Zoeken naar arbeidsrecht advocaat amersfoort

arbeidsrecht advocaat amersfoort
arbeidsrecht - Zelf ontslag werknemer.
Wacht geduldig de reactie van de werknemer af. Als je merkt dat hij het begrijpt en zich min of meer berust in het voorgenomen ontslag, dan is de kans groot dat de werknemer met een ontslag met wederzijds goedvinden wil instemmen.
Young Talent Group Carrière Vacatures: Vacature beginnende advocaat-stagiaire arbeidsrecht.
Advocaat-stagiaire Arbeidsrecht non-profit. Banking Finance werkstudent. Advocaat-stagiaire ondernemingsrecht Corporate. Kennedy Van der Laan. Advocaat-stagiair of beginnend advocaat-medewerker. Advocaat-stagiaire Vastgoed huurrecht. Advocaat-stagiaire Banking Finance. De Brauw Blackstone Westbroek N.V. Law Assistants Studerend Medewerkers. De Brauw Blackstone Westbroek N.V. Advocaat-stagiaire Overheid Onderneming. Allen Overy LLP. Allen Overy LLP. Ten Holter Noordam advocaten. Advocaat-stagiaire bestuursrecht en omgevingsrecht. Juridisch Bureau Letselschade Gezondheidsrecht. Vacature Werkstudent Secretariaat. Werkstudents diverse units. Advocaat-stagiaire Corporate MA. Advocaat medewerker Banking Finance.
letselschade advocaat amersfoort
Vacature Advocaat Medewerker Arbeidsrecht ISLEGAL Major, Lindsey Africa.
Advocaat Medewerker Arbeidsrecht. Marxman Advocaten is een modern en ambitieus advocatenkantoor in Amersfoort en Apeldoorn voor de zakelijke markt van ondernemers en voor overheden. Het maakt deel uit van een internationaal netwerk van advocaten. Er werken 30 professionals met dezelfde maatwerkgedachte: het beste uit de advocaten halen door gebruik te maken van moderne tools en trainingen.
no cure no pay advocaat
Pietersadvocaten Utrecht Advocatenkantoor Pieters Utrecht Personen en familierecht, arbeidsrecht, asielrecht, migratierecht, jeugdrecht zijn enkele rechtsgebieden in ons portfolio.
Het eerste kennismakingsgesprek van ongeveer 30 minuten is bij ons kosteloos, omdat de toegankelijkheid van rechtshulp bij ons hoog in het vaandel staat. Tijdens het kennismakingsgesprek maakt de advocaat een voorlopige analyse van uw zaak en bespreekt hij met u de voorlopige strategie.
tattoo
Dragstra Advocatuur Scherp in onroerend goed en arbeidsrecht.
U kent uw advocaat. Dragstra kent uw zaak. Voorkomen van procedures als het kan, effectief procederen als het moet. Dat is de aanpak van Dragstra Advocatuur. Daar heeft u recht op. Onroerend goed Arbeidsrecht Contracten. Vastgoed en huurrecht. Cliënten over Dragstra. 3811 CD Amersfoort.
vloeistoffen
Homepage Kouwenaar Advocatuur.
Wanneer zaken toch uit de hand dreigen te lopen, schuwt Kouwenaar Advocatuur er niet voor om effectieve rechtsmaatregelen te treffen, bijvoorbeeld door het doen leggen van beslag. Als ondernemer komt u dagelijks in aanraking met zaken als ondernemersrecht, contractenrecht, arbeidsrecht en incasso.
letselschade advocaat amersfoort
Bruggink Van der Velden Advocaten Belastingadviseurs.
BvdV heeft de kennis en ervaring in huis om ondernemers bij te staan in alle geschillen en vraagstukken waar zij mee te maken krijgen, zowel op civiel als fiscaal vlak. Ik ben op zoek naar. Ondernemings en vennootschapsrecht. Vastgoed en huurrecht.
slotenmaker den haag
Advocaat Boer.
Advocaat Boer werkt door heel Nederland. Ons kantoor is centraal gelegen in de gemeente Zeist, nabij Utrecht, Amersfoort, Driebergen, Doorn, Maarn, Woudenberg, De Bilt, Bilthoven, Odijk en Bunnik. Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken, neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.
Advocatenkantoor Jolink.
Bij Advocatenkantoor Jolink kunt u terecht voor uw juridische vragen op de rechtsgebieden algemeen civielrecht, personen en familierecht, schuldsanering WSNP en jeugd strafrecht. Jolink Margriet heeft in 2004 haar rechtenstudie aan de Universiteit van Utrecht afgerond en is nadien als advocaat werkzaam geweest in Amersfoort en Utrecht.
Team Mistral Advocaten.
ADVOCAAT / PARTNER. Stella staat haar mannetje naast de heren van Mistral Advocaten. Arbeidsrecht is haar passie. Pragmatisch en doortastend. Of het nu gaat om een reorganisatie, procedure of het voeren van onderhandelingen over sociaal plan; Stella kent de weg en het doel wordt bereikt. Ook overnames kennen voor Stella geen geheimen. Van het uitvoeren van een grondig arbeidsrechtelijk due dilligence onderzoek, tot het opstellen van uitgekiende bepalingen met betrekking tot het personeel; bij Stella bent u aan het juiste adres. De klanten van Stella zijn met name actief in de bouw en de techniek. Ook daarbuiten heeft zij ervaring opgedaan. Als jurist binnen de Koninklijke Boekverkopersbond en beleidsadviseur van CNV Onderwijs heeft zij ook binnen de media en onderwijswereld haar vlieguren gemaakt. Stella is lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht. Daarnaast is zij aangesloten bij het netwerkontbijt van BNI Smaragd in Amersfoort en actief betrokken bij de medezeggenschap van de school van haar kinderen.

Contacteer ons