Resultaten voor advocaat stagiaire arbeidsrecht

advocaat stagiaire arbeidsrecht
Vacatures Leeman Verheijden Huntjens Advocaten voor ondernemers regio Rotterdam.
kun je per e-mail sturen aan Leeman Verheijden Huntjens Advocaten B.V, ter attentie van Monique Heijselaar: heijselaar@lvh-advocaten.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. arbeidsrecht en medezeggenschap. 31 010 209 27 76 bestebreurtje@lvh-advocaten.nl. 31 010 209 27 63 bos@lvh-advocaten.nl.
https://www.keyboost.fr/naturel/
Advocaat-stagiair Arbeidsrecht StartersVacatures.nl.
Daarbij bedienen zij met een specialistische en praktische aanpak een brede klantenbasis in het zuiden van Nederland. Ons kantoor Eindhoven werkt met een compact team van Arbeidsrecht advocaten en heeft veelvuldig contact met andere specialisten van HVG en EY. Multidisciplinaire samenwerking en teaming zijn een belangrijk onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden.
S.E.O
Lexius Search: Vacature Advocaat Stagiaire Arbeidsrecht.
Advocaat Stagiaire Arbeidsrecht. Lexius Search zoekt voor haar opdrachtgever, een vooraanstaand internationaal. advocatenkantoor te Amsterdam, een ADVOCAAT stagiaire arbeidsrecht. Dit kantoor is. een internationaal kantoor met ambitieuze professionals. Bij dit kantoor werken zo'n' 300. medewerkers, waarvan 200 legal professionals. Het kantoor is aangesloten bij een.
easy vpn server
Burn-out, depressie en CVS bij advocaten. Een onderzoek naar de huidige situatie in het socialezekerheidsrecht en oplossingen voor de toekomst. Scriptieprijs.
STEVENS, J, De uitoefening van het beroep van advocaat in dienstverband, RW 2005-06, afl. TANGHE, N, Verzekeraar beperkt dekking voor burn-out, De Standaard 22 februari 2017, 12-13. TARIS, T, HOUTMAN, I. en SCHAUFELI, W.B, Burnout: de stand van zaken, Tijdschrift voor Arbeidsvraagstukken 2013, 241-257. TSAI, F.J, HUANG, W.L. en CHAN, C.C, Occupational stress and burnout of lawyers, Journal of Occupational Health 2009, 443-450. VAN DE WATER, R, Vergoeding van psychische schade: via de weg van 7658: BW of 7611: BW, Arbeidsrecht 2003, afl.
Werken bij AKD.
Ben je een innemende en ondernemende persoonlijkheid en heb je tijdens je studie ook op sociaal vlak veel geleerd door actief te zijn bij een studie of studentenvereniging? Dan ben jij klaar voor een carrière als advocaat, kandidaat-notaris of fiscalist bij AKD.
Vacature advocaat stagiaire arbeidsrecht fulltime Breed opleidingsprogramma!
FORT maakt onderdeel uit van act legal, een alliantie van advocatenkantoren in 8 Europese landen. Wie wij zoeken. Binnen de sectie arbeidsrecht bij FORT is plaats voor een talentvolle, ambitieuze en initiatiefrijke beginnende of gevorderde advocaat-stagiaire met aantoonbare interesse in het arbeidsrecht.
Kantoorprofiel Ekelmans Meijer.
Als advocaat zit je bij ons niet alleen achter je bureau, je staat regelmatig in de rechtbank. We zijn een uitgesproken proceskantoor en vinden dat procederen een kernelement van de advocatuur is. Onze advocaten treden op voor ondernemingen, verzekeringsmaatschappijen, non-profit organisaties, semioverheden, voor particulieren en beleggers. Hierdoor is de praktijk divers en afwissend. We zijn gespecialiseerd in.: Arbeidsrecht en Medezeggenschapsrecht.
Advocaat-stagiaire Arbeidsrecht Amsterdam-startupjobs.nl.
Beloningsbeleid WBFO en WNT.; Voor ons kantoor te Amsterdam zoeken wij een enthousiaste en ambitieuze Advocaat-stagiaire Arbeidsrecht. Onze advocaat-stagiaires worden intensief begeleid en krijgen tegelijkertijd alle ruimte om zelfstandig te werken en zich te ontwikkelen. Je werkt nauw samen met anderen uit het team aan uiteenlopende dossiers en bent verantwoordelijk voor onderdelen van dossiers. Naarmate je meer ervaring opdoet behandel je dossiers, onder begeleiding, zelfstandig. Je hebt contact met cliënten en krijgt de kans om je te ontwikkelen in een dynamische en internationale setting. Onze opleidingsmogelijkheden in binnen en buitenland worden als zeer professioneel, leerzaam en uitdagend gezien door onze medewerkers. Wij zoeken een toekomstig advocaat die analytisch en communicatief goed is ontwikkeld en sociaal vaardig is.
Wat doe jij voor de kost? Anne Hessing, advocaat-stagiair Wijn Stael Rechtenstudie.
Ik" ben als advocaat-stagiair verbonden aan de secties arbeidsrecht en insolventierecht. Daarnaast doe ik algemeen privaatrechtelijke zaken. De meeste advocaten bij Wijn Stael zijn aan twee verschillende secties verbonden. Je kunt je op verschillende gebieden ontwikkelen, waardoor het werk heel afwisselend is. Tegelijk geeft de beperking tot twee secties je de mogelijkheid je kennis verder te verdiepen. Vanaf het begin kreeg ik al mijn eigen zaken. Ik word benoemd als bewindvoerder in WSNP's. Verder behandel ik enkele grotere faillissementen onder begeleiding van de betreffende curator." Hoe ziet een doorsnee werkdag eruit? Ik" begin om 830: uur. Vaak heb je in je hoofd al een lijstje gemaakt met alle dingen die je op een dag wilt doen. Gedurende de dag komen er ook allemaal andere dingen op je pad die dringend zijn. Vanaf 1230: uur is er de mogelijkheid om gezamenlijk te lunchen. Als advocaat correspondeer je veel met cliënten, wederpartijen en de rechtbank.

Contacteer ons