Op zoek naar arbeidsrecht advocaat den haag?

arbeidsrecht advocaat den haag
Betaalbare advocatuur voor particulieren en bedrijven.
U bent advocaat en u wilt met ons samenwerken? Wij zoeken naar zelfstandig gevestigde advocaten die deel willen gaan uitmaken van Hofstaete Advocatuur. Ontdek meer over onze achtergrond, flexibele voorwaarden, ambitie en met wie wij graag in contact willen komen.
Arbeidsrecht Ontslag en transitievergoeding // Prinsegracht Advocaten Den Haag.
Arbeidsrecht Ontslag en transitie. Naar de rechtsgebieden. Wanneer een werkgever uw dienstverband wil beëindigen, kan hij een verzoek tot ontbinding van de arbeidsovereenkomst indienen bij de kantonrechter of een ontslagvergunning aanvragen bij de directeur van het UWV WERKbedrijf het voormalige CWI/Arbeidsbureau. Het is belangrijk om dan uw stem te laten horen en zich te verweren, d.w.z. aan de rechter of aan het UWV WERKbedrijf uit te leggen waarom u niet zou mogen worden ontslagen. Gelet op de grote belangen die voor u op het spel staan, is het verstandig om daarbij de hulp van een advocaat in te schakelen.
Home AantjesZevenberg.
Over Aantjes Zevenberg. Welkom bij Aantjes Zevenberg Advocaten, een niche advocatenkantoor met 3 specialisaties: arbeidsrecht, letselschade en cassatie. Onze cliënten kenschetsen ons kantoor als een bijzonder toegankelijk met een no-nonsens werksfeer. Met betrokken advocaten en medewerkers die echt ter zake kundig zijn.
Fakiri van Beuningen Fakiri van Beuningen advocaten.
op non-actief gezet of schorsing. Kortom, het arbeidsrecht is een complexe jungle aan regelgeving waar wij snel onze weg in weten te vinden. Bekijk deze video en ontdek hoe u in de meest voorkomende situaties op eerste hand moet handelen. Personen en familierecht.
Ontslag advocaten Den Haag Diep Advocaten.
Kennelijk onredelijk ontslag. Ontslag via kantonrechter. Alle Arbeidsrecht Kantoren. Alle Advocaten en Juristen. Advocaat of jurist? Bent u werkgever? Hulp bij ontslag. Wat te doen bij ontslag. Redenen voor ontslag. U bent hier. Home Ontslag advocaten Den Haag Diep Advocaten.
Rechtshulp Den Haag Rechtnet Advocaten.
Rechtnet Advocaten maakt zich sterk voor de juridische belangen in onder andere het strafrecht, huurrecht, arbeidsrecht of faillissementsrecht. Wij vinden het belangrijk om grondig in de zaak te duiken en uitgebreid kennis met onze cliënten te maken. Persoonlijke belangen van de betrokken partijen verliezen wij niet uit het oog. Het gaat in de rechtshulp immers om mensen. Wij staan dan ook bekend om onze betrokken manier van werken. Uw advocaat houdt u op de hoogte van de vorderingen en problemen u van uw probleem te ontzorgen. Rechtnet Advocaten is een landelijk opererend advocatenkantoor, dus ook voor rechtshulp in Den Haag bent u welkom.
Meijer Advocaten en Belastingadviseurs De advocaten.
Zij is bestuurslid van VNO-NCW West Kring Den Haag. Voorts is zij lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht en de Vereniging voor Procesrecht. Huisman Mr O. Mr Olga Huisman heeft internationaal recht gestudeerd. Zij is sinds 2005 werkzaam als advocaat. Hiervoor is zij ruim 3 jaar werkzaam geweest als jurist bij UWV te Rotterdam. Mr Huisman is werkzaam op het terrein van het arbeidsrecht, contractenrecht, familierecht en sociaal zekerheidsrecht. Mr Olga Huisman is lid van de Haagse Vereniging van Jeugdrecht Advocaten, de Vereniging voor Arbeidsrecht en de Vereniging Haagse Arbeidsrecht Advocaten.
Hof-Recht Advocaten Den Haag Arbeidsrecht.
Mocht u problemen krijgen met uw werkgever of dit nu gaat om een loonvordering, een dreigende ontbinding van uw arbeidsovereenkomst, een verandering van uw arbeidsvoorwaarden of een ontslag op staande voet dan kunt u ons altijd bellen voor een vrijblijvend gesprek. Voor arbeidsrecht hebben wij de volgende gespecialiseerde advocaten.: Marijke van der Sanden. Laan van Nieuw-Oost-Indië 133a. 2593 BM Den Haag.
Deen Advocaten aAdvocatenkantoor in Den Haag.
Voor juridisch advies of rechtsbijstand in procedures bent u bij ons aan het juiste adres. Welkom op de website van Deen Advocaten. Bij ons advocatenkantoor in Den Haag zijn drie advocaten werkzaam. U kunt rekenen op persoonlijke aandacht. Zowel voor juridisch advies of rechtsbijstand in procedures bent u bij ons aan het juiste adres.

Contacteer ons