 06 50 51 86 80 Désirée Haarms Download v-card. Kornelis de Vries. Kornelis de Vries. k.devries@dehaanlaw.nl 058 21 21 075 06 16 53 11 18 Marieke Dragt Download v-card. Advocaat flexibele schil.
koelkast
Advocaten arbeidsrecht en ontslag in GRONINGEN.
Bij Advocatenkantoor BOJA in GRONINGEN is 1 advocaat werkzaam die lid is van de specialistenvereniging van arbeidsrecht en ontslag-advocaten. Maatwerk Advocaten website en adresgegevens. Bij Maatwerk Advocaten in GRONINGEN is 1 advocaat werkzaam die lid is van de specialistenvereniging van arbeidsrecht en ontslag-advocaten.
groepsaccommodatie brabant
LM Advocaten.
0846: 30 mei 2018. 1553: 16 mei 2018. De rol van WhatsApp in het arbeidsrecht. Uit de praktijk: wettelijke bedenktermijn bij beëindigingsovereenkomst. Nieuw ontslagrecht toegelicht: de ontslagreden. 9401 JV Assen. 0592 20 00 03. fax: 0592 20 00 04. 9727 GG Groningen.
unibet casino
Hanze advocaat De absolute specialist arbeidsrecht.
Arbeidsrecht in de Zorg. Voordeel voor leden WGV, ZorgpleinNoord, WZW en ZowelWerk. 100% beveelt Hanze advocaat aan. Uitstekend, duidelijk, inzichtelijk. Boris uit: Cuijk. Het was fijn dat er iemand achter mij stond gedurende het arbeidsconflict. Ook na die tijd heb ik nog advies per e-mail ontvangen.
Advocaat Groningen Maatwerk Advocaten.
Een Maatwerk Advocaat is er voor iedereen die vragen heeft op het gebied van het Arbeidsrecht, Ontslagrecht en Contractenrecht! Maatwerk Advocaten is de specialist op het gebied van arbeids en ontslagrecht. Zowel voor werkgevers als werknemers. Iedereen heeft dagelijks te maken met contracten. Maatwerk Advocaten is uw partner bij het opstellen en beoordelen van contracten, en het procederen over de nakoming van contracten en/of de incasso van uw vorderingen. Bezoek en postadres: Kraneweg 48 9718 JS Groningen.
Dé ontslag arbeidsrechtadvocaat van Groningen.
Zoek je een ontslag of arbeidsrechtadvocaat in Groningen? Home Advocaat Groningen. Ben je op zoek naar een arbeidsrechtadvocaat in Groningen? Dan kom je uit bij Hanze advocaat. Wij zijn volledig gespecialiseerd in arbeidsrecht en ontslag en hebben een kantoor direct naast de rechtbank in Groningen Guyotplein.
Advocaat arbeidsrecht Groningen Advocatenkantoor BOJA.
Oplossingsgericht werken met een persoonlijke benadering staat dan ook voorop. Advocatenkantoor BOJA is een kantoor dat gespecialiseerd is op het gebied van het arbeidsrecht. Of het nu gaat om kwesties ten aanzien van het beëindigen van het dienstverband, concurrentiebeding, loonvordering, werkgeversaansprakelijkheid of zieke werknemers, bij Advocatenkantoor BOJA bent u hiervoor op het juiste adres.
Welkom Martini Advocaten Mediators Experts in arbeidsrecht, ambtenarenrecht en mediation Groningen.
Martini Advocaten Mediators zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht, ambtenarenrecht, familierecht/BOPZ en mediation. Zowel particulieren werknemers, onder meer in het onderwijs, ambtenaren en ZZP-ers als werkgevers van kleine zelfstandige tot grote overheidsinstelling en ondernemingsraden kunnen bij ons terecht in het arbeids en ambtenarenrecht.

Contacteer ons