Resultaten voor arbeidsrecht advocaat groningen

arbeidsrecht advocaat groningen
arbeidsrecht - Subsidies voor personeel.
zorg dat je de functie of de werkzaamheden zo duidelijk en beperkend mogelijk formuleert: goed: verkoper van computers en randapparatuur; fout: verkoper.; hou de straal waar jouw ex-werknemer zich vrij kan ontplooien reëel, bijvoorbeeld buiten een straal van 25 km rondom jouw bedrijf.;
Advocaat - Succesvol samen opvoeden tijdens en na de scheiding.
Ben je nog steeds woedend en belemmert jou dit om met de andere ouder om te gaan? Houdt de andere ouder zich niet aan de gemaakte afspraken en hebben jullie veel ruzie? Overwegen jullie om te stoppen met mediaton en te gaan scheiden met advocaten waardoor je veel geld kwijt bent?
advocaat groningen
Benk Advocaten.
BENK Advocaten richt zich primair op het bedrijfsleven en heeft o.a. expertise in huis op het gebied van ondernemingsrecht, arbeidsrecht, insolventierecht, aansprakelijkheidsrecht en vastgoedrecht. Kortom, gebieden waar de ondernemer mee in aanraking komt. Daarnaast hebben wij ook ervaren advocaten op de secties personen en familierecht waaronder erfrecht, bestuursrecht en in de algemene praktijk. Mede door onze kennis op deze rechtsgebieden, kunnen wij ook particulieren en overheidsinstellingen optimaal bijstaan. Betrokken, bereikbaar en betrouwbaar. De relatie tussen onze advocaten en onze cliënten wordt gekenmerkt door een laagdrempelig karakter en een goede bereikbaarheid. Wij zijn betrokken, geven gedegen advies en zijn goed bereikbaar. Wij zijn er voor u, ook voor die enkele vraag tussendoor, en denken graag met u mee. Om u als cliënt zo goed mogelijk bij te kunnen staan, werken wij nauw samen met andere disciplines, waaronder accountants, fiscalisten, bedrijfsadviseurs en notarissen. Ook hebben wij nauwe contacten met de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool en werken wij samen met deurwaarders in het hele land, waardoor snel en efficiënt kan worden gehandeld. Kortom, bent u op zoek naar een advocaat in Groningen, neemt u dan contact met ons op.
letselschade advocaat groningen
Arbeidsrecht De Haan Advocaten Notarissen.
de wet normering bezoldiging topfunctionarissen publieke en semipublieke sector WNT. Voorbeelden van recente vragen aan onze advocaten op het gebied van arbeidsrecht.: Het besluit om te reorganiseren is genomen. Ben ik verplicht om de vakbonden in te schakelen? Ik wil het dienstverband van een medewerker beëindigen. Ben ik een transitievergoeding verschuldigd? Mijn arbeidsovereenkomst is beëindigd. Heb ik recht op een transitie en/of billijke vergoeding? Mijn werknemer overtreedt het concurrentiebeding. Wat kan ik doen? Mijn werknemer is al twee jaar arbeidsongeschikt. Is er een manier om het betalen van de transitievergoeding te voorkomen? Neem contact op met een specialist. r.luinstra@dehaanlaw.nl 050 57 57 411 06 55 74 50 77 Gonda Faber Download v-card. n.paanakker@dehaanlaw.nl 050 57 57 415 06 29 55 51 25 Ilse Vos Download v-card. b.smits@dehaanlaw.nl 038 70 00 906 06 52 55 91 14 Désirée van der Mark Download v-card. Rens den Hollander. Rens den Hollander. r.denhollander@dehaanlaw.nl 038 70 00 915 06 15 87 44 54 Marieke Dragt Download v-card. j.schutter@dehaanlaw.nl 036 54 60 049 06 50 51 86 80 Désirée Haarms Download v-card. Kornelis de Vries. Kornelis de Vries. k.devries@dehaanlaw.nl 058 21 21 075 06 16 53 11 18 Marieke Dragt Download v-card. Advocaat flexibele schil.
no cure no pay advocaat
Arbeidsrecht sociaal zekerheidsrecht Trip Advocaten.
We zijn niet alleen thuis in het arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht, maar ook in het ambtenarenrecht. Wij kunnen u dus ook bijstaan in arbeidsrechtelijke vraagstukken als het gaat om bijzonder en openbaar onderwijs en bij de verschillende overheden. Onze specialisten werken vaak voor werkgevers en overheden, maar staan ook individuele werknemers, ambtenaren en ondernemingsraden met grote betrokkenheid bij. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met.: Drenthe: de heer mr. Friesland: de heer mr. Groningen: mevrouw mr.drs.
telefoongids eindhoven
Dé ontslag arbeidsrechtadvocaat van Groningen.
Zoek je een ontslag of arbeidsrechtadvocaat in Groningen? Home Advocaat Groningen. Ben je op zoek naar een arbeidsrechtadvocaat in Groningen? Dan kom je uit bij Hanze advocaat. Wij zijn volledig gespecialiseerd in arbeidsrecht en ontslag en hebben een kantoor direct naast de rechtbank in Groningen Guyotplein.
scootmobiel veldhoven
Alle advocaten erkend specialist arbeidsrecht en ontslag in GRONINGEN.
advocaat specialist arbeidsrecht. andere advocaat specialist. advocaat specialist arbeidsrecht. andere advocaten specialist. Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland VAAN. Er zijn 14 advocaten arbeidsrecht in GRONINGEN die lid zijn van de door de Orde van Advocaten erkende specialistenvereniging Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland VAAN.
letselschade advocaat groningen
Advocaat arbeidsrecht Groningen Advocatenkantoor BOJA.
Oplossingsgericht werken met een persoonlijke benadering staat dan ook voorop. Advocatenkantoor BOJA is een kantoor dat gespecialiseerd is op het gebied van het arbeidsrecht. Of het nu gaat om kwesties ten aanzien van het beëindigen van het dienstverband, concurrentiebeding, loonvordering, werkgeversaansprakelijkheid of zieke werknemers, bij Advocatenkantoor BOJA bent u hiervoor op het juiste adres.
mkb brandstof
Bout Advocaten Groningen Omnius Advocaten.
Specialisaties o.a: Ambtenarenrecht Arbeidsrecht. Jan Hein Mastenbroek. Specialisaties o.a: Vastgoedrecht Ondernemingsrecht IE-Recht. Blogartikelen van dit advocatenkantoor. Wie is er na de oplevering aansprakelijk voor gebreken? Sinds 1 januari 2016: verplichting melden datalek. Sinds 1 januari 2016: verplichting melden datalek. Op grond van artikel 13 van de Wet bescherming persoonsgegevens Wbp dienen organisaties bedrijven én overheden de persoonsgegevens die zij verwerken te beveiligen tegen verlies en tegen onrechtmatige verwerking. Sinds 1 januari 2016 is de. De advocaten bij dit kantoor. Anne Kim van Eck. Jan Hein Mastenbroek. Hoe werkt Omnius? Stap 1: Leg uw probleem voor. Leg uw probleem voor aan de juristen van de Omnius Intakebalie. Per mail, Whatsapp of via 088 629 00 29. De Omnius intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar. Stap 2: Uw aanvraag wordt geanalyseerd. De juristen van de intakebalie geven u een eerstelijns advies en helpen u bij het kiezen van de juiste juridische oplossing. Zo nodig helpen zij u bij het selecteren van de juiste advocaat en het doorgeven van uw contactaanvraag.
Arbeidsrecht advocaat Adrenna bij arbeidsconflict en ontslagrecht.
Een arbeidsrecht advocaat van Adrenna kan u helpen in geval van ontslag op staande voet. Wij zullen voor u strijden, zo nodig in een juridische procedure. Maak kennis met.: Bert Kingma Advocaat Maak Kennis. Marjolijn Miltenburg Advocaat Maak Kennis. Désirée Kingma Advocaat Maak Kennis.
Stad Advocaten, uw advocaat in Groningen, Leeuwarden en Emmen.
050 230 32 77 Of stuur ons een mail. Stad Advocaten Groningen. Oude Boteringestraat 75. 9712 GG Groningen. Tevens centraal postadres. Stad Advocaten Emmen. 7811 GD Emmen. Stad Advocaten Leeuwarden. 8911 AX Leeuwarden. Alleen op afspraak. 2018 Stad Advocaten Advocaat voor arbeidsrecht, ontslagrecht en familierecht en huurrecht.

Contacteer ons