Resultaten voor advocaat amsterdam

advocaat amsterdam
Advocaat - Succesvol samen opvoeden tijdens en na de scheiding.
Ben je nog steeds woedend en belemmert jou dit om met de andere ouder om te gaan? Houdt de andere ouder zich niet aan de gemaakte afspraken en hebben jullie veel ruzie? Overwegen jullie om te stoppen met mediaton en te gaan scheiden met advocaten waardoor je veel geld kwijt bent?
Advocaat-Amsterdam.nl Advocatenkantoren en advocaten uit Amsterdam op één site.
Zoek een advocaat. Attendeer advocaten op uw zaak. Vind uw advocaat in Amsterdam. Zoek zelf naar de meest geschikte advocaat. Beschrijf uw zaak en advocaten reageren. U kiest de meest geschikte advocaat. Twee manieren om een geschikte advocaat te vinden.
ontbinding arbeidsovereenkomst met wederzijds goedvinden
Advocatenkantoor de Binnenstad, Amsterdam Advocaten in Amsterdam Betaalbare rechtshulp zonder poespas. Sociale advocaten te Amsterdam.
Personen en familierecht. Advocatenkantoor De Binnenstad. Advocatenkantoor De Binnenstad. Advocatenkantoor de Binnenstad is opgericht in 1981 en gevestigd in hartje Amsterdam, vlak bij het Muntplein. Ons kantoor richt zich vooral op de rechtshulp aan particulieren, maar we staan ook kleine bedrijven bij.
stuntsteppen
Advocaat Amsterdam? Bezoek ons gratis juridisch advies loket.
Ons Netwerk van advocatenkantoren met een gratis inloopspreekuur in Amsterdam is te vergelijken met Het Juridisch Loket, hetgeen gesubsidieerd wordt door de overheid. Het verschil is dat u direct bij een advocaat uw probleem voorlegt en niet eerst naar Het Juridisch Loket in Amsterdam hoeft om doorverwezen te worden.
condensdroger
AKDP Advocaten uw advocatenkantoor in Amsterdam Noord.
AKDP Advocaten Uw advocatenkantoor in Amsterdam Noord. AKDP Advocaten bestaat ruim 30 jaar. Ons kantoor kenmerkt zich door een combinatie van een commerciële praktijk gericht op ondernemingen en een individuele praktijk gericht op privépersonen. Bij AKDP zijn 5 advocaten werkzaam, ieder gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden. Hierdoor kunnen we een brede service bieden op terreinen als arbeidsrecht, sociale zekerheid, familierecht, strafrecht, belastingrecht en consumentenrecht. AKDP Advocaten vindt haar oorsprong in de sociale advocatuur van de jaren zeventig. In de loop der jaren is het verlenen van rechtshulp aan alle inkomensgroepen een belangrijke activiteit gebleven. Wij vinden het nog steeds essentieel zoveel mogelijk mensen toegang tot het recht te verschaffen bijv. via gefinancierde rechtsbijstand. Wilt u korting op uw eigen bijdrage? Vraagt u dan bij het Juridisch Loket naar een verwijzing naar een van onze advocaten. Onze expertise en jarenlange ervaring staan garant voor optimale rechtsbijstand. In de commerciële praktijk hechten wij ook belang aan toegankelijkheid door scherpe tarieven, goede bereikbaarheid en informeel contact. Wij bieden hierbij persoonlijke service, waarbij u telkens wordt bijgestaan door uw eigen advocaat.
lijst
Staals Advocaten Modern advocatenkantoor in Amsterdam-Centrum.
Deze gesprekken kunnen dagelijks op afspraak worden ingepland in de lopende agenda van de betreffende advocaat. Deze kennismakingsgesprekken hebben het karakter van een kosteloos inloopspreekuur. Overigens houden wij ook wekelijks iedere maandagochtend tussen 10.00 uur en 12.00 uur een laagdrempelig inloopspreekuur waar u ook van harte welkom bent. U kunt hier zonder voorafgaande afspraak terecht voor een kosteloos kort adviesgesprek waarin u uw vragen indicatief kunt voorleggen aan een van onze advocaten. Jan Luijkenstraat 20, 1071 CN Amsterdam.
Advocaten Amsterdam Home.
Welkom op de website van Advocatenkantoor Madern. Wij zijn een klein advocaten bureau gelocaliseerd in het hartje van Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden.: Personen en familierecht. Jeugdrecht www.vnja.nl / www.jraa.nl. Kijkt u gerust even rond op de website voor verdere informatie.
Van der Meij Advocaten Advocatenkantoor Amsterdam.
Bij ons advocatenkantoor in hartje Amsterdam zijn 9 advocaten werkzaam die zich allen hebben gespecialiseerd in één of meer rechtsgebieden. Of u nu een vraagstuk heeft rondom arbeidsrecht, strafrecht, jeugdrecht of meer; bij ons vindt u altijd een advocaat die bij u past.
Advocatenkantoren in Amsterdam Rechtsinfo.
Hierover zijn de advocaten in amsterdam boeken en artikelen gaan schrijven, lezingen gaan geven en zijn zij als advocaat regelmatig als gastspreker in verschillende praatprogrammas te zien. Ook de bekendste voormalige Amsterdamse advocaat Bram Moszcowicz startte in Amsterdam zijn carrière na het overnemen van het advocatenkantoor van zijn vader Max Moszcowicz.
Advocaat Amsterdam Witlox Snijders Advocaten Amsterdam.
Als advocaat contractenrecht geven wij advies over contracten en algemene voorwaarden. De advocaat vreemdelingenrecht en immigratierecht van ons advocatenbureau in Amsterdam geeft gedegen juridisch advies over het reguliere vreemdelingenrecht waaronder de aanvraag van een verblijfsvergunning en procedures tegen de IND.

Contacteer ons