Op zoek naar beste arbeidsrecht advocaat van nederland?

beste arbeidsrecht advocaat van nederland
Advocaat arbeidsrecht Stéfanie van Creij Fort Advocaten.
Expertise: Arbeidsrecht, Arbeidsongeschiktheid, Ontslagrecht, Mediation. Stéfanie van Creij is sinds 2012 werkzaam als advocaat arbeidsrecht. Zij is gespecialiseerd in het individuele en collectieve ontslagrecht. Daarnaast adviseert zij over arbeidsovereenkomsten, vaststellingsovereenkomsten, arbeidsconflicten, concurrentie en relatiebedingen, medezeggenschap, overgang van onderneming, gelijke behandeling en zieke werknemers. Stéfanie treedt op voor werkgevers, bestuurders en werknemers. Zij heeft een goed gevoel voor de verschillende belangen die in een zaak spelen. Zij is vasthoudend en een goede onderhandelaar. Haar werkstijl kenmerkt zich door een pragmatische en betrokken aanpak. Stéfanie heeft haar master Rechtsgeleerdheid cum laude afgerond aan de Universiteit van Tilburg. Daarnaast heeft zij de Grotius specialisatieopleiding Arbeidsrecht cum laude afgerond. Stéfanie is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland VAAN, de Vereniging Jonge Arbeidsrecht Advocaten VJAA en de Vereniging voor Arbeidsrecht VvA.
Arbeidsrecht en ontslag Russell Advocaten Amsterdam.
Russell Advocaten is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam e.o. en de Vereniging voor Arbeidsrecht. Contracten: Social media-clausule. Nieuws Lees meer. Arbeidsovereenkomst: 8 handige bedingen om op te nemen. Blog Lees meer. Personeel: Ziekteverzuim inhouden op vakantiedagen, wanneer mag het? Blog Lees meer. Personeel: Heeft u al een meldregeling voor klokkenluiders? Dit is verplicht vanaf 1 juli! Blog Lees meer. Nieuwe regels, nieuwe kansen per 1 juli 2016. Blog Lees meer. Lees meer Publicaties. Ik hoef nooit wakker te liggen van een rechtszaak, dat geeft rust. Peter Wiggers CEO Royal Capi-Lux Holding BV. Geen enkel kantoor is zo goed ingevoerd. van Maris van Dijk Director Global Initiatives Sothebys. Ik weet van tevoren of ik er sterk voor sta. Wim van As Algemeen directeur Versvishandel Jan van As BV. Ze communiceren net zo makkelijk in het Engels als in het Nederlands. Nederveen Managing Director Europe Reynolds Reynolds BV. Ik werk aan een langdurige relatie als ik ondernemers advies geef. Dat is de beste garantie voor advies op maat. Jan Dop Partner. Het maakt niet uit met welke advocaat ik aan tafel zit, de kwaliteit van Russell Advocaten is altijd goed.
Muller Partners Advocaten.
dat zijn de advocaten van Muller Partners. MULLER PARTNERS ADVOCATEN. Ervaren, deskundig, praktisch en toegewijd, dat zijn de advocaten van Muller Partners. Onze vier advocaten hebben allen veel ervaring met en een grondige kennis van de algemene rechtspraktijk. Daarnaast heeft ieder van hen een specialisatieopleiding gevolgd. Ons kantoor biedt specialisaties op het gebied van arbeidsrecht, familierecht, huurrecht en onroerend goedrecht. Ook voor mediation bent u bij ons aan het juiste adres. Wij combineren onze ervaring en deskundigheid met een praktische benadering. Met een kantooromvang van vier advocaten kiezen wij bewust voor korte lijnen en directe communicatie. Snel en praktisch overleg met u als cliënt is voor ons vanzelfsprekend. Wij houden niet van drempels: wij praten en schrijven in gewoon Nederlands. Wij brengen uw vraag in kaart en zoeken samen met u de beste aanpak. Wij denken graag actief met u mee om problemen te voorkomen. Voor ondernemingen hoort daarbij, dat wij uw bedrijf graag goed leren kennen: zo kunnen wij snel en effectief handelen zodra dat nodig is. Toegewijd, dat zijn onze advocaten aan u en aan uw zaak. Een goed persoonlijk contact tussen u en uw advocaat is essentieel voor een goede uitkomst.
