Meer resultaten voor advocaat arbeidsrecht vacature

advocaat arbeidsrecht vacature
arbeidsrecht - Subsidies voor personeel.
Het is werknemer verboden zonder voorafgaande uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de werkgever gedurende. maanden/jaren na het eindigen van de arbeidsovereenkomst, binnen een gebied van kilometer van de standplaats van de werknemerm direct of indirect in dienst te treden bij of op enigerlei wijze werkzaamheden te verrichten voor een onderneming die gelijke of gelijksoortige producten vervaardigt, aanbiedt of verhandelt, of die gelijke diensten verleent als werkgever doet, of voor eigen rekening gelijke of gelijksoortige werkzaamheden te verrichten.
Vacature advocaat stagiaire arbeidsrecht fulltime Breed opleidingsprogramma!
Home Vacature gevorderde advocaat-stagiaire arbeidsrecht fulltime. Vacature gevorderde advocaat-stagiaire arbeidsrecht fulltime. Fort Advocaten FORT is een middelgroot advocatenkantoor aan het Vondelpark in Amsterdam. Met een hecht team van 45 medewerkers, waarvan 24 advocaten, bieden we onze cliënten hoogwaardig juridisch advies.
hrm vacatures
Grootjans Advocaten Doetinchem Grootjans Advocaten.
Arbeidsrecht en ontslagrecht. Rechtszaken in Duitsland. van de Gevel, advocaat. Sinds 1983 in Doetinchem. Werken bij Grootjans. Advocaten Doetinchem Grootjans. In de regio. Grootjans Advocaten Doetinchem. Grootjans Advocaten te Doetinchem als deskundig advocatenkantoor al 35 jaar werkzaam voor de zakelijke markt én voor particulieren.
advocaat letselschade
Juridisch medewerker AdvocaatMedewerkerArbeidsrecht vacatures NationaleVacaturebank.nl.
medewerker, met bij gebleken geschiktheid uitzicht op de functie van advocaat stagiair je; werkt pragmatisch en oplossingsgericht, zonder daarbij de juridische team past, word je, als je solliciteert voor de functie van beginnend advocaat Stekelenburg Advocaten is een jong en ambitieus advocatenkantoor dat Stekelenburg Advocaten richt zich alleen op het ondernemingsrecht, want Als advocaat stagiaire ondernemingsrecht/faillissementsrecht voer je, onder begeleiding van één van onze ervaren advocaten, Daarnaast ondersteun je onze advocaten in hun praktijk: stelt processtukken. Topbaan 37 dagen geleden geplaatst 40 uur WO MEDEWERKER VERGUNNINGVERLENING. de ondersteunende factor binnen het bouwkundig team vergunningverleners. Voor zowel de in al een afgeronde juridisch of bouwkundige mbo-opleiding of ervaring als medewerker vergunningverleningkennis; van WABOervaring.; 35 dagen geleden geplaatst 24 40 uur MBO Juridisch Specialist. Je bent vanuit een juridisch theoretisch kader breed georiënteerd en payrollbranche is een préKennis; van en ervaring en affiniteit met arbeidsrecht De afdeling Juridische Zaken kent 4 medewerkers: de bedrijfsjurist Met meer dan 700 gemotiveerde medewerkers realiseren we elk jaar groei en en drie medewerkers die decentraal in het land werken en met name de dagelijkse.
no cure no pay advocaat
Vacatures Advocaten MulderVanGeel.
Almelo zijn o.a. Waarom kiest u voor een advocaat van MulderVanGeel uit Almelo? Advocaten uit Almelo die van ondernemen houden. Samen met onze advocaten sparren over uw ideeën. Duidelijke afspraken en duidelijke tarieven. Alles voor uw onderneming bij een advocatenkantoor.
inbouw magnetron
Advocaat Arbeidsrecht Terrasearch.nl.
Status: Werving van kandidaten. Advocaat arbeidsrecht, de functie. De advocaat die Bierman zoekt is een juridisch specialist op het terrein van het arbeidsrecht en beschikt over een ondernemende en commerciële mentaliteit. Bierman zoekt een jurist met proceservaring met meerdere jaren werkervaring op het gebied van het arbeidsrecht.
slotenmaker den haag
Vacature Advocaat Medewerker Arbeidsrecht ISLEGAL Major, Lindsey Africa.
passie voor het arbeidsrecht en de wens om je hierin verder te specialiseren. 4e 6e jaars advocaat arbeidsrecht met proceservaring. ervaring met acquisitie of de ambitie om het te leren. ervaring met sociaal zekerheidsrecht is pré. een teamplayer die topprestaties wil leveren. Bij Marxman vind je een vernieuwende en dynamische werkomgeving waar plezier in het werk voorop staat en een op maat gemaakt loopbaanplan met intensieve begeleiding voor je zakelijke en persoonlijke ontwikkeling. Je arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en er is ruimte voor een goede balans tussen werk en privé. Naast de ondersteuning van de senior advocaten en de sectievoorzitters word je ondersteund door de commerciële afdeling. ondersteunt jouw intellectuele ontwikkeling als advocaat. stimuleert jouw commerciële groei. helpt je jouw adviserende kwaliteit als professional te vormen. teneinde de ontwikkeling van een eigen praktijk mogelijk te maken. Door deze succesvolle aanpak groeit Marxman Advocaten tegen de landelijke trend in. Wil je meer weten over deze vacature?
rolgordijn verduisterend
Advocaat Arbeidsrecht Vacatures.
Advocaat Arbeidsrecht Breda. Wil jij je blijven ontwikkelen binnen het arbeidsrecht, dan ben jij de advocaat die wij zoeken! Referentie nr: ROFS25832. Advocaat Arbeidsrecht Waalwijk. Ben jij de enthousiaste en ervaren advocaat Arbeidsrecht? Dan zijn wij op zoek naar jou.
Van Boven advocaten Middelburg Accuraat advies in begrijpelijke taal.
Voor alle juridische vragen waar u als ondernemer, bedrijf, instelling of bestuurder mee te maken heeft, kunt u bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in vastgoedrecht, arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Vanuit ons kantoor in Middelburg adviseren wij snel, zorgvuldig en in begrijpelijke taal.
Vacatures Siebert Becker Advocaten Haarlem.
Janthijn Siebert, Postbus 3319, 2001 DH Haarlem. VACATURE JURIDISCH MEDEWERKER MET DOORGROEI NAAR ADVOCAAT-STAGIAIRE. Siebert Becker is op zoek naar een juridisch medewerker met de ambitie om door te groeien tot advocaat. Ben je afgestudeerd op het Nederlands recht en heb je affiniteit met de advocatuur en met het brede ondernemingsrecht, arbeidsrecht, echtscheidingsrecht en/of insolventierecht?

Contacteer ons