Zoeken naar vacature advocaat arbeidsrecht

vacature advocaat arbeidsrecht
Vacature gevorderde advocaat-stagiaire of beginnend advocaat-medewerker DingemansVanderKind.
DingemansVanderKind is een in arbeidsrecht gespecialiseerd advocatenkantoor. Vacature gevorderde advocaat-stagiaire of beginnend advocaat-medewerker. Om ons team verder te versterken zoeken wij nu naar een.: gevorderde advocaat-stagiaire of beginnend advocaat-medewerker. Wij zoeken iemand die beschikt over aantoonbare belangstelling voor het arbeidsrecht en die even ambitieus en nieuwsgierig is als wij.
Werken bij Blue Legal Advocaten en adviseurs.
Arbeidsrecht Advocaat / Bedrijfsjurist. Momenteel zijn we op zoek naar een ervaren arbeidsrecht advocaat / bedrijfsjurist met werkervaring van tenminste 4 tot 5 jaar. Als Blue Legal bieden wij een flexibel werkmilieu mét invulling van je eigen praktijk binnen de kaders van het kantoor.
Arbeidsrecht advocaat Advocaat arbeidsrecht vacature advocaat arbeidsrecht.
Heb je interesse in deze vacature of wil je graag meer informatie? arbeidsrecht advocaat gratis advies.: arbeidsrecht advocaat den haag.: advocaat stagiaire arbeidsrecht.: wat kost een advocaat arbeidsrecht.: vacature advocaat arbeidsrecht.: vacature arbeidsrecht advocaat.: beste advocaat arbeidsrecht rotterdam.: arbeidsrecht advocaat amersfoort.:
Vacatures.
VACATURE VOOR EEN EERSTEJAARS STAGIAIR DEPARTEMENT VENNOOTSCHAPSRECHT. ASTREA is een onafhankelijk advocatenkantoor gevestigd in Antwerpen en Brussel en telt op heden een 37-tal advocaten. Sinds haar oprichting in 2006, heeft het kantoor een continue groei gekend en verleent het advies aan een brede waaier van Belgische en internationale cliënten in alle belangrijke domeinen van het ondernemingsrecht waaronder administratief recht, vastgoedrecht, milieurecht, vennootschapsrecht, fusies en overnames, fiscaal recht, financieel recht, handelsrecht, intellectuele eigendom, ICT, gegevensbescherming en privacy, kansspelrecht, geschillenbeslechting ADR, sociaal recht, transport logistiek, beslagzaken en verzekeringsrecht.
Vacatures in letselschade arbeidsrecht Joosten Advocaten.
Zelfstandig kunnen werken in een commerciële omgeving. Bel 020-330 79 50 of mail naar: verhoeven@joostenadvocaten.nl voor meer informatie. Vacature Letselschade / Arbeidsrecht Advocaat. Wij zoeken een enthousiaste advocaat voor ons advocatenkantoor in Amsterdam en/of Utrecht. Bel 020-330 79 50 of zend een e-mail naar de heer Verhoeven: verhoeven@joostenadvocaten.nl voor meer informatie.
Vacatures Arbeidsrecht AdvocaatArbeidsrecht Advocaat.
Arbeidsrecht Advocaat Contact. Werken bij SWG Advocaten. SWG advocaten is een middelgroot advocatenkantoor, met 8 advocaten en juristen, gevestigd in Rosmalen. SWG Advocaten is gespecialiseerd in huur, banken, en zekerhedenrecht en werkt in opdracht van het merendeel van de grote banken, verzekeraars en woningcoöperaties in Nederland. SWG advocaten kent een gestage en duurzame groei waarmee het is uitgegroeid tot een allround advocatenkantoor met een uitgebreide zakelijke kring aan opdrachtgevers. Ter versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar een. Advocaat/Jurist huurrecht M/V. Voor onze algemene civielrechtelijke praktijk, met nadruk op huurrecht. Lees hier meer over de vacature.
Carrière BASE Advocaten.
Maatwerk staat centraal bij de behandeling van iedere zaak. Want we doen het samen, advocaat en cliënt. We investeren in de onderlinge samenwerking en verdiepen ons in uw onderneming en uw markt. BASE maakt duidelijke keuzes uit kracht, omdat we alleen willen doen waar we écht goed in zijn en omdat u altijd moet kunnen rekenen op toegevoegde waarde. Daarom richt onze praktijk zich op Corporate Commercial Litigation en Arbeidsrecht.
BalieAntwerpen LIVE.
Schoups Schoups zoekt een advocaat stagiair of medewerker. Terug naar de vacatures. VACATURE Schoups heeft een vacature voor een advocaat-stagiair of medewerker met interesse in arbeidsrecht. Je wordt opgenomen in het bestaande team van de vakgroep Arbeidsrecht en werkt nauw samen met de verantwoordelijke van het departement.
Vacature advocaat stagiaire arbeidsrecht Russell Advocaten Amsterdam.
Vacature advocaat stagiaire arbeidsrecht. Helaas is deze vacature niet meer beschikbaar. Klik hier voor de overige vacatures. Ambieer jij een carrière in de advocatuur en wil je graag werken voor een internationaal opererend advocatenkantoor in Amsterdam? Russell Advocaten is op zoek naar een advocaat stagiaire arbeidsrecht.

Contacteer ons