Over Suzanne Meijers Suzanne Meijers Arbeidsrecht Advocaat.
Als er een arbeidsconflict is of een gedwongen reorganisatie dan is het fijn dat er iemand naast je staat die het hoofd koel houdt, die weet wat mogelijk is en onmogelijk is. Iemand die met droge ogen blijft kijken en die jou het beste adviseert. Ik heb sinds 2002 praktische ervaring in het arbeidsrecht. Ik help werkgevers en werknemers in lastige arbeidsrechtelijke situaties. Niet alleen de traditionele arbeidsrelaties, hebben mijn aandacht, maar ook flexibele arbeidsrelaties, zoals payrolling en uitzending heb ik scherp. Denk daarbij ook aan de arbeidsmarktpositie van opdrachtgevers en ZZP-ers. Conflicten over re-integratie van zieke werknemers, reorganisaties van bedrijven en het helpen met dossieropbouw zijn zaken die ik dagelijks doe. En omdat ik zowel werkgevers als werknemers bij sta, weet ik de andere kant steeds goed in te schatten. Ik ga voor de best mogelijke oplossing. Het is niet altijd mogelijk om de mooiste oplossing voor elkaar te krijgen, maar ik streef altijd naar de best mogelijke oplossing. Het gaat er mij om dat partijen een vervelend hoofdstuk kunnen afsluiten en weer door kunnen. Snelheid en duidelijkheid zijn daarbij vaak belangrijke onderdelen. Ik ben advocaat én ondernemer.
arbeidsrecht-advocaat.
Een belangrijk onderdeel van het arbeidsrecht is het ontslagrecht. Een advocaat arbeidsrecht doet ontslagzaken er niet bij zoals een algemeen advocaat. De arbeidsrecht advocaat behandelt voortdurend ontslagzaken en houdt de rechtspraak en literatuur op het gebied van het nieuwe arbeidsrecht en ontslag nauwgezet bij.
AvanC arbeidsrecht advocaat in Rotterdam.
Artikel in ArbeidsRecht 2018/23 van mr. Het regeerakkoord Vertrouwen in de toekomst gevolgen voor het arbeidsrecht. EUR 50.000 billijke vergoeding: rechter houdt rekening met inkomens en pensioenschade. Aandachtspunten bij het al dan niet beëindigen van de arbeidsovereenkomst van een langdurig zieke werknemer.
Arbeidsrecht advocaat Adrenna bij arbeidsconflict en ontslagrecht.
Het beste in arbeidsrecht gespecialiseerde advocatenkantoor van Noord-Nederland. Het beste in arbeidsrecht gespecialiseerde advocatenkantoor van Noord-Nederland. De meeste voorkomende rechtsverhouding in Nederland is de arbeidsovereenkomst. In de relatie tussen werkgever en werknemer kunnen flinke problemen ontstaan. Wij helpen u graag bij het realiseren van de optimale oplossing. Ontslag op staande voet? Een arbeidsrecht advocaat van Adrenna kan u helpen in geval van ontslag op staande voet.
Advocaat Arbeidsrecht: Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst Skills.
Vacatures voor Advocaat Arbeidsrecht.: Mensen vonden ons op: Job Advocaat Arbeidsrecht, Baan Advocaat Arbeidsrecht, Advocaat Arbeidsrecht Worden, Functie-eisen Advocaat Arbeidsrecht, Verantwoordelijkheden Advocaat Arbeidsrecht, Functieprofiel Advocaat Arbeidsrecht, Wat doet een Advocaat Arbeidsrecht, Werken als Advocaat Arbeidsrecht. Advocaat Arbeidsrecht worden: Opleiding tot advocaat Arbeidsrecht. Vereist voor een baan in de advocatuur is dat je een WO Rechtenstudie hebt gevolgd aan een van de Universiteiten in Nederland art.
Caroline van der Zwet Arbeidsrecht advocaat.
Caroline begeeft zich als arbeidsrecht advocaat ook vaak op het snijvlak van arbeidsrecht en ondernemingsrecht, bijvoorbeeld in het kader van de positie van de statutair bestuurder aandeelhouder. Caroline is door een aantal cliënten genomineerd als beste arbeidsrecht advocaat van Nederland.

Contacteer ons