Resultaten voor arbeidsrecht advocaat den haag

arbeidsrecht advocaat den haag
Wij zijn BarentsKrans BarentsKrans.
Advocaat Joost Luiten van BarentsKrans schrijft in Jurisprudentie in Nederland 2016/121 een annotatie. Ditmaal bij een arrest van de Hoge Raad over de vraag of een lid van een ondernemingsraad die niet voldoet aan de vereisten van de Wet op de ondernemingsraden WOR, toch aanvullende ontslagbescherming geniet. 070 376 06 06. Lange Voorhout 3. 2514 EA Den Haag.
no cure no pay
Den Haag Jurist Transitievergoeding.
Den Haag Jurist. Juristen ArbeidsRecht Den Haag adviseert en ondersteunt bij ontslag. Juristen ArbeidsRecht Den Haag is onderdeel van Juristen ArbeidsRecht Nederland. Onze arbeidsjuristen helpen werknemers uit Den Haag en omstreken met juridische kwesties op het gebied van arbeidsrecht en ontslag.
letselschade advocaat den haag
Goede arbeidsrecht advocaat vinden.
De Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland is in 2005 opgericht door de regionale verenigingen van arbeidsrecht advocaten. De regionale verenigingen, waaronder onder meer vallen de verenigingen van arbeidsrecht advocaten in Rotterdam, Den Haag en Breda, hebben de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland in de eerste plaats opgericht als kwaliteitskeurmerk. Het stelt werkgevers en werknemers in staat om snel te zien of een advocaat zich vergaand heeft gespecialiseerd in arbeidsrecht.
letselschade advocaat den haag
Diep Advocaten.
Diep Advocaten adviseert en procedeert op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht en incasso. Daarbij richten we ons met name op die rechtsgebieden waarmee ondernemingen in de dagelijkse praktijk mee te maken hebben. Eisenhowerlaan 136, 2517 KN. Postbus 13584, 2501 EN, Den Haag.
ontslag advocaat
Arbeidsrecht advocaat Leiden Den Haag Geelkerken Linskens Advocaten.
Wat is uw juridische positie en wat zijn de mogelijkheden? Een arbeidsrechtadvocaat van Geelkerken Linskens Advocaten is thuis op alle terreinen van het arbeids en ontslagrecht, inclusief het ambtenarenrecht. Daarom kunnen wij u adequaat en oplossingsgericht adviseren en begeleiden. Rechtsgebieden arbeidsrecht advocaat Leiden Den Haag.
antivirus
Deen Advocaten aAdvocatenkantoor in Den Haag.
Voor juridisch advies of rechtsbijstand in procedures bent u bij ons aan het juiste adres. Welkom op de website van Deen Advocaten. Bij ons advocatenkantoor in Den Haag zijn drie advocaten werkzaam. U kunt rekenen op persoonlijke aandacht. Zowel voor juridisch advies of rechtsbijstand in procedures bent u bij ons aan het juiste adres.
Arbeidsrecht Ontslag en transitievergoeding // Prinsegracht Advocaten Den Haag.
Arbeidsrecht Ontslag en transitie. Naar de rechtsgebieden. Wanneer een werkgever uw dienstverband wil beƫindigen, kan hij een verzoek tot ontbinding van de arbeidsovereenkomst indienen bij de kantonrechter of een ontslagvergunning aanvragen bij de directeur van het UWV WERKbedrijf het voormalige CWI/Arbeidsbureau. Het is belangrijk om dan uw stem te laten horen en zich te verweren, d.w.z. aan de rechter of aan het UWV WERKbedrijf uit te leggen waarom u niet zou mogen worden ontslagen. Gelet op de grote belangen die voor u op het spel staan, is het verstandig om daarbij de hulp van een advocaat in te schakelen.
Home AantjesZevenberg.
Over Aantjes Zevenberg. Welkom bij Aantjes Zevenberg Advocaten, een niche advocatenkantoor met 3 specialisaties: arbeidsrecht, letselschade en cassatie. Onze cliƫnten kenschetsen ons kantoor als een bijzonder toegankelijk met een no-nonsens werksfeer. Met betrokken advocaten en medewerkers die echt ter zake kundig zijn.
VIER advocaten.
Duidelijkheid, bereikbaarheid en kwaliteit zijn de kernwaarden van VIER Advocaten. U kunt bij ons terecht voor zaken op het gebied van strafrecht, personen en familierecht, bestuursrecht, huurrecht en algemeen civiel recht. Ons team bestaat uit ervaren advocaten die werkzaam zijn in diverse rechtsgebieden.

Contacteer ons