Resultaten voor beste advocaat arbeidsrecht amsterdam

beste advocaat arbeidsrecht amsterdam
Home Advocatenkantoor Bosman Arnhem.
Maakt u daarom een afspraak bij Advocatenkantoor Bosman voor een kennismakingsgesprek van een half uur. U bespreekt dan met de advocaat uw probleem en laat de stukken inzien waar het om gaat. Advies en bijstand. Doel van arbeidsrecht. Advies en bijstand.
Advocaten arbeidsrecht en ontslag in AMSTERDAM.
in AMSTERDAM is 1 advocaat werkzaam die lid is van de specialistenvereniging van arbeidsrecht en ontslag-advocaten. Pact Advocaten website en adresgegevens. Bij Pact Advocaten in AMSTERDAM is 1 advocaat werkzaam die lid is van de specialistenvereniging van arbeidsrecht en ontslag-advocaten.
Van Drunen De Birk advocaten.
Voordat Martijn in 2011 zijn eigen kantoor begon, was hij lange tijd werkzaam bij internationaal advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek. Die ervaring nam hij met zich mee, niet de tarieven. Martijn is lid van de specialisatieverenigingen Arbeidsrecht Advocaten Nederland VAAN en Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam VAAA. Berry van Drunen. Berry is advocaat en mediator.
Arbeidsrecht advocaat Sterc. arbeidsrecht senior specialisten.
Mariska Aantjes Specialist in arbeidsrecht.
Arbeidsrecht en ontslag Russell Advocaten Amsterdam.
Russell Advocaten is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam e.o. en de Vereniging voor Arbeidsrecht. Contracten: Social media-clausule. Nieuws Lees meer. Arbeidsovereenkomst: 8 handige bedingen om op te nemen. Blog Lees meer. Personeel: Ziekteverzuim inhouden op vakantiedagen, wanneer mag het? Blog Lees meer. Personeel: Heeft u al een meldregeling voor klokkenluiders? Dit is verplicht vanaf 1 juli! Blog Lees meer. Nieuwe regels, nieuwe kansen per 1 juli 2016. Blog Lees meer. Lees meer Publicaties. Ik hoef nooit wakker te liggen van een rechtszaak, dat geeft rust. Peter Wiggers CEO Royal Capi-Lux Holding BV. Geen enkel kantoor is zo goed ingevoerd. van Maris van Dijk Director Global Initiatives Sothebys. Ik weet van tevoren of ik er sterk voor sta. Wim van As Algemeen directeur Versvishandel Jan van As BV. Ze communiceren net zo makkelijk in het Engels als in het Nederlands. Nederveen Managing Director Europe Reynolds Reynolds BV. Ik werk aan een langdurige relatie als ik ondernemers advies geef. Dat is de beste garantie voor advies op maat. Jan Dop Partner. Het maakt niet uit met welke advocaat ik aan tafel zit, de kwaliteit van Russell Advocaten is altijd goed.
Over Suzanne Meijers Suzanne Meijers Arbeidsrecht Advocaat.
Ik ben advocaat én ondernemer. Daarvoor was ik in loondienst. Ik denk ook op die manier vanuit verschillende invalshoeken en dat helpt vaak bij het sluiten van een deal. Doordat ik vooraf de scenarios in de zaak met je doorneem, is mijn aanpak helder. Van mij hoef je geen langdradige teksten te verwachten, maar krijg je begrijpelijke uitleg. Schrijven en spreken doe ik graag. Ik schrijf graag en veel. Zo blog ik regelmatig en publiceerde juridische artikelen, o.a. Daarnaast doceer ik. Als docent aan de hogeschool TIO gaf ik het vak Recht en Horeca en als gastdocent aan de hogeschool van Amsterdam leerde ik studenten over mediation. Verder geef ik vaak trainingen aan HR-professionals en aan ondernemersverenigingen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden met veel interactie is het leuk te zien dat de kennis en kunde van jou of je bedrijf in slechts een dagdeel toeneemt. Interesse in een bepaald onderwerp voor een training, zoals dossieropbouw, zieke werknemer en re-integratie, ontslag? Neem gerust vrijblijvend contact op en dan kunnen we zien wat ik voor je kan betekenen. Ik houd mijn kennis dagelijks up-to-date. Onder meer door mijn lidmaatschap van verschillende specialisatieverenigingen.: VAAN Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland.
Arbeidsrecht advocaat en ontslagspecialist Wessel Advocatuur.
Kortom, een prima advocaat! Ik heb uitstekende service en advies gekregen. Wat ik vooral zeer waardeerde was dat nadat mijn zaak rond was, de interesse in hoe het met mij ging er ook was. De beste voor arbeidsrecht in de omgeving van Haarlem/ Haarlemmermeer.
Langblok Advocaten Arbeidsrecht Privacyrecht, Amstelveen Hilversum.
Saskia Lang Advocaat Arbeidsrecht Privacyrecht. Voor bedrijven en werknemers. Oplossingsgericht en effectief. Al jaren werken wij met veel plezier voor bedrijven én werknemers. Dit heeft als voordeel dat wij beide kanten van de zaak kennen. Deze brede kennis en ervaring zorgt ervoor dat wij voor u het beste resultaat realiseren.

Contacteer ons