Meer resultaten voor beste advocaat arbeidsrecht rotterdam

beste advocaat arbeidsrecht rotterdam
arbeidsrecht - Zelf ontslag werknemer.
Wacht geduldig de reactie van de werknemer af. Als je merkt dat hij het begrijpt en zich min of meer berust in het voorgenomen ontslag, dan is de kans groot dat de werknemer met een ontslag met wederzijds goedvinden wil instemmen.
arbeidsrecht advocaat rotterdam - Home Re-integratie Rotterdam.
Personele vraagstukken zoals begeleidingstrajecten als gevolg van arbeidsongeschiktheid, boventalligheid en ontslag? Bij RondomWerk Rotterdam denken we in kansen en gaan we verder waar anderen stoppen. In onze visie zijn mensen die kunnen en willen werken op hun best als ze deelnemen aan de maatschappij.
Advocaat Arbeidsrecht en Ondernemingsrecht Zwezerijnen Advocatuur.
In september 1998 heeft zij de overstap gemaakt naar de advocatuur. Barbara Zwezerijnen is op 1 januari 2008 gestart met haar eigen advocatenkantoor. In 2002 heeft Barbara Zwezerijnen de Post Academische Leergang Arbeidsrecht PALA gevolgd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Meer info
advocaat letselschade rotterdam
Advocaat arbeidsrecht: vind de beste advocaat voor u.
Wilt u controleren of ik Ilma van Aalst lid ben van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland? Dat kan door mijn profiel op de website van de VAAN te bezoeken. Zoekt u een andere advocaat arbeidsrecht in Rotterdam of een advocaat arbeidsrecht in een andere plaats?
letselschade advocaat rotterdam
Overzicht Advocaten Rotterdam en Omgeving Adressen.
Op deze pagina vind je het overzicht advocaat Rotterdam adressen telefoonnummer openingstijden. Ook is er informatie opgenomen over de specialisatie van de advocaten en waarvoor je bij het betreffende advocatenkantoor terecht kunt. Overzicht Advocaten Rotterdam en Omgeving. De links bij de vermeldingen verwijzen naar uitgebreide informatie over het betreffende advocatenkantoor in Rotterdam en omgeving. In de vermelding kan ook een waardering getoond van de bezoekers van Legalista over het genoemde advocaten Rotterdam. Advocaten Rotterdam en Omgeving. Adres: Kerklaan 16D 2 e verdieping. Postcode: 2911 AD. Plaats: Nieuwekerk aan den IJssel. Werkterrein: huurrecht, overheidsrecht, vastgoedrecht. Adres: Vasteland 78. Postcode: 3011 BN. Specialisatie: arbeidsrecht, echtsteiding, erfrecht, familierecht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht.
riool ontstoppen almere
De Haij van der Wende Uw advocaat in Capelle a/d IJssel.
Onze advocaten adviseren cliënten op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht en ruimtelijke ordeningszaken. Uw advocaat in de regio Rotterdam. Onze advocaten adviseren cliënten op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht en ruimtelijke ordeningszaken. Met een zevental advocaten adviseren wij cliënten op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht en ruimtelijke ordeningszaken. Bekijk onze advocaten. Onze bedrijfsfilosofie is simpel; een direct en snel contact en een flexibel en praktisch optreden geeft de beste oplossing.
touchscreens
arbeidsrecht-advocaat-rotterdam.
Rotterdam is de werkstad van Nederland. Maar dat willen wij wel zo houden, bijvoorbeeld met ontslaghulp door gespecialiseerde advocaten. Hulp bij ontslag. Een arbeidsrecht advocaat is een advocaat die gespecialiseerd is in het arbeidsrecht. Een belangrijk onderdeel van het arbeidsrecht is het ontslagrecht.
Bedrukte pennen
Lawton Advocaten. Advocaat in Breda en Rotterdam.
Je krijgt op deze wijze een goed beeld van de advocatuur en wat het allemaal inhoudt. De stages worden met name gelopen in de algemene praktijk en binnen de vakgebieden Ondernemingsrecht, Arbeidsrecht en Bestuursrecht Vastgoed. Een stage duurt gemiddeld tussen de 8 en 10 weken waarin je bij uiteenlopende zaken wordt betrokken zoals de besprekingen met cliënten, het opstellen van adviezen en processtukken, het procederen bij de rechter alsmede interne zaken zoals het wekelijkse jurisprudentieoverleg alsmede de interne cursussen die gevolgd worden. Voor onze vestiging in Breda komen we graag in aanraking met getalenteerde rechtenstudenten uit de universitaire masterfase die een student-stage willen lopen. Heb je interesse? Stuur dan je cv, je motivatie en je cijferlijsten naar mevrouw mr. Ingeborg ten Oever via itoever@lawton.nl of bel naar 076 52 33 450. Lawton is een ideale werkgever voor de advocaat die zich zelfstandig verder wil ontwikkelen en specialiseren binnen een persoonlijke en goede sfeer.
slotenmaker den haag
HJF Advocaten, gevestigd in Voorburg en Rotterdam.
HJF, meer dan een gewoon advocatenkantoor. Een sparringpartner, met juristen, die eerder in het bedrijfsleven hun sporen hebben verdiend. Advocaten die uw taal spreken. HJF, dicht bij de ondernemer, dicht bij de praktijk. Nagenoeg al onze advocaten en juridisch medewerkers beschikken over een of meer specialismen.
Arbeidsrecht Advocatenkantoor Rotterdam Betaalbare advocaten Orduseven-Semerci Advocatuur.
3001 DC Rotterdam. T: 010-845 08 32 W: www.osadvocatuur.nl. F: 084-870 18 11 E.: U bevindt zich hier: home Rechtsgebieden. Heeft u problemen met uw werkgever? Of met uw werknemer? Orduseven-Semerci Advocatuur staat u graag bij. Vaak kan een geschil in der minne, dus zonder tussenkomst van de rechter, opgelost worden. Ook dan is het aan te raden om u goed te laten adviseren door een deskundig en betrokken advocaat.
Van As Advocaten Den Bosch Nieuwegein Uden Vianen.
Van As Advocaten is vanuit haar vestigingen in Nieuwegein, Den Bosch, Uden en Vianen actief in heel Nederland en door haar aansluiting bij het internationale MSI-netwerk zelfs ver daarbuiten. Op dit moment werken er bij Van As Advocaten zon 20 advocaten, actief op diverse rechtsgebieden voor zowel bedrijven, particulieren als instellingen.

Contacteer ons