Resultaten voor advocaat arbeidsrecht amsterdam

advocaat arbeidsrecht amsterdam
Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam Vereniging.
De VAAA is een vereniging van advocaten in de arrondissementen Amsterdam en Noord-Holland, die zich verregaand hebben gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Alleen advocaten die ten minste 50% van hun werkzaamheden aan het arbeidsrecht besteden kunnen lid zijn van de VAAA.
Boontje Advocaten Boontje Advocaten.
Boontje Advocaten richt zich, als een van de eerste nichekantoren, uitsluitend op het arbeidsrecht. Inmiddels zijn 23 in het arbeidsrecht gespecialiseerde advocaten bij ons kantoor werkzaam. Iedere advocaat heeft, naast algemene kennis van het arbeidsrecht, een of meer specifieke aandachtsgebieden.
van der Steenhoven advocaten van der Steenhoven advocaten.
van der Steenhoven, advocaat. Baruch Hummen B.K, paralegal. Meiling, manager PO. van der Laarse, receptioniste/telefoniste. de week van. data-cycle-swipetrue" data-cycle-pause-on-hoverfalse" style." van der Steenhoven advocaten. Wie de harten wint, heeft gemakkelijk spel met de hoofden. Alles" over werken, alleen of samen." Ondernemen" is vooruitzien." Beschermen" wat van u is." volg ons op LinkedIn. de week van Jan van der Steenhoven, 28-3-2018. Grijs gespeelde plaat. de week van Maartje van Asten, 19-3-2018. Bescherm uw bedrijfsgeheim. Ernstig verwijtbaar handelen of nalaten. Voor u, uw organisatie én uw vraag. Bij Van der Steenhoven advocaten zijn we ervan overtuigd dat dit de sleutel is voor een succesvolle, langdurige samenwerking. Door onze grote betrokkenheid weten wij wat er speelt en waarom, en kunt u rekenen op uitstekend juridisch advies. Al bijna 35 jaar adviseren en procederen wij met plezier en scherpte op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht en intellectueel eigendomsrecht/privacy.
Home CKH advocaten Alkmaar, Hoorn, Amsterdam.
Een goede advocaat ondernemingsrecht speelt daarop in, anticipeert daarop. Een goede advocaat ondernemingsrecht beschouwt zichzelf als uw bedrijfsadvocaat. Hij kent uw bedrijf, denkt met u mee en coacht u waar dat nodig is. Contractenrecht Algemene voorwaarden. Een contract ook wel overeenkomst genoemd komt tot stand wanneer een aanbod en de aanvaarding op elkaar aansluiten. Kortom, een contract regelt de rechtsverhouding tussen partijen. In het contractenrecht speelt niet alleen de totstandkoming een belangrijke rol, maar ook de uitleg, de geldigheid en naleving van een contract. Het contractenrecht heeft veel raakvlakken met andere rechtsgebieden zoals het ondernemingsrecht, arbeidsrecht, intellectueel eigendomsrecht, mededingingsrecht en vastgoedrecht.
Advocaat arbeidsrecht in Amsterdam AMS Advocatenkantoor.
Aan de andere kant staat onze arbeidsrecht advocaat regelmatig werknemers bij die in het kader van een reorganisatie worden ontslagen. Arbeidsrecht advocaten in Amsterdam. De arbeidsrecht advocaten van AMS Advocaten hebben ruime kennis en ervaring in het arbeidsrecht, zowel in het adviserende voortraject bij het opstellen/checken van contracten, als bij het procederen in ontslagzaken en in zaken betreffende de zorgplicht van de werkgever.
Pellicaan Advocaten Adviseurs. Enflow.
Queens Towers Wilhelminatoren Delflandlaan 1 1062 EA Amsterdam T: 088 627 22 20 F: 088 627 22 21 amsterdam.advocaten@pellicaan.nl Routebeschrijving. Gebouw Eurogate II Watermanweg 60 3067 GG Rotterdam T: 088 627 22 87 F: 088 627 22 80 rotterdam.advocaten@pellicaan.nl Routebeschrijving.
Van Drunen De Birk advocaten.
Voordat Martijn in 2011 zijn eigen kantoor begon, was hij lange tijd werkzaam bij internationaal advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek. Die ervaring nam hij met zich mee, niet de tarieven. Martijn is lid van de specialisatieverenigingen Arbeidsrecht Advocaten Nederland VAAN en Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam VAAA. Berry van Drunen. Berry is advocaat en mediator.
Eva Jongepier advocaat arbeidsrecht in Amsterdam.
Eva is sinds 2000 als advocaat aan Blenheim verbonden. Zij heeft de postdoctorale Grotius Specialisatieopleiding Arbeidsrecht" aan de Universiteit van Nijmegen succesvol afgerond, net als de Postacademische" Leergang Arbeidsrecht" aan de VU te Amsterdam. Eva is onder meer lid van de Vereniging" Arbeidsrecht Advocaten Nederland" VAAN en de Vereniging" Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam e.o."
Arbeidsrecht kent veel snijvlakken Arbeidsrecht Amsterdam Graduate School of Law Universiteit van Amsterdam.
Amsterdam Law Practice. Over de Graduate School. Studenten en docenten vertellen. Onderzoek en promoveren. Collegegeld en kosten. Toelating en inschrijving. Arbeidsrecht kent veel snijvlakken. Johan Zwemmer is promovendus Arbeidsrecht. Toen ik advocaat was, heb ik altijd in mijn achterhoofd gehouden dat ik nog eens zou willen promoveren.

Contacteer ons