Meer resultaten voor vacature arbeidsrecht advocaat

vacature arbeidsrecht advocaat
Vacature: Advocaat Arbeidsrecht Taurus Advocaten.
Susanne van den Ende. Vacature: Advocaat Arbeidsrecht. 19 augustus 2016. In verband met de drukte in de praktijk en de aanwas van nieuwe zaken en nieuwe cliënten zijn wij op korte termijn op zoek naar ondersteuning. In deze functie verricht u zelfstandig uiteenlopende juridische werkzaamheden zowel adviseren als procederen.
checker
Arbeidsrecht-vacatures januari 2019 Indeed.com.
Je hebt kennis van onder meer de vakbonds en overlegstructuren, de sociale wetgeving en het arbeidsrecht. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in België. Use for to create your resume on Indeed and apply to jobs quicker.
lening
Vacature advocaat stagiaire arbeidsrecht fulltime Breed opleidingsprogramma!
Home Vacature gevorderde advocaat-stagiaire arbeidsrecht fulltime. Vacature gevorderde advocaat-stagiaire arbeidsrecht fulltime. Fort Advocaten FORT is een middelgroot advocatenkantoor aan het Vondelpark in Amsterdam. Met een hecht team van 45 medewerkers, waarvan 24 advocaten, bieden we onze cliënten hoogwaardig juridisch advies.
vloertegel
Vacatures.
VACATURE VOOR EEN EERSTEJAARS STAGIAIR DEPARTEMENT VENNOOTSCHAPSRECHT. ASTREA is een onafhankelijk advocatenkantoor gevestigd in Antwerpen en Brussel en telt op heden een 37-tal advocaten. Sinds haar oprichting in 2006, heeft het kantoor een continue groei gekend en verleent het advies aan een brede waaier van Belgische en internationale cliënten in alle belangrijke domeinen van het ondernemingsrecht waaronder administratief recht, vastgoedrecht, milieurecht, vennootschapsrecht, fusies en overnames, fiscaal recht, financieel recht, handelsrecht, intellectuele eigendom, ICT, gegevensbescherming en privacy, kansspelrecht, geschillenbeslechting ADR, sociaal recht, transport logistiek, beslagzaken en verzekeringsrecht.
addkenmerken.net
Vacatures monardlaw.be.
Vacature: Advocaat specialist Commercial contracts litigation. Vacature: Advocaat specialist MA/Private Equity-Venture capital. Vacature: Advocaat in Handels of vennootschapsrecht. Vacature: Advocaat in Financieel en Vennootschapsrecht. Vacature: Advocaat in data protection privacy. Vacature: Advocaat sociaal Gent. Vacature: Senior Associate Arbeidsrecht. Wij zijn altijd op zoek naar ondernemende juristen.
Vacatures Everest Law.
Arbeidsrecht en sociaal recht Vastgoed en bouwrecht Vennootschapsrecht en fusies overnames Overheidsopdrachtenrecht Sportrecht. Everest Brussel zoekt een advocaat-medewerker m/v Everest Gent zoekt een advocaat-medewerker m/v voor het departement van Mr. Johan Van Driessche. Veel geblaat, weinig fiscale wol; advocaat Stijn De Meulenaer Een nieuw permanent systeem van fiscale regularisatie: EBAquater; advocaat Stijn De Meulenaer Banken zullen voorzichtiger worden om witwassen te melden; advocaat Stijn De Meulenaer.
vacature arbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht. logo-bl.
beschikt over goede studieresultaten gekoppeld aan een gedegen juridisch denkvermogen.; gemotiveerd om als zelfstandig werkend advocaat verder een loopbaan uit te bouwen in het gevarieerde domein van het arbeidsrecht collectief en individueel arbeidsrecht, arbeidsongevallen en sociaal strafrecht, sociale inspectie, internationale tewerkstelling.; ervaring is als dusdanig geen vereiste, motivatie en interesse des te meer.; zin voor samenwerking en probleemoplossend denken.; een goede talenkennis NL FR EN. DLPA biedt aan. tijd en faciliteiten om uw vaardigheden als jurist zowel op inhoudelijk, strategisch als bedrijfseconomisch vlak verder te ontwikkelen in een snel evoluerende rechtstak.; de mogelijkheid om uitdagend en kwalitatief werk te leveren voor het ondernemerscliënteel van een dynamisch kantoor.; een aantrekkelijke werkomgeving en een collegiale sfeer.; een competitief vergoedingspakket met aandacht voor uw persoonlijk professioneel traject. Elke sollicitatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld. Hebt u interesse in deze vacature of wil u graag meer informatie?
Vacature gevorderde advocaat-stagiaire of beginnend advocaat-medewerker DingemansVanderKind.
Vacature gevorderde advocaat-stagiaire of beginnend advocaat-medewerker. Om ons team verder te versterken zoeken wij nu naar een.: gevorderde advocaat-stagiaire of beginnend advocaat-medewerker. Wij zoeken iemand die beschikt over aantoonbare belangstelling voor het arbeidsrecht en die even ambitieus en nieuwsgierig is als wij.
Vacature advocaat arbeidsrecht Bingh.com.
Marlieke van Raaij. Home Vacatures Vacature advocaat arbeidsrecht. Vacature advocaat arbeidsrecht. BINGH Advocaten is per direct op zoek naar een ADVOCAAT ARBEIDSRECHT M/V. gevorderd advocaat-stagiaire, of beginnend advocaat medewerker. kennis en proceservaring op het gebied van het arbeidsrecht. ambitie om te specialiseren.

Contacteer ons