Zoeken naar arbeidsrecht advocaat breda

arbeidsrecht advocaat breda
Van Vliet Van Vliet Advocaten Breda.
Met trots kunnen wij zeggen dat Nicola van Vliet wederom dit jaar door journalisten en strafrechtadvocaten samen met twee anderen vrouwelijke strafrechtadvocaten is genomineerd voor beste vrouwelijke strafrechtadvocaat van Noord-Brabant 2017. Beste Advocaat van Noord-Brabant 2017 Lees meer. Nicola van Vliet.
Volt Advocaten.
Volt Advocaten kan u van dienst zijn met betrekking tot de navolgende rechtsgebieden: ondernemingsrecht, franchising, arbeidsrecht, familierecht, vastgoedrecht en huurrecht. Wij bieden kwaliteit en persoonlijke aandacht van de partner zelf, niet door een medewerker of stagiaire, zijn zeer praktisch en toegankelijk ingesteld en goed in staat complexe situaties te overzien en terug te brengen tot hanteerbare vraagstukken.
Arbeidsrecht Voorvaart Advocaten Breda Etten-Leur.
Dan kan Voorvaart Advocaten u van dienst zijn. Wij beschikken over ervaren advocaten met een gedegen en up-to-date kennis van het arbeidsrecht. Voorvaart Advocaten verleent zowel werknemers als werkgevers juridische bijstand. Ook als werkgever kunt u dus met uw arbeidsrechtelijke vragen bij ons terecht, bijvoorbeeld voor het ontbinden van arbeidscontracten of hulp bij een reorganisatie. Het feit dat wij bekend zijn met zowel het perspectief van de werkgever als van de werknemer op arbeidsrechtelijk gebied werkt in uw voordeel. Bij Voorvaart Advocaten begrijpen we dat een conflict op de werkvloer van grote invloed kan zijn op uw leven. De belangen van u als cliënt staan dan ook centraal. Onze advocaten zoeken samen met u naar de oplossing die het beste bij u past, of dit nu via mediation of via een kantonprocedure is. Bent u betrokken bij een arbeidsrechtelijk conflict of heeft u een andere arbeidsrechtelijke vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Het eerste gesprek is altijd gratis. U kunt ook altijd bij ons binnenlopen tijdens het inloopspreekuur. Dit gratis spreekuur vindt iedere woensdagavond plaats van 1830: tot 2000: bij kantoor Breda.
Maaike de Jonge.
Over Maaike de Jonge. Sinds 2014 is Maaike advocaat en sinds april 2017 is zij werkzaam op de sectie arbeidsrecht op ons kantoor in Arnhem. 2017 Advocaat, Dirkzwager. Sectoren Ondernemingen, Particulieren Expertises Arbeidsrecht Locatie Dirkzwager Velperpoort. 6824 BZ Arnhem. 2008 2012 Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Utrecht.
Banning N.V. Staying ahead of the legal game.
Voor kleintjes in de keten. Restraints of trade and dominance in The Netherlands: overview by Martijn Jongmans and Minos van Joolingen. Merger control in The Netherlands: overview by Martijn Jongmans and Minos van Joolingen. Werken bij BANNING. 5211 JG s-Hertogenbosch.
Lidmaatschap Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Breda s-Hertogenbosch.
U heeft interesse in het lidmaatschap van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten. De eisen van de vereniging zijn.: ingeschreven en werkzaam als advocaat in het gebied van de Rechtbank Zeeland-Westbrabant of Rechtbank Oost-Brabant.; tenminste drie jaar praktijk uitgeoefend in Nederland in een arbeidsrechtelijke praktijk.;
advocaat arbeidsrecht mr Van Dooren te Arnhem en Nijmegen.
In 2010 werd mr Van Dooren toegelaten als advocaat bij de Orde van Advocaten. In Breda heeft zij ruim 3 jaar gewerkt op de rechtsgebieden arbeidsrecht, ondernemingsrecht en contractenrecht. In 2013 maakte zij de overstap naar HIJINK Advocaten Arnhem en Nijmegen.
Blue Legal Advocaten en adviseurs.
Ondernemingsrecht Privacy ICT. Arbeidsrecht Onderwijsrecht HRM. Fusie Overname Contracten Procederen. Arbeidsrecht Pensioenrecht Contracten. Ondernemingsrecht Privacy Contracten. Lysanne de Vries. Student Stagiaire Wo. Mieke Jonker-Dirven en Marloes Danen. Blue Legal advocaten adviseurs, specialisten in Arbeidsrecht, Ondernemingsrecht ICT-recht. Welkom bij BLUE LEGAL.
Advocaten van Nu Over Ons.
Advocaat sinds 2005. Post Academische Leergang Arbeidsrecht PALA, dé specialisatieopleiding op het gebied van arbeidsrecht 2008. Lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland VAAN. Het lidmaatschap mag beschouwd worden als kwaliteitskeurmerk voor advocaten die gespecialiseerd zijn in het arbeidsrecht. Bestuurslid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Breda/ Den Bosch.

Contacteer ons