Meer resultaten voor arbeidsrecht advocaat tilburg

arbeidsrecht advocaat tilburg
Advocaat arbeidsrecht Stéfanie van Creij Fort Advocaten.
Expertise: Arbeidsrecht, Arbeidsongeschiktheid, Ontslagrecht, Mediation. Stéfanie van Creij is sinds 2012 werkzaam als advocaat arbeidsrecht. Zij is gespecialiseerd in het individuele en collectieve ontslagrecht. Daarnaast adviseert zij over arbeidsovereenkomsten, vaststellingsovereenkomsten, arbeidsconflicten, concurrentie en relatiebedingen, medezeggenschap, overgang van onderneming, gelijke behandeling en zieke werknemers. Stéfanie treedt op voor werkgevers, bestuurders en werknemers. Zij heeft een goed gevoel voor de verschillende belangen die in een zaak spelen. Zij is vasthoudend en een goede onderhandelaar. Haar werkstijl kenmerkt zich door een pragmatische en betrokken aanpak. Stéfanie heeft haar master Rechtsgeleerdheid cum laude afgerond aan de Universiteit van Tilburg.
Tilburg jurist Transitievergoeding.
Den Haag Jurist. Juristen ArbeidsRecht Tilburg: uw arbeidsjurist bij dreigend ontslag. Juristen ArbeidsRecht Tilburg maakt deel uit van Juristen ArbeidsRecht Nederland. Onze ontslagjuristen helpen werknemers uit de regio Tilburg/Den Bosch met juridische kwesties op het gebied van arbeidsrecht, ambtenarenrecht en ontslag.
Letselschade en arbeidsrecht specialist Joosten Advocaten.
Letselschade en arbeidsrecht specialisten. 020 33 07 950. 030 22 32 011. Wij hebben vestigingen in heel Nederland, bel gratis 0800 55 444 56. Menu Toon / verberg zoekveld. Cliënten aan het woord. Loon: niet tijdig of onvoldoende. Ziekte en arbeidsongeschiktheid.
Gerritse Poelman.
Het opzetten vanaf scratch van een eigen zaak maakt dat wij ons kunnen invoelen wat ondernemers beweegt, hoe zij in het juridische proces staan en wat zij van een ondernemings advocaat verlangen. Per 1 juli 2015 is de Wet Werk en Zekerheid WWZ grotendeels in werking getreden. Ontslag wordt, volgens de regering, sneller, goedkoper en eerlijker. Verder wordt de positie van flexwerkers versterkt. Of de doelstellingen van de regering ook werkelijkheid worden, wordt door ons betwijfeld. Het tijdig raadplegen van een arbeidsrecht specialist is meer dan ooit.
mr. J.A.M.G. Hans Vogels.
Hans Vogels is sinds 1988 advocaat en vanaf 1989 aan ons kantoor verbonden. Hij is gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Hij staat zowel werkgevers als werknemers bij in onder meer reorganisaties en ontslagzaken. Daarnaast adviseert en procedeert hij veelvuldig in huurzaken, met name met betrekking tot kantoor en bedrijfsruimte. In veel gevallen gaat het daarbij om ondernemers in de horecabranche. Ook adviseert hij in mediazaken onrechtmatige perspublicaties en zaken in de gezondheidszorg. Hans studeerde privaatrecht aan de Universiteit Tilburg. Hij is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Arrondissement Limburg VAAAL en de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland VAAN.
reijnders advocaten.
nieuws van ons. zo kan het ook. specialisten in ondernemings en arbeidsrecht. neem contact met ons op. Wil je weten. hoe reijnders advocaten te werk gaat. wie de mensen achter reijnders advocaten zijn. wat de diensten van reijnders advocaten kosten.
Gerritse Poelman Advocaten Tilburg Omnius Advocaten.
Specialisaties o.a: Ondernemingsrecht Arbeidsrecht. Blogartikelen van dit advocatenkantoor. Ik ga scheiden. Op 1 juli 2016 is de Wet Huis voor de Klokkenluiders van kracht geworden. De aanzegplicht voor arbeidsovereenkomsten voor bepaalde tijd. De aanzegplicht voor arbeidsovereenkomsten voor bepaalde tijd. Sinds 1 januari 2015 geldt de aanzegplicht: een tijdelijke kracht dient minimaal een maand van te voren schriftelijk door de werkgever op de hoogte gesteld worden of de werkgever het tijdelijk dienstverband wenst voort te. De advocaten bij dit kantoor. Gerritse Poelman Advocaten. Gerritse Poelman Advocaten. Jurgen van Berkel. Gerritse Poelman Advocaten. Gerritse Poelman Advocaten. Gerritse Poelman Advocaten. Hoe werkt Omnius? Stap 1: Leg uw probleem voor. Leg uw probleem voor aan de juristen van de Omnius Intakebalie. Per mail, Whatsapp of via 088 629 00 29. De Omnius intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar. Stap 2: Uw aanvraag wordt geanalyseerd. De juristen van de intakebalie geven u een eerstelijns advies en helpen u bij het kiezen van de juiste juridische oplossing. Zo nodig helpen zij u bij het selecteren van de juiste advocaat en het doorgeven van uw contactaanvraag.
Daadkracht Advocatuur Advocaat Advocatenkantoor Tilburg, Reeshof.
Daadkracht Advocatuur is een advocatenkantoor gevestigd in Tilburg nabij Station Reeshof. Wij werken voor regionale klanten, met name uit Midden-Brabant in de driehoek tussen Breda, Den Bosch en Eindhoven, maar ook landelijk. Zoals onze bedrijfsnaam al duidelijk maakt: wij staan voor daadkrachtige dienstverlening! Bent u particulier of heeft u een onderneming? Bij ons bent u aan het juiste adres. U kunt bij ons vertrouwen op een persoonlijke benadering en scherpe tarieven. Om uw zaak goed te kunnen behartigen vinden wij het belangrijk dat u een klik ervaart met uw advocaat.
TilburgWaterval advocaten.
De titel van haar afstudeerscriptie was Anonieme getuigenverklaringen als bewijs in het strafrecht. Sinds 2003 is zij als advocaat werkzaam bij Tilburg Molendijk Advocaten, en werkzaam in de algemene rechtspraktijk, met het accent op het personen en familierecht, strafrecht en sociaal zekerheidsrecht.

Contacteer ons