Op zoek naar vacature advocaat arbeidsrecht?

vacature advocaat arbeidsrecht
Vacature: Advocaat arbeidsrecht, Laan van Westroijen.
De advocaat die Bierman zoekt is een juridisch specialist op het terrein van het arbeidsrecht en beschikt over een ondernemende en commerciële mentaliteit. Bierman zoekt een jurist met proceservaring met meerdere jaren werkervaring op het gebied van het arbeidsrecht. Deze ervaring is bij voorkeur opgedaan bij een advocatenkantoor.
Tools
Vacatures Siebert Becker Advocaten Haarlem.
Janthijn Siebert, Postbus 3319, 2001 DH Haarlem. VACATURE JURIDISCH MEDEWERKER MET DOORGROEI NAAR ADVOCAAT-STAGIAIRE. Siebert Becker is op zoek naar een juridisch medewerker met de ambitie om door te groeien tot advocaat. Ben je afgestudeerd op het Nederlands recht en heb je affiniteit met de advocatuur en met het brede ondernemingsrecht, arbeidsrecht, echtscheidingsrecht en/of insolventierecht?
https://www.seopageoptimizer.co.uk/en/default/2008583/Search%20engines/PPC.aspx
Young Talent Group Carrière Vacatures: Advocaat-stagiaire Arbeidsrecht.
Aantoonbare ervaring én interesse in het arbeidsrecht. Dit blijkt onder meer uit stages, werkervaring en gevolgde vakken. Goede studieresultaten en interessante nevenactiviteiten. Ondernemend, proactief, communicatief sterk. Daarnaast juridisch sterk en een teamplayer met goede sociale vaardigheden. Wij bieden je een inspirerende en plezierige werkomgeving. Wij kenmerken ons door passie voor het vak, creativiteit en gedrevenheid om praktische resultaten voor onze cliënten te boeken. Ons werkklimaat, onze arbeidsvoorwaarden en onze opleidingsmogelijkheden zijn uitstekend. We ontvangen graag jouw cv en motivatiebrief. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ammarens Lijcklama à Nijeholt recruiter via ammarens.lijcklama@hvglaw.nl of 06-21252868.
https://www.seopageoptimizer.fr/fr/default/2008304/SEO%20SEM/Search%20Engine%20Marketing.aspx
Juridisch medewerker AdvocaatMedewerkerArbeidsrecht vacatures NationaleVacaturebank.nl.
medewerker, met bij gebleken geschiktheid uitzicht op de functie van advocaat stagiair je; werkt pragmatisch en oplossingsgericht, zonder daarbij de juridische team past, word je, als je solliciteert voor de functie van beginnend advocaat Stekelenburg Advocaten is een jong en ambitieus advocatenkantoor dat Stekelenburg Advocaten richt zich alleen op het ondernemingsrecht, want Als advocaat stagiaire ondernemingsrecht/faillissementsrecht voer je, onder begeleiding van één van onze ervaren advocaten, Daarnaast ondersteun je onze advocaten in hun praktijk: stelt processtukken. Topbaan 37 dagen geleden geplaatst 40 uur WO MEDEWERKER VERGUNNINGVERLENING. de ondersteunende factor binnen het bouwkundig team vergunningverleners. Voor zowel de in al een afgeronde juridisch of bouwkundige mbo-opleiding of ervaring als medewerker vergunningverleningkennis; van WABOervaring.; 35 dagen geleden geplaatst 24 40 uur MBO Juridisch Specialist. Je bent vanuit een juridisch theoretisch kader breed georiënteerd en payrollbranche is een préKennis; van en ervaring en affiniteit met arbeidsrecht De afdeling Juridische Zaken kent 4 medewerkers: de bedrijfsjurist Met meer dan 700 gemotiveerde medewerkers realiseren we elk jaar groei en en drie medewerkers die decentraal in het land werken en met name de dagelijkse.
https://www.salontafel.amsterdam/salontafel-glas/
BalieAntwerpen LIVE.
Schoups Schoups zoekt een advocaat stagiair of medewerker. Terug naar de vacatures. VACATURE Schoups heeft een vacature voor een advocaat-stagiair of medewerker met interesse in arbeidsrecht. Je wordt opgenomen in het bestaande team van de vakgroep Arbeidsrecht en werkt nauw samen met de verantwoordelijke van het departement.
Vacatures Stad Advocaten Specialist in arbeidsrecht, ontslagrecht en personen en familierecht.
Hebben wij geen vacature open staan maar wilt u een open sollicitatie sturen? Stuur deze dan naar sollicitaties@stadadvocaten.nl. Wilt u graag worden teruggebeld op een voor u geschikt moment? Klik dan op onderstaande button. Bel mij terug. Direct contact opnemen. Bel met Anne-Jan. tel: 050 230 32 77. Let op tijdens de kerstborrel! Een kind mag en kan straks meer dan twee ouders hebben. Bedankbrief leidt tot betalen vergoedingen. Overgangsperiode ZZP-contracten wet DBA. Sinds 1 juli 2016: Tijdelijk verhuur woonruimte. Indexering alimentatie in 2017 is 21%., Stad Advocaten Groningen. Oude Boteringestraat 75. 9712 GG Groningen. Tevens centraal postadres. Stad Advocaten Emmen. 7811 GD Emmen. Stad Advocaten Leeuwarden. 9811 BC Leeuwarden. Alleen op afspraak. 2016 Stad Advocaten Specialist in arbeidsrecht, ontslagrecht en personen en familierecht.
Vacature Arbeidsrecht Stellicher advocaten.
Wat doen we. Vacature advocaat medewerker Arbeidsrecht. Wat betekent het om advocaat te zijn bij Stellicher? Werken bij Stellicher, is werken in een team met oog voor commerciële belangen en afwegingen. De maximale oplossing bieden aan cliënten, op basis van eerlijk en bruikbaar advies.
vacature arbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht. logo-bl.
beschikt over goede studieresultaten gekoppeld aan een gedegen juridisch denkvermogen.; gemotiveerd om als zelfstandig werkend advocaat verder een loopbaan uit te bouwen in het gevarieerde domein van het arbeidsrecht collectief en individueel arbeidsrecht, arbeidsongevallen en sociaal strafrecht, sociale inspectie, internationale tewerkstelling.; ervaring is als dusdanig geen vereiste, motivatie en interesse des te meer.; zin voor samenwerking en probleemoplossend denken.; een goede talenkennis NL FR EN. DLPA biedt aan. tijd en faciliteiten om uw vaardigheden als jurist zowel op inhoudelijk, strategisch als bedrijfseconomisch vlak verder te ontwikkelen in een snel evoluerende rechtstak.; de mogelijkheid om uitdagend en kwalitatief werk te leveren voor het ondernemerscliënteel van een dynamisch kantoor.; een aantrekkelijke werkomgeving en een collegiale sfeer.; een competitief vergoedingspakket met aandacht voor uw persoonlijk professioneel traject. Elke sollicitatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld. Hebt u interesse in deze vacature of wil u graag meer informatie?
lexgo.be.
Advocaat in Namen. Advocaat in Henegouwen. Advocaat in Limburg. Advocaat in Luxemburg. Advocaat in het Groothertogdom Luxemburg. Advocaat in Frankrijk. Advocaat in Oost-Vlaanderen. Advocaat in West-Vlaanderen. Advocaat in Vlaams-Brabant. Advocaat in Waals-Brabant. Geschillen en arbitrage/bemiddeling. Handelsrecht en contracten. Arbeidsrecht en sociale zekerheid.

Contacteer ons