Resultaten voor arbeidsrecht advocaat breda

arbeidsrecht advocaat breda
arbeidsrecht - Subsidies voor personeel.
zorg dat je de functie of de werkzaamheden zo duidelijk en beperkend mogelijk formuleert: goed: verkoper van computers en randapparatuur; fout: verkoper.; hou de straal waar jouw ex-werknemer zich vrij kan ontplooien reëel, bijvoorbeeld buiten een straal van 25 km rondom jouw bedrijf.;
Advocaat - Succesvol samen opvoeden tijdens en na de scheiding.
Ben je nog steeds woedend en belemmert jou dit om met de andere ouder om te gaan? Houdt de andere ouder zich niet aan de gemaakte afspraken en hebben jullie veel ruzie? Overwegen jullie om te stoppen met mediaton en te gaan scheiden met advocaten waardoor je veel geld kwijt bent?
Advocaat - 085-130 54 66.
Vaak wordt er uiteraard nog wel een herinnering verstuurd naar de debiteur. Maar ook hiervoor kunt u onze pre incasso dienst gebruiken. Maak daarvoor een online account aan en dien uw opdracht als pre incasso in, het kost u niets!
Raetsluy Advocaten in Breda: Wij lossen uw juridische kwestie op!
4819 CA Breda. 0900 23 82 382. Edelmann Marie José. Personen en familierecht, arbeidsrecht. Over Marie José. Marie-José is advocaat sinds 1984, aanvankelijk in Nijmegen en sinds. Edelmann Marie José. Verbintenissenrecht, vastgoedrecht, ondernemingsrecht. Lijnrecht, maar nooit te kort door de bocht" Koert.
letselschade advocaat breda
Van Vliet Van Vliet Advocaten Breda.
In het kader van haar afstudeerscriptie heeft zij onderzoek gedaan naar Het inkomensbegrip bij een ondernemer in de huwelijkse voorwaarden met betrekking tot de vaststelling van de partneralimentatie. Tijdens haar studie heeft Kaltoum bij diverse advocatenkantoren in Breda stage gelopen, alwaar zij Lees meer.
letselschade advocaat breda
Kuijer Arbeidsrechtadvocatuur Gespecialiseerd in arbeidsrecht.
Cor Kuijer is sinds november 1994 als advocaat werkzaam. Daarvoor heeft hij 125, jaar als bedrijfsadviseur gewerkt bij de werkgeversorganisatie FME. Cor Kuijer houdt zich sinds 1980 bezig met arbeidsrecht. Het arbeidsrecht is met name op het gebied van het ontslagrecht sinds 1 juli 2015 ingrijpend gewijzigd.
MADD
Defibrillator.
gsm store alphen
Lidmaatschap Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Breda s-Hertogenbosch.
ingeschreven en werkzaam als advocaat in het gebied van de Rechtbank Zeeland-Westbrabant of Rechtbank Oost-Brabant.; tenminste drie jaar praktijk uitgeoefend in Nederland in een arbeidsrechtelijke praktijk.; overlegging van een bewijs van 12 opleidingspunten, verkregen op het gebied van arbeidsrecht in het laatste en lopende jaar vóór aanvraag van het lidmaatschap van de Vereniging.
rolgordijnen
advocaat arbeidsrecht mr Van Dooren te Arnhem en Nijmegen.
In 2010 werd mr Van Dooren toegelaten als advocaat bij de Orde van Advocaten. In Breda heeft zij ruim 3 jaar gewerkt op de rechtsgebieden arbeidsrecht, ondernemingsrecht en contractenrecht. In 2013 maakte zij de overstap naar HIJINK Advocaten Arnhem en Nijmegen.
slotenmaker den haag
Lawton Advocaten. Advocaat in Breda en Rotterdam.
Je krijgt op deze wijze een goed beeld van de advocatuur en wat het allemaal inhoudt. De stages worden met name gelopen in de algemene praktijk en binnen de vakgebieden Ondernemingsrecht, Arbeidsrecht en Bestuursrecht Vastgoed. Een stage duurt gemiddeld tussen de 8 en 10 weken waarin je bij uiteenlopende zaken wordt betrokken zoals de besprekingen met cliënten, het opstellen van adviezen en processtukken, het procederen bij de rechter alsmede interne zaken zoals het wekelijkse jurisprudentieoverleg alsmede de interne cursussen die gevolgd worden. Voor onze vestiging in Breda komen we graag in aanraking met getalenteerde rechtenstudenten uit de universitaire masterfase die een student-stage willen lopen. Heb je interesse? Stuur dan je cv, je motivatie en je cijferlijsten naar mevrouw mr. Ingeborg ten Oever via itoever@lawton.nl of bel naar 076 52 33 450. Lawton is een ideale werkgever voor de advocaat die zich zelfstandig verder wil ontwikkelen en specialiseren binnen een persoonlijke en goede sfeer.
Advocaten van Nu Over Ons.
Advocaat sinds 2005. Post Academische Leergang Arbeidsrecht PALA, dé specialisatieopleiding op het gebied van arbeidsrecht 2008. Lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland VAAN. Het lidmaatschap mag beschouwd worden als kwaliteitskeurmerk voor advocaten die gespecialiseerd zijn in het arbeidsrecht. Bestuurslid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Breda/ Den Bosch.
MannaertsAppels Advocaten Advocatenkantoor in Tilburg en Breda.
We zijn ondernemers. We denken mee, voelen ons betrokken en zijn oprecht geïnteresseerd in onze cliënten. Zo maken we het verschil voor ondernemers. Lees hier onze missie en visie. MannaertsAppels is gevestigd in Tilburg en Breda. Bekijk hier hoe u ons kunt bereiken.

Contacteer ons