Op zoek naar advocaat gespecialiseerd in arbeidsrecht?

advocaat gespecialiseerd in arbeidsrecht
arbeidsrecht - Subsidies voor personeel.
zorg dat je de functie of de werkzaamheden zo duidelijk en beperkend mogelijk formuleert: goed: verkoper van computers en randapparatuur; fout: verkoper.; hou de straal waar jouw ex-werknemer zich vrij kan ontplooien reëel, bijvoorbeeld buiten een straal van 25 km rondom jouw bedrijf.;
Advocaat - Succesvol samen opvoeden tijdens en na de scheiding.
Ben je nog steeds woedend en belemmert jou dit om met de andere ouder om te gaan? Houdt de andere ouder zich niet aan de gemaakte afspraken en hebben jullie veel ruzie? Overwegen jullie om te stoppen met mediaton en te gaan scheiden met advocaten waardoor je veel geld kwijt bent?
Arbeidsrecht advocaat Sec Arbeidsrecht Advocaten.
Stuur ons een WhatsApp 06 29 73 53 50. Vrijblijvend contact met een ervaren arbeidsrecht advocaat. HAARLEM: 023 531 76 96. AMSTERDAM: 020 30 80 213. ZAANDAM: 075 20 22 630. Of laat hieronder je gegevens achter en dan bellen wij je terug. bel mij terug. Dit iframe bevat de vereiste logica om Ajax aangedreven Gravity Forms te verwerken. Sec arbeidsrecht en ontslagrecht specialisten. direct vrijblijvend eerste telefonisch advies. Neem contact op. Dreigend ontslag, ziek of discussie over uw concurrentiebeding? Praktisch advies en daadkrachtige bijstand. Daar staan wij voor. Als de belangen groot zijn, is deskundig advies een must. Sparringpartner en adviseur van de ondernemingsraad. Deskundig op het gebied van ontslagrecht in het onderwijs.
no cure no pay
Arbeidsrecht BarentsKrans.
14 juli 2016 Noot in JIN bij arrest Hoge Raad: Opzegverbod wegens OR-lidmaatschap. Advocaat Joost Luiten van BarentsKrans schrijft in Jurisprudentie in Nederland 2016/121 een annotatie. Ditmaal bij een arrest van de Hoge Raad over de vraag of een lid van een ondernemingsraad die niet voldoet aan de vereisten van de Wet op de ondernemingsraden WOR, toch aanvullende ontslagbescherming geniet. Lees verder 11 juli 2016 Huis voor de Klokkenluiders opent zijn deuren. Op 1 juli 2016 is de Wet Huis voor klokkenluiders in werking getreden. Deze wet bestaat uit twee pijlers. Ten eerste worden werkgevers, zowel in de private als de publieke sector, verplicht een interne klokkenluidersregeling te treffen, om melding van misstanden te vergemakkelijken en de melder beter te beschermen. Daarnaast voorziet de wet, zoals de. Lees verder 7 juli 2016 Laurens de Graaf benoemd tot partner arbeidsrecht. Laurens de Graaf is per 1 juli 2016 benoemd tot partner. Laurens is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en staat veel partijen bij in de olie gas industrie, de transportsector en de software-industrie.
gordijn roede
Arbeidsrecht Damsté advocaten notarissen.
Onze arbeidsrechtadvocaten zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en adviseren zowel werkgevers als werknemers op dit terrein. Wij zijn gespecialiseerd in onder meer de advisering rondom ontslag, reorganisaties, arbeidsvoorwaarden waaronder pensioenrechten, ziekte en functioneren van een werknemer of het ontslag van een bestuurder. Ook beschikken onze arbeidsrechtadvocaten over uitgebreide kennis van het grensoverschrijdende arbeidsrecht.
inbouw vaatwasser
home Uw advocaat voor Leiden e.o. SPLNTR advocatuur is gespecialiseerd in arbeidsrecht en ondernemingsrecht.
