Resultaten voor advocaat arbeidsrecht vacature

advocaat arbeidsrecht vacature
Arbeidsrecht advocaat Adrenna bij arbeidsconflict en ontslagrecht.
Een arbeidsrecht advocaat van Adrenna kan u helpen in geval van ontslag op staande voet. Wij zullen voor u strijden, zo nodig in een juridische procedure. Maak kennis met.: Bert Kingma Advocaat Maak Kennis. Marjolijn Miltenburg Advocaat Maak Kennis. Désirée Kingma Advocaat Maak Kennis.
Vacature Arbeidsrecht Monsterboard.
Van adviseurs en medewerkers tot, in het uiterste geval, een advocaat gespecialiseerd in arbeidsrecht. Een vacature in arbeidsrecht ontstaat vaak in de advocatuur en ondersteunende functies van advocaten. Zo zijn er bijvoorbeeld advocaat arbeidsrecht vacatures en secretaresse arbeidsrecht vacatures. Opleidingseisen Specialisten Arbeidsrecht.
MannaertsAppels Advocaten Advocatenkantoor in Tilburg en Breda.
en heb een vraag. Vacature: advocaat-stagiaire m/v voor de sectie Vastgoed. Voor de sectie Vastgoed in ons kantoor te Tilburg zijn wij op zoek naar een fulltime advocaat-stagiaire m/v. Je beschikt over een gezonde ambitie en bovengemiddelde juridische kennis en vaardigheden.
AS Advocaten Specialisten op het gebied van agrarisch recht, vastgoedrecht, ondernemingsrecht en familierecht.
Onder meer: aanbestedingsrecht, arbeidsrecht, arbitrage, bedrijfsovernames, bestuurdersaansprakelijkheid, bestuursrecht, betalingsrechten, bouwrecht, burenrecht, vastgoed, contractenrecht, diergezondheid, economisch strafrecht, tuchtrecht, familierecht, flora en faunawet, grondgebruik, hippisch recht, huurrecht, insolventierecht, jachtrecht, maatschapgeschillen, mediation, mestwetgeving, milieurecht, natuurwetgeving, onroerendgoedrecht, onteigeningsrecht, pacht, planschade, productierechten, reïntegratie, landinrichting, spuitzone, subsidies, voedselveiligheid en visserijrecht.
Vacatures Advocaat arbeidsrecht in Tilburg Vacat.
Lees dan verder 60 dagen geleden INTERN Opslaan. Vacatures gerelateerd aan advocaat arbeidsrecht in Tilburg. juridisch secretaresse advocaat bestuursrecht advocaat. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende. Home Gratis Vacature plaatsen Over ons Cookies en Privacy bladeren: regio recent.
Vacatures.
De onderstaande vacature is inmiddels vervuld. Omdat wij er rekening mee houden dat wij binnen afzienbare tijd nog een soortgelijke vacature zullen krijgen, laten wij de advertentie hier staan. Bent u een jurist met ruime ervaring in het bestuursprocesrecht en daadwerkelijke kennis van de Ziektewet en WIA en bent u geïnteresseerd in een functie als advocaat bij ons kantoor? Dan nodigen wij u uit om uw belangstelling aan ons kenbaar te maken, zodat wij in voorkomend geval contact met u kunnen opnemen. Hoor je ook liever bij ons team dan dat je onze tegenpartij bent? Je zal ons maar als tegenpartij treffen. Samengebalde kennis en ervaring van tien advocaten die gespecialiseerd zijn in de begeleiding van werkgevers op het gebied van het arbeidsrecht.
Vacature Advocaat Medewerker Arbeidsrecht ISLEGAL Major, Lindsey Africa.
passie voor het arbeidsrecht en de wens om je hierin verder te specialiseren. 4e 6e jaars advocaat arbeidsrecht met proceservaring. ervaring met acquisitie of de ambitie om het te leren. ervaring met sociaal zekerheidsrecht is pré. een teamplayer die topprestaties wil leveren. Bij Marxman vind je een vernieuwende en dynamische werkomgeving waar plezier in het werk voorop staat en een op maat gemaakt loopbaanplan met intensieve begeleiding voor je zakelijke en persoonlijke ontwikkeling. Je arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en er is ruimte voor een goede balans tussen werk en privé. Naast de ondersteuning van de senior advocaten en de sectievoorzitters word je ondersteund door de commerciële afdeling. ondersteunt jouw intellectuele ontwikkeling als advocaat. stimuleert jouw commerciële groei. helpt je jouw adviserende kwaliteit als professional te vormen. teneinde de ontwikkeling van een eigen praktijk mogelijk te maken. Door deze succesvolle aanpak groeit Marxman Advocaten tegen de landelijke trend in. Wil je meer weten over deze vacature?
Werken bij ARBOR Advocaten: Gedreven, vakidioten in het arbeidsrecht.
Of we nu een vacature hebben of niet, we ontmoeten graag bijzondere mensen met ambities en ervaring in het arbeidsrecht of met andere relevante HR-ervaring. Het schaap met vijf poten bestaat niet, maar we doen er wel alles aan om de talenten van onze advocaten en medewerkers te ontwikkelen.
Boels Zanders Advocaten Venlo, Maastricht Eindhoven.
Masterclass: Medezeggenschap 16 april 2019. Garantsteller voor eigenrisicodrager WGA is belanghebbende bij een uitkeringsbesluit UWV. Voldoen aan controlebeleid gemeente door verhuurder, kan sluiting pand bij aantreffen drugs voorkomen. Platformarbeid in het Nederlandse arbeidsrecht. Pensioenpremies, melding betalingsonmacht en bestuurdersaansprakelijkheid. Bekijk al het nieuws.

Contacteer ons