Op zoek naar arbeidsrecht advocaat groningen?

arbeidsrecht advocaat groningen
Arbeidsrecht Groningen Vocarius Advocaten.
Visie en Missie. HOME Arbeidsrecht Arbeidsrecht Groningen. Indien u op zoek bent naar een ervaren, kundig en pragmatisch ingestelde advocaat, dan bent u bij Vocarius advocaten aan het juiste adres. Multinationals, MKB-bedrijven, Zorginstellingen, ZZP-ers en particulieren schakelen ons in om hen te adviseren of bij te staan in geschillen op het gebied van het arbeidsrecht, civiel procesrecht, contractenrecht en food health.
Advocatenkantoor Veenstra.
Maak dan een afspraak. U bent van harte welkom om u vrijblijvend te laten informeren. Uw advocaat te Emmen, gespecialiseerd in arbeidsrecht, algemeen civiele praktijk, contractenrecht, insolventierecht en personen en familierecht. Ontwikkeld door Demarrage. 2012 Advocatenkantoor Veenstra Ermerweg 88D Emmen.
Asselbergs Klinkhamer advocaten.
Voortvarend, betrokken en in begrijpelijke taal. Asselbergs Klinkhamer Advocaten stelt zich tot doel het leveren van hoogwaardige juridische diensten in ondernemingsrecht, letselschaderecht, vastgoedrecht, arbeidsrecht, familierecht, strafrecht en mediation met de nodige voortvarendheid, in begrijpelijke taal met een maximale betrokkenheid en bereikbaarheid van de behandelend advocaat.
Advocaat Arbeidsrecht-vacatures april 2019 Indeed.nl.
Je hebt als advocaat 4 tot 7 jaar ervaring op het gebied van het corporate arbeidsrecht en bent toe aan een volgende carrièrestap. Jij bent als expert arbeidsrecht op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen binnen het arbeidsrecht en.
Advocaten voor ondernemers Oprecht Advocaten.
Door een nauwe samenwerking, weet uw advocaat wat er speelt in uw branche én binnen uw organisatie. Onze advocaten zijn zelf ook ondernemer, waardoor wij begrijpen welke belangen er voor u spelen. Duidelijkheid scheppen in complexe regelgeving. Raimond 2018-12-11T0918230000: Oprecht Advocaten: uw sparringpartner in het arbeidsrecht.
Oog voor uw zaak! Argus Advocaten Groningen.
De kracht van Argus Advocaten Groningen. Cliënten waarderen onze heldere en pragmatische aanpak waarbij wij ons persoonlijk betrokken tonen. Met brede juridische kennis weten wij vanuit verschillende invalshoeken complexe juridische kwesties goed te doorgronden. Zo bepalen wij de juiste aanpak. Ik zoek een advocaat. Arbeidsrecht Advocaten in arbeidsrecht voor werkgevers en werknemers.
Advocatenkantoor Wagenaar echtscheidingsadvocaat: convenant, ouderschapsplan, alimentatie en verdeling.
Het advocatenkantoor is gevestigd te Groningen en heeft een bezoekadres in Laren. Prijsafspraken en concurrerende tarieven: een advocaat voor ieder budget, huisbezoek mogelijk. Gratis kennismakingsgesprek Wij staan voor u klaar. Maak een afspraak. Is een vFAS gecertificeerd echtscheidingsadvocaat, gecertificeerd MfN mediator en Jeugdrecht advocaat.
Advocaat in Groningen Ervaren Deskundig Betrouwbaar! Gratis advies.
Wijzigingen ontslagrecht 2015. Home / Ontslag krijgen / Ontslag aanvechten / Arbeidsrecht advocaat / Ontslag advocaat Groningen. Ontslag advocaat Groningen. Op zoek naar een goede arbeidsadvocaat in Groningen? Bel ons op 0900 4455600 40 cent per minuut of vul het contactformulier in.
Sanne Schreurs DingemansVanderKind.
DingemansVanderKind is een in arbeidsrecht gespecialiseerd advocatenkantoor. Sanne Schreurs 1973 studeerde Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit te Groningen. Sinds 1999 is zij werkzaam als advocaat, eerst binnen de secties Arbeidsrecht en Onroerend Goed van een groot internationaal advocatenkantoor, en vanaf 2002 als partner bij DingemansVanderKind.

Contacteer ons