SPLNTR is gespecialiseerd in arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Naast SPLNTR is er het label HOFF waaronder de specialismen familierecht en mediation vallen. De hoofdpijler onder advocatenkantoor SPLNTR is arbeidsrecht. Bij arbeidsrecht wordt vaak alleen gedacht aan collectief ontslag al dan niet op staande voet, maar er is meer en bij SPLNTR vindt u uw gespecialiseerde advocaat.
unive scootmobiel verzekering
Milestone Advocaten arbeidsrecht en ondernemingsrecht.
Wij zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht, ondernemingsrecht en accountantsrecht. Uw belang staat bij ons centraal. Dat betekent dat wij pragmatisch meedenken, beschikken over specialistische kennis en snel schakelen. Wij hanteren korte communicatielijnen en zijn desgewenst 24/7 bereikbaar. Omdat wij met onze kantoorsetting de overheadkosten beperkt kunnen houden en efficiënt werken realiseren wij volgens onze bestaande relaties een optimale prijs-kwaliteit verhouding. Adviseren en onderhandelen is onze tweede natuur. Wij procederen ook graag, maar alleen we daarmee voor u het beste resultaat bereiken. Onze advocaten hebben jarenlang gewerkt op grote internationale advocatenkantoren. Zij hebben hierdoor ook veel ervaring met internationale kwesties. Zij spreken allen vloeiend Engels en bekijken elk probleem vanuit verschillende invalshoeken. Zo bereiken we samen met u de beste oplossing. Mediation is in veel gevallen een goed alternatief voor een juridische procedure. Reden waarom wij ook een ervaren mediator in huis hebben. Milestone Advocaten beschikt daarnaast over een uitgebreid netwerk van professionele dienstverleners op andere vakgebieden en in andere landen. Wij werken ook vaak samen met fiscalisten, accountants en mediators. Caroline van der Zwet Advocaat partner arbeidsrecht / mediator.
verduisterend rolgordijn
Advocaat Arbeidsrecht Haarlem Siebert Becker Advocatuur Haarlem.
Siebert Becker beschikt over meerdere op het arbeidsrecht gespecialiseerde advocaten. De voordelen om samen te werken met Siebert Becker advocaten. Het arbeidsrecht is zeer dynamisch. Dit komt doordat de regelgeving snel wijzigt en iedere situatie uniek is. De Advocaten Arbeidsrecht van Siebert Becker zijn gespecialiseerd op zowel het terrein van het individuele als het collectieve arbeidsrecht. Door meerdere jaren ervaring adviseren wij zowel werknemers als werkgevers snel en vakkundig. Alles op alles om het gelijk aan uw kant te krijgen! Op de werkvloer kunnen conflicten vaak leiden tot beëindiging van de arbeidsrelatie. Dit brengt altijd de nodige financiële en emotionele gevolgen met zich mee. Door zo snel mogelijk een advocaat in te schakelen voorkomt of beperkt u de mogelijke schade.
Reorganisatie advocaat nodig? AMS Advocaten.
De advocaat arbeidsrecht van AMS staat zowel werkgever als werknemer bij in een reorganisatie en adviseert bij het opstellen van een sociaal plan. Bij vragen over reorganisatie of het opstellen van een sociaal plan kunt vrijblijvend contact opnemen met onze advocaat arbeidsrecht.
Kappelhof Advocaten in Delfzijl is gespecialiseerd in arbeidsrecht.
De advocaat in Delfzijl bij problemen op de werkvloer. Geschillen in arbeidsrelaties zijn van alle tijden. Het eens zo grote machtsverschil tussen werkgevers en werknemers wordt echter steeds kleiner dankzij het arbeidsrecht. Werknemers zijn beter beschermd, maar ook werkgevers hebben rechten.
Home Kötter Advocatuur. LinkedIn icon. Twitter icon. Facebook icon.
Robin Kötter is gespecialiseerd in arbeidsrecht, ambtenarenrecht en ondernemingsrecht. Hij studeerde eind 1986 af aan de Rijksuniversiteit Groningen in de hoofdrichtingen privaatrecht en strafrecht. Direct aansluitend op zijn rechtenstudie is hij begin 1987 als advocaat gestart bij een advocatenkantoor in Leeuwarden.

Contacteer